Кожа
Започната от Молиша, 29 окт 2011 - 12:56:25
14 мнения по тази тема
Публикувано 29 октомври 2011 - 12:56
Здравейте
Имам разшито на едната седалка около 10 см.
Някой може ли да ми каже къде във Варна шият кожа. И колко ще струва приблизително?
Благодаря предварително
Някой може ли да ми каже къде във Варна шият кожа. И колко ще струва приблизително?
Благодаря предварително
Публикувано 29 октомври 2011 - 13:50
Здравейте
Благодаря предварително
Здравей
Ако искаш да стане както трябва да си съблечеш кожата от седалката.....и после да се зашие
Има колеги от Варна където могат да те насочат....изчакай само да се включат в темата.
Ако имаш вкъщи шевна машина....просто взимаш по дебел и здрав конец и сам си я оправаш
Но ако нямаш условия...да ти вземат да ти вземат колко да ти вземат....повече от 5 лева е престъпление
Предполагам се е разшила някъде.....а не се скъсала там където няма шев нали.
By Batev
Публикувано 29 октомври 2011 - 15:38
със сигурност щее повече от 5 лв.
Публикувано 29 октомври 2011 - 16:32
В София.. за около 5-10 см разшито.. ми искат 50 лв. Като карам колата.. и я взимам след еди колко си време.
Предполагам , че ако свалиш кожата (което е най ама най-не приятната част.. ) ще ти вземат около 25 кинта..
Предполагам , че ако свалиш кожата (което е най ама най-не приятната част.. ) ще ти вземат около 25 кинта..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 29 октомври 2011 - 20:24
Колеги мдааа може да сте прави.....аз май не трябва да се обаждам за цени от дълбоката провинция...тука е все едно друга България
Ама съгласете с мен, че на никой Сарач няма да му дам 50 кинта за 10 санта шев, ако ще и турско да е
За 50 кинта ако не взема на баба ми иглата и сам ще си я ушия
Хубаво е и колегата да метне едно фото и да видим за ко стааа въпрос
Ама съгласете с мен, че на никой Сарач няма да му дам 50 кинта за 10 санта шев, ако ще и турско да е
За 50 кинта ако не взема на баба ми иглата и сам ще си я ушия
Хубаво е и колегата да метне едно фото и да видим за ко стааа въпрос
By Batev
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:05
И аз имам три местенца от шевовете по 1 см.разшити. Не ми пречи,но ако не ми тежи на бюджета,бих ги оправил.....очаквам разумно предложение?
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:07
....очаквам разумно предложение?
Еми по разумно от това което съм написал освен да дойда и аз да ти я зашия
By Batev
Публикувано 29 октомври 2011 - 21:08
И аз имам три местенца от шевовете по 1 см.разшити. Не ми пречи,но ако не ми тежи на бюджета,бих ги оправил.....очаквам разумно предложение?
Колега погледнато реално.....труда е в свалянето и качването на кожата а не в самото шиене
By Batev
Публикувано 30 октомври 2011 - 10:49
Далече съм от идеята да свалям кожата....ако има някой кожар,да го зашие на място за разумна цена ще го оправя
Публикувано 30 октомври 2011 - 10:57
Кожата се сваля бре хора Как така на място.
Гангстера много правилно го е написал.
Ама бате, и 50лв. ще дадеш, ако нямаш време да се занимаваш.
Гангстера много правилно го е написал.
Ама бате, и 50лв. ще дадеш, ако нямаш време да се занимаваш.
Публикувано 30 октомври 2011 - 11:49
Само да ви спомена , че моя подлакатник на 140-ката го претапицираха за 25 лева , а той не е никак малък и е много добре направен само в задната част има малко ръбче.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 30 октомври 2011 - 13:59
50 лева ще дам разбира се...въпроса е да не е някаква извънземна сума
Публикувано 30 октомври 2011 - 15:56
Ето това е разшитото
Прикачени файлове
Публикувано 30 октомври 2011 - 17:21
Ето това е разшитото
Събличане задължително....
Ако неможеш сам или пък не ти се занимава или нямаш време както както казва Лилов ( с което съм много съгласен) отиваш на кожар..доверяваш му се и те така
By Batev
Публикувано 30 октомври 2011 - 17:24
Далече съм от идеята да свалям кожата....ако има някой кожар,да го зашие на място за разумна цена ще го оправя
Колега може и на място естествено.....ако нямаш набито око и не ти прави впечатление може.....ама според мен е престъпление да си зашеш салона отвън
By Batev
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни