Показание на таблотоW210 2,5ТD
Започната от Тихомир Иван, 30 ное 2011 - 22:26:27
8 мнения по тази тема
Публикувано 30 ноември 2011 - 22:26
Здравейте ,днес се появи един надпис на таблото ,който малко ме притесни.Случи се след като оставих REST-а включен за около 25-30мин/странно не е изключил след като е паднала температурата на антифриза и ампеража на акумулатора/,завъртях да запаля но уви,не можа.Акумулатора падна до нула.
Дали от липсата на ток се получи тази грешка?
Uploaded with ImageShack.us
Дали от липсата на ток се получи тази грешка?
Uploaded with ImageShack.us
Публикувано 30 ноември 2011 - 22:52
Според надписа ти предстои сервиз в следващите 30 дни, за съжаление познанията ми по Италиянски са ограничени, а и надписа не е най-изчерпателния. Мисля, че която и кола да я оставиш на Рест за 30 минуити ще има проблем с паленто, все пак акумулатора не е перпето-мобиле. Из форума има доста темии, които обясняват функцията Рест, може би трябва да ги прочетеш...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 30 ноември 2011 - 22:58
Да,това и аз успях да си го преведа.НО какво точно трябва да се види в сервиза? Масло ли друго ли?Питам понеже не искам да давам пари за нещо рутинно а да ме таксуват все едно са и сменяли сърцето?
За REST-а съм изчел всичко,и би трябвало да спре сам ,ама това е друга работа.
За REST-а съм изчел всичко,и би трябвало да спре сам ,ама това е друга работа.
Публикувано 30 ноември 2011 - 23:14
Най-вероятно става дума за маслото(сервизния интервал за смяна на масло). Явно при предишната смяна не е коректно занулен сервизния интервал.
Относно РЕСТ-а, прав си, би трябвало да спре сам, ама явно не е спрял, или батерията(акумулатора) ти е за смяна.
Имай предвид, че колата ти не е на 3 години, акумулатора също, обикновенно се препоръчва смяна на батерията след 5-тата година. Коя система как функционира вече е въпрос на личен опит. Явно при теб има проблем с РЕСТ-а. Добре е да го поглене някой, който разбира от тия неща, както и колата да се диагностицира с подходяща апаратура. Възможно е в твоя град да няма подходящо място(сервиз), моя съвет е да инвестираш в сервизно пътуване, особенно, ако смяташ да си караш колата за лични нужди.
Относно РЕСТ-а, прав си, би трябвало да спре сам, ама явно не е спрял, или батерията(акумулатора) ти е за смяна.
Имай предвид, че колата ти не е на 3 години, акумулатора също, обикновенно се препоръчва смяна на батерията след 5-тата година. Коя система как функционира вече е въпрос на личен опит. Явно при теб има проблем с РЕСТ-а. Добре е да го поглене някой, който разбира от тия неща, както и колата да се диагностицира с подходяща апаратура. Възможно е в твоя град да няма подходящо място(сервиз), моя съвет е да инвестираш в сервизно пътуване, особенно, ако смяташ да си караш колата за лични нужди.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 30 ноември 2011 - 23:28
Броо смени си езика от менюто и ще ти бъде мноУ по лесно
By Batev
Публикувано 01 декември 2011 - 08:53
Мога да сменям езика ?
Как става?
Как става?
Публикувано 01 декември 2011 - 11:35
По памет пиша,натини едновременно бутон 0 и R,след това ще ти излязат различните езици,които се сменят с натискането на R.
Публикувано 01 декември 2011 - 12:27
Публикувано 06 декември 2011 - 23:32
Да завърша темата-
1смених езика по описания от колегата начин,
2занулих сервизния интервал за смяна на маслото по описния от колегите начин и всичко си дойде на място.
Благодаря Ви.
1смених езика по описания от колегата начин,
2занулих сервизния интервал за смяна на маслото по описния от колегите начин и всичко си дойде на място.
Благодаря Ви.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни