Към съдържанието

•  

Снимка

Добър майстор за подготовка и боядисване ?Помогнете,ако знаете такъв,една 124 чака

• Please log in to reply
10 мнения по тази тема

#1 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 декември 2006 - 03:04

Здравейте на всички тук във форума.Потърсих такава тема,но...уви,нямаше.Та се наложи да се регистрирам и да пусна тема за да ви попитам тук и вас. Та значи,имам една 124-ка с перфектно работещ двигател (дизелче-75 к.) и искам да си я оправя за мен си.Но един познат (не бих го нарекла приятел :angry: ) на мъжа ми каза,че ще оправи където има проблеми по ламарините и после ще говори с един негов съсед (който работел в сервиз с камера за боядисване) да му я даде само да я подготви за боя и да я вкара в камерата да я боядиса след това. Да,ама не. Онзи третият от сервиза все не я взима,защото междувремнно на въпросният сервиз му се правело ремонт и скоро щял да заработи. След това пък се оказа,че онзи трябвало да пита първо шефа си дали ще може да я вкара като "частна поръчка" и да я направи... и така вече близо 2 месеца чакане.А колата е изкърпена и седи така полу-полу недовършена,с разколачена броня (уф,грозна гледка) и е без технически преглед,и това почва да ме нерви вече :kill_myself: (аз по принцип съм спокоен човек) и аз си реших,че е време да си потърся другаде някой да свърши тая работа :unsure: Та така реших и вас тук да попитам дали можете да помогнете с координати на някой съвесен майстор,който да не си остави ръцете все пак. Боядисването ще е цялостно,бяла е и не е металик или някакви перлени цветове.Чакам идеи :help: ,предварително ви благодаря 5q aka Петя
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#2 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 12 декември 2006 - 03:12

ако искаш перфектно боядисване имам вариант, но ще е скъпо.
един от шефовете на мото-пфое(мой личен приател) се отдели от форд и направи собствен сервиз, като придърпа най-добрите бояджии от М-П, по точно сервизните майстори. сервизът се намира точно зад МАРГЕЛА. няма да те разочароват. Тези сервизни майстори,лично аз съм ги изпитал на мойта пура...
особено ако си с мои препоръки,много ще внимават
  • 0

#3 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 декември 2006 - 03:34

А за каква сума става въпрос (горе-долу де) ? Къде е това МАРГЕЛА,че нещо не съм в час ? :unsure: Ааа , чрез Гугъл-а разбрах какво е и къде е Маргел (голям магазин за джанти), но имай в предвид,че не трябва да е супер скъпо,няма да я излагам в Лувър-а все пак :D ,но искам да е направена както трябва,че след някой и друг месец,ако се появят проблеми...на бялото много си личи и е много грозна и мизерна гледка. :blink:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#4 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 12 декември 2006 - 18:15

немога да ти кажа колко ще е... но за питане няма да ти искат пари. сервиза се казва AUTOEQUIP и нов и голям.моят мерцедес ми го правиха колегиално, още като бачкахме всички заедно в мото-пфое(шефа, аз, сервизните майстори на бояджиите), та ми излезе 5-6 Balantains-a

нека и другите колеги се изкажат по въпроса ако не ти харесат цените там
  • 0

#5 drekovv

drekovv

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:

Публикувано 12 декември 2006 - 18:53

ако не си намерила майстор мога да я направя на добра цена но в пловдив
  • 0

#6 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 декември 2006 - 23:45

Как ще стане това бе човек? Аз съм от София, а и колата е със свалена броня (отпред и отзад) и е на вид в момента като дъвкана от питбул. Не върви така в тоя вид да я карам чак до Пловдив :(
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#7 sandoria

sandoria

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 1 Мнения:

Публикувано 13 декември 2006 - 00:48

????????????????????????????????????????????? ;)

Този пост е редактиран от ALEXONE™: 13 декември 2006 - 09:58

• 0

#8 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 13 декември 2006 - 00:56

vednaga te pra6tam pri nai dobrija v sofia Pastora se kazva ;)

:kill_myself: за това дали Дани е най-добрия може да поспориме ;)
a и не е лошо първо да пропишеш на кирилица :FlagMB:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#9 ivanhow

ivanhow

Майстор

• Потребители на форума
  • 865 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W203 220CDI 143hp ex
    Mercedes W211 E500 306 hp

Публикувано 13 декември 2006 - 01:23

Аз работих в един сервиз в Горубляне и момчетата работят много добре.Проблема е че винаги имат работа а и сега покрай празниците няма да могат на 100%.Иначе пребоядисване на 124-ка излиза около 1200-1600лв.Но в това включва апсолютно всичко-камера боя подготовка и т.н.Ако искаш пиши ми ЛС за да ти дам номера на момчето :FlagMB:
  • 0

#10 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 декември 2006 - 19:17

Благодаря Ви на всички ви за отзивчивостта, но да споделя -намерих си вече майстори (двама са-майстора и зет му).Отзивите за тях са добри,уж са изпробвани вече,пък ще видим... Но ще я почнат около 5-6 януари (след празниците) щото сега имат за довършване 2-3 коли. Боядисване в камера,боята,подготовката и работата= казаха ми 900 лв. Дано да стане хубаво :unsure: Като стане,ще кача снимки тук да я покажа. То сега имам друга 124 за каране и не е проблем за това,че ще почакам още малко :rolleyes: Поне ми обещаха,че през това време ще я държат в гараж да не я вали. ;) Мерси на всички все пак. :FlagMB:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#11 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 14 декември 2006 - 19:22

Един съвет само:Никакви пари напред, за да няма после Олелеееееее ;)
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни