Кожа
Started by Молиша, 29 Oct 2011 - 12:56:25
14 replies to this topic
Posted 29 October 2011 - 12:56
Здравейте
Имам разшито на едната седалка около 10 см.
Някой може ли да ми каже къде във Варна шият кожа. И колко ще струва приблизително?
Благодаря предварително
Някой може ли да ми каже къде във Варна шият кожа. И колко ще струва приблизително?
Благодаря предварително
Posted 29 October 2011 - 13:50
Здравейте
Благодаря предварително
Здравей
Ако искаш да стане както трябва да си съблечеш кожата от седалката.....и после да се зашие
Има колеги от Варна където могат да те насочат....изчакай само да се включат в темата.
Ако имаш вкъщи шевна машина....просто взимаш по дебел и здрав конец и сам си я оправаш
Но ако нямаш условия...да ти вземат да ти вземат колко да ти вземат....повече от 5 лева е престъпление
Предполагам се е разшила някъде.....а не се скъсала там където няма шев нали.
By Batev
Posted 29 October 2011 - 15:38
със сигурност щее повече от 5 лв.
Posted 29 October 2011 - 16:32
В София.. за около 5-10 см разшито.. ми искат 50 лв. Като карам колата.. и я взимам след еди колко си време.
Предполагам , че ако свалиш кожата (което е най ама най-не приятната част.. ) ще ти вземат около 25 кинта..
Предполагам , че ако свалиш кожата (което е най ама най-не приятната част.. ) ще ти вземат около 25 кинта..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 29 October 2011 - 20:24
Колеги мдааа може да сте прави.....аз май не трябва да се обаждам за цени от дълбоката провинция...тука е все едно друга България
Ама съгласете с мен, че на никой Сарач няма да му дам 50 кинта за 10 санта шев, ако ще и турско да е
За 50 кинта ако не взема на баба ми иглата и сам ще си я ушия
Хубаво е и колегата да метне едно фото и да видим за ко стааа въпрос
Ама съгласете с мен, че на никой Сарач няма да му дам 50 кинта за 10 санта шев, ако ще и турско да е
За 50 кинта ако не взема на баба ми иглата и сам ще си я ушия
Хубаво е и колегата да метне едно фото и да видим за ко стааа въпрос
By Batev
Posted 29 October 2011 - 21:05
И аз имам три местенца от шевовете по 1 см.разшити. Не ми пречи,но ако не ми тежи на бюджета,бих ги оправил.....очаквам разумно предложение?
Posted 29 October 2011 - 21:07
....очаквам разумно предложение?
Еми по разумно от това което съм написал освен да дойда и аз да ти я зашия
By Batev
Posted 29 October 2011 - 21:08
И аз имам три местенца от шевовете по 1 см.разшити. Не ми пречи,но ако не ми тежи на бюджета,бих ги оправил.....очаквам разумно предложение?
Колега погледнато реално.....труда е в свалянето и качването на кожата а не в самото шиене
By Batev
Posted 30 October 2011 - 10:49
Далече съм от идеята да свалям кожата....ако има някой кожар,да го зашие на място за разумна цена ще го оправя
Posted 30 October 2011 - 10:57
Кожата се сваля бре хора Как така на място.
Гангстера много правилно го е написал.
Ама бате, и 50лв. ще дадеш, ако нямаш време да се занимаваш.
Гангстера много правилно го е написал.
Ама бате, и 50лв. ще дадеш, ако нямаш време да се занимаваш.
Posted 30 October 2011 - 11:49
Само да ви спомена , че моя подлакатник на 140-ката го претапицираха за 25 лева , а той не е никак малък и е много добре направен само в задната част има малко ръбче.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 30 October 2011 - 13:59
50 лева ще дам разбира се...въпроса е да не е някаква извънземна сума
Posted 30 October 2011 - 15:56
Ето това е разшитото
Attached Files
Posted 30 October 2011 - 17:21
Ето това е разшитото
Събличане задължително....
Ако неможеш сам или пък не ти се занимава или нямаш време както както казва Лилов ( с което съм много съгласен) отиваш на кожар..доверяваш му се и те така
By Batev
Posted 30 October 2011 - 17:24
Далече съм от идеята да свалям кожата....ако има някой кожар,да го зашие на място за разумна цена ще го оправя
Колега може и на място естествено.....ако нямаш набито око и не ти прави впечатление може.....ама според мен е престъпление да си зашеш салона отвън
By Batev
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users