Днеска даже на Лабиринт стана въпрос....
И нещеш ли -днеска следобяд ми звъни-щял да идва към софия -да се видим..."ама готово бе мой човек"
И в кратце-доиде-тойотата пък и тя-въпреки ,че не епалена от месец-чакмак-врът запал и т.н.
Хареса явно човека тойотата,а и наистина разбирам защо иска бартер-живее на щъркела ,ама не там при пътя ,а навътре по чукарите...разбираемо е защо търси 4Х4...
Пурата,,,
върви само на газ-обяснение за бензина не можа да даде човека ,освен това което му е казал предишния собственик-запекли дюзи поради дългото каране само на газ,,,хубавото е ,че багажника беше пълен с части-имаше и тоя прословутия инжекцион за които говорихме днес,,,както и разни тампони-нови-ама няма кога да ги сложи...знам ли..
освен всичко каза ,че имал изцяло отремонтиран двигател 420-щял и него да ми го даде....(ми що па не-дай го)
Возих се в пуратора-набира си стабилно,,,нямах възмоност да я карам аз,но на возия беше идеално
салон-мъка....пасажерската седалка-явно е откчена-клатеше се нещо-пофьорската беше ок
-таблото напукано на две три места...
-свалени кори и махагони от вратите ,но са налични-трбява да се сложат просто...
-плюшен салон,ама тои си е май стандартен...(като на Хари на пурата е)
Външен вид-...ами доста добре ми се видя-не видягх ръжда
залягах отдолу да гледам тия прагове за които се спомена днес-не видях никъде ръжда...човека каза ,че има вътре в багажника ама аз не можах да я видя ,че по това време вече се стъмваше...
джанти и гуми-стандартните ес класови-не ми харесват ама нейсе..
Друго...има си ASR колата-човека твърди ,че работи
нагряване на седалките-пак така
за климатика каза ,че не знае дали работи-което значи ,че не работи-а какво е...ба ли го.
-има чистачки на фаровете(не че е големото важно де ,ама на мен си ми харесва),само ,че изобщо не се знае дали са вързани(копчета за това не видях-ама може и да са на лоста-на конзолата няма)
И най важното-казах на човека да си уреди документално нещата (да си намери собственика и да уреди прехвърляне) и ще се чуваме...
на мен хем не ми се дава тойотата-машина си e-голяма ,проходима,ЗДРАВА,удобна..-хем знаем ,че май няма да я карам (освен ако не и сложа метан)...(то не че ще карам пурата де-с тоя разход,па било и на газ)
Та поне като идвам на срещите да е с Мерцедес

Ми т'ва e-по скоро информативна тема-но все пак може да изкажете мнение-заслужава ли си