РС-game World Racing
Започната от ENOXELA, 09 дек 2006 - 13:13:20
47 мнения по тази тема
Публикувано 09 декември 2006 - 13:13
С любезното съдействие на W123 предоставил 5 бр.
Който желае, да се свърже с мен на лс.
Който желае, да се свърже с мен на лс.
Публикувано 10 декември 2006 - 10:18
Мдаааааааа майче видео картата ми си е отишла :Dn: след сполучливата инст-я играта тръгва но нищо не се вижда : : първо беше един жълт екран с някакви облаци а сега е лилав
Публикувано 10 декември 2006 - 11:26
Алекс, за коя игра говориш, за Mercedes Benz World Racing, на 2 диска, така ли? Много е добра, а и няма кой знае какви изисквания...какъв ли може да е проблема....
Публикувано 10 декември 2006 - 13:49
Публикувано 10 декември 2006 - 14:07
Виж настройките.Пусни ги по подразбиране ако си пипал нещо по тях,и след това пробвай пак да си а настроиш според желанието ти...Мдаааааааа майче видео картата ми си е отишла :Dn: след сполучливата инст-я играта тръгва но нищо не се вижда : : първо беше един жълт екран с някакви облаци а сега е лилав
Публикувано 10 декември 2006 - 15:16
По някога се получават такива странни работи с игрите.
Пробвай да зададеш на играта резолюцията на която ти работи машината (примерно 1024х768 32бит) или на каквато си там...
Пробвай да зададеш на играта резолюцията на която ти работи машината (примерно 1024х768 32бит) или на каквато си там...
Публикувано 10 декември 2006 - 17:11
Значи алекс, на мен такава грешка ми даваше когато използвах за видеокарта тази вградена на дъното ми, без никакви екстри с 16 мб паметНищо по настройките не съм пипал : и ми променя резолюцията на екрана : а при излизани от играта
Но сега си върви супер...е, аз смених две карти, с едната тръгваше но някои екстри от играта ги нямаше, примерно волана не се въртеше...но сега ми е наред...едва ли видеокартата ти си е отишла, по скоро драйверите към нея...ако не ти е много зор и нямаш кой знае какво да губиш, просто си преинсталирай Windows-a...А иначе играта е супер, аз съм с SL73 AMG, само дето не са дообмислили ускорението на джиповете...ха, че аз с Г500 правя по добро време отколкото с СЛР-а...да не говорим че спирачките на Г-то в играта са по-добри от неговите...
Публикувано 10 декември 2006 - 17:27
аз само с Г 55 АМГ играяха, че аз с Г500 правя по добро време отколкото с СЛР-а...да не говорим че спирачките на Г-то в играта са по-добри от неговите...
не само, че са му добри спирачките, ами и много добре завива
Публикувано 10 декември 2006 - 17:52
Да, така е...обаче аз винаги съм си падал по достоверните игри...много кофти ми стана като разбрах тва...иначе всичко друго добре са го направили...ааа, и СЛК-то не е изпипано, тва леко купе спира по бавно от СЛ-а стария...и то мнооого по-бавно...за джиповете казахме вечеаз само с Г 55 АМГ играяха, че аз с Г500 правя по добро време отколкото с СЛР-а...да не говорим че спирачките на Г-то в играта са по-добри от неговите...
не само, че са му добри спирачките, ами и много добре завива
Публикувано 10 декември 2006 - 23:35
Съгласен съм с колегата.Деинсталирай,рестарт и след това инсталирай драйверите отново....едва ли видеокартата ти си е отишла, по скоро драйверите към нея...ако не ти е много зор и нямаш кой знае какво да губиш, просто си преинсталирай Windows-a...
А за преинсталиране на Уиндоуса :Dn: Според мен няма смисъл,а и не е нобходимо.
Ako e наистина така,то определено тази игра ще ти е последния проблем.А и хардуерните проблеми се изразяват в това че един елемент или работи или не работи.Много рядко е това да има избирателни желания да прави проблеми с определен софтуер....Мдаааааааа майче видео картата ми си е отишла
Публикувано 11 декември 2006 - 18:02
slap
Ся ша видя да ти я драсна.Утре по обяд може да скоча да ти я донеса.От скоро "бачкаме" почти срещу теб
Ся ша видя да ти я драсна.Утре по обяд може да скоча да ти я донеса.От скоро "бачкаме" почти срещу теб
Публикувано 11 декември 2006 - 18:38
искам и азззззззззззззззззззззззззззззз
може в некое клубче и състезание да си направим
да ви скъсам шортите : :
може в некое клубче и състезание да си направим
да ви скъсам шортите : :
Публикувано 11 декември 2006 - 18:52
В тази игра намират ли се стари модели? 116, 123, 126? Дизели?
Публикувано 11 декември 2006 - 20:01
има тея ... сребърни стрели, стари модели от 30-те, 40-те години, стария SLR, стари модели SL и с-класата W202В тази игра намират ли се стари модели? 116, 123, 126? Дизели?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни