Audio 10 Becker - AUX/USB/iPODw203
Started by Adrenal Rush, 28 Nov 2011 - 01:49:13
5 replies to this topic
Posted 28 November 2011 - 01:49
Здравейте колеги,
Имам въпросното Audio 10 CD в w203. Радиото е готино, звука е приличен, имам си и фабричен woofer. Проблема е, че нямам чейнджър и тези аудио CD-та ме върнаха в първи клас. Искам да запазя фабричното си радио както и управлението от волана. Какви варянти имам за добавяне на AUX/USB/iPOD ?
Радиото изглежда така:
Имам въпросното Audio 10 CD в w203. Радиото е готино, звука е приличен, имам си и фабричен woofer. Проблема е, че нямам чейнджър и тези аудио CD-та ме върнаха в първи клас. Искам да запазя фабричното си радио както и управлението от волана. Какви варянти имам за добавяне на AUX/USB/iPOD ?
Радиото изглежда така:
Posted 28 November 2011 - 10:07
Не са много, можеш да извадиш AUX - или с устройството което се слага на пътя на антената или с отваряне на радиото и директно.
Ето я темата, дано да ти свърши работа, аз лично съм много доволен от резултатите - http://forums.mbclub...=1
Ето я темата, дано да ти свърши работа, аз лично съм много доволен от резултатите - http://forums.mbclub...=1
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Posted 29 November 2011 - 17:46
Прегледах варянтите за FM трасмитери и модулатори, но мненията на повечето хора е, че звука е доста зле, прекалено много смущения и т.н. Доколкото знам аз имам оптичен вход, или се лъжа ? Някой колега със същото радио може да сподели. На другите модели има копче CDC, което е за пускане на cd changer-a, но при мен няма такова и затова си мисля че може и да няма оптика.
Ако има колега който може да даде малко разяснения по въпроса ще бъда благодарен
Иначе по елегантния варянт би бил с устройство което се връзва по оптиката, свързваш си iPhona-а и се раждаш.
P.S. колегата с AUX модификацията просто рулира !
Ако има колега който може да даде малко разяснения по въпроса ще бъда благодарен
Иначе по елегантния варянт би бил с устройство което се връзва по оптиката, свързваш си iPhona-а и се раждаш.
P.S. колегата с AUX модификацията просто рулира !
Posted 06 February 2012 - 22:28
Колега за жалост нямаш оптика, ас имам едно старо аудио 1010 по точно то е с касета и ченджер, в твоя вариант само iPod интерфейс ще сварши работа но оригинален показва го на дисплея на таблото и се раководи от волана но не и от радиото, аз имам един и може да ти пратя снимки да знаеш какво да тарсиш.
Друг варянт е да си упдеитваш средната конзола с тази на 203 след 2004 и да си вземеш аудио 20 с mp3 и aux което според мен е по добрия вариянт.
Друг варянт е да си упдеитваш средната конзола с тази на 203 след 2004 и да си вземеш аудио 20 с mp3 и aux което според мен е по добрия вариянт.
Posted 06 February 2012 - 23:00
Друг вариант е да си купиш CD player с usb,aux и/или възможност за iPod с модул за управление от волана. Печелиш само още по добър звук
Немеца го е измислил !
Posted 07 February 2012 - 09:42
Би ли ме насочил към модел, който може да се свърже с волана? Защото дотук намерих само един модел kenwood, който е на цени между 600 и 800 лв. - зависи от някои допълнителни параметри.Друг вариант е да си купиш CD player с usb,aux и/или възможност за iPod с модул за управление от волана. Печелиш само още по добър звук
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users