Смяна ИзпарителКъде
Started by XuMuHuKa, 20 Oct 2011 - 20:12:33
3 replies to this topic
Posted 20 October 2011 - 20:12
Здравейте колеги,предстои ми смяна на изпарител.Колата е с ГИ решил съм да взема хубав не някой турски и т.н.Та мисълта ми е да ми кажете къде ще извършат процедурата както трябва.Самата смяна след това настройките и всичко необходимо да нямам проблеми след това с изпарителя
Благодаря ви предварително.
Posted 20 October 2011 - 20:46
В кой район живееш?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 20 October 2011 - 20:56
Гр.София район Подуяне въпреки , че съм зле с ориентацията в София съм склонен да отида и до другия край на града стига да си заслужава.Писна ми от "МАЙСТОРИ" като им закарам колата и да дигат рамене и да викат не мога да ги помогна.
Posted 21 October 2011 - 09:25
Звънни на този номер 0886839483,търси Вальо.....кажи му че Васо ти е дал номера и се разберете кога да го подмени.
Ще трябва обаче да отидеш до Лозен. Успех!
Преди да му се обадиш,звънни да му се обадя и аз за да бетонираме доброто отношение и нещо в цената на услугата.
Ще трябва обаче да отидеш до Лозен. Успех!
Преди да му се обадиш,звънни да му се обадя и аз за да бетонираме доброто отношение и нещо в цената на услугата.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage