Това наистина е жест...ок...остави контакт в тая тема и в нова специална тема съгласувана с управата тук...все пак въпроса е комерсиален и трябва да бъде уточнен в подробности. При всички положения ще е адски полезно...манияк съм по оригиналните чаркове ама акумулатор от 800лв и подобни ...нали...
само спирачна течност съм купувал от дилъра...пролетта ще сменявам спирачните маркучи да видим цена...
Също ме интересува нещо просто - маслен филтър за 111.942 ама не хартиен.
На 124та ми акумулатора е оригинален Бенц-варта.

...много е як.

Аз викам първо да направиме проба с частите. Измисли какво те интересува,,,,условието само ще е, всеки който иска части или де да знам кво, да извади номера на частта.,....мисля че членовете на клуба имат достъп до подобно инфо и биха помогнали на всеки с изваждането на един номер. Който може пък да си я препише от повредената част.
И напиши на кои номера-части да проверим цената....примерно, водна помпа за твоя модел, някви други. А ако трябва да проверим цена и на някакво масло, ще трябва да знам какво точно е то. Пак у форума ще се уточнява и така.
Ако мислите че си заслужава, да направим проба....после ще сравним. Като всеки който го може да участва.. пък ще преценим.
Аз търговия не искам да развивам, ако чрез подобен начин може да се помогне на някого, добре....ако не е в разрез с правилата, няма да се занимаваме и така.
Също така уточнявам че при проверка за всяка част, ще разбираме, цената и за какъв срок ще пристигне. Също така мога да ангажирам Тип Топ куриер /приятели са/ да доставят всяка част до съответният им офис в страната или до вратата, като цената за доставката ще бъде с прилична отстъпка за получателя.
Преценете.