Протрити бутони за стъклата
Започната от a_atanasov, 08 ное 2011 - 20:35:20
9 мнения по тази тема
Публикувано 08 ноември 2011 - 20:35
Здравейте.
От известно време ми се протриха бутоните за управление на стъклата, тези около скоростния лост. Най-вече това за шофьорското стъкло. За сега всичко си функционира, но на тъмно си личи протритото, свети.
Преди време ползвах перманентен маркер за дискове, но решението е временно.
Споделете идеи за по дълготрайно решение.
От известно време ми се протриха бутоните за управление на стъклата, тези около скоростния лост. Най-вече това за шофьорското стъкло. За сега всичко си функционира, но на тъмно си личи протритото, свети.
Преди време ползвах перманентен маркер за дискове, но решението е временно.
Споделете идеи за по дълготрайно решение.
Публикувано 08 ноември 2011 - 20:50
Насе, не мисля че има как да решиш проблема завинаги без замяна... Първата морга или маркера - избора е твой. Да поздравиш малкия тигър от мене
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 08 ноември 2011 - 20:54
А, Мише да си жив и здрав брат.
Ти не си ли вече във "фаза"? Тука вече жените си бият.
Ти не си ли вече във "фаза"? Тука вече жените си бият.
Публикувано 09 ноември 2011 - 00:16
Айде и ти сега, като сме именяци да си бием жените ли? Дали ще им подадем фаза е друг въпрос...
Тая работа с бутоните мяй няма друго решение освен нови бутони. Размишлявам по въпроса щото и при мен е сходно положението с някои бутони... Аз страдам от тия на шофьорския прозорец и тия на ключа.
П.С.
Не издребняваме? Някои коли имат ръжда, а ние за прозиращи бутони се жалим...
Тая работа с бутоните мяй няма друго решение освен нови бутони. Размишлявам по въпроса щото и при мен е сходно положението с някои бутони... Аз страдам от тия на шофьорския прозорец и тия на ключа.
П.С.
Не издребняваме? Някои коли имат ръжда, а ние за прозиращи бутони се жалим...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 09 ноември 2011 - 10:06
Дека изчезна бре?
Фоторизировай копчълъчек изкадеизодзаде и плесни ево здьес. У бай Васили имеет несколко варианти и можна измъкнуеш късметчик и получит подарок из брашнений чувальчик.
Поздрави на усмихнатото ти семейство и специално на малкия!!!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 ноември 2011 - 10:26
Благодаря братко!А, Мише да си жив и здрав брат.
Аааа, глупости да не чувам... Жена ти е душица - да не си и помислил да следваш примера на комшиятаТука вече жените си бият.
...по темата - Бай Васо май ще изкара пак някой заек от шапката, а дано
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 09 ноември 2011 - 20:30
Мацнал съм го за са с перманентен маркер. Аз и преди го бях мацал, ма не изтрая дълго. Сега взех от най-скъпите маркери в книжарницата и го мацнах няколко пъти. Ега изкара повече.
Публикувано 09 ноември 2011 - 20:31
Ега!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 ноември 2011 - 20:56
Спри да купуваш маркери брато,ще надхвърлиш цената на бутоните!
Публикувано 10 ноември 2011 - 13:57
Шофьорския бутон дето си го мацнал с маркера го премести на мястото за заден ляв /или десен прозорец/ ,а бутона за задния прозорец /който е по запазен/ си го сложи на мястото за шофьора !Мацнал съм го за са с перманентен маркер. Аз и преди го бях мацал, ма не изтрая дълго. Сега взех от най-скъпите маркери в книжарницата и го мацнах няколко пъти. Ега изкара повече.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни