Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Проблемстържене по време на движение

• Please log in to reply
2 мнения по тази тема

#1 koko_84_

koko_84_

Прохождащ

• Нови потребители
  • 7 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Автомобил:
    c200 - w202 - 1997

Публикувано 17 октомври 2011 - 22:25

Здравейте,имам проблем - когато времето застудее и пусна колата по инерция се чува въртеливо хъркане ( хът...хът...хът),а когато колата е на някоя скорост (особено на 3-та)като отпусна нацяло газта този звук се чува по- силно.Това се случва само когато стане стуено.
И другото , за което искам да ви питам е - на 2 -3 хилди километра ми изчезва по 500-600гр. антифриз,като кожуха на скоростната кутия е целия син , но немога да видя от къде изтича.Казаха ми , че може да е от гарнитурата на главата-да се просмуква по малко.Възможно ли е това нещо?Според мен ако е така трябва системата да надува и колата да загрява , а тя не загрява и работи идеално.
Моля ако някой знае нещо по въпросите да помага :)
  • 0

#2 vanko

vanko

Напреднал

• Потребители на форума
  • 292 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 26 октомври 2011 - 09:51

Здрасти. Аз мисля, че имаш теч от някъде другаде, например от маркучите за отопление на купето. Ако ти е издухана гарнитурата отзад ще правиш димна завеса. А за звука - локализирай мястото! При мен веднъж едно камъче беше влязло между спирачния диск и ламаринения му протектор - нетърпимо пищене, но просто решение.

• 0
Всеки нехарактерен шум в колата след време става характерен!
Публикувано изображение

#3 alex_bs

alex_bs

Чирак

• Потребители на форума
  • 168 Мнения:
  • Град:Бургас/Варна
  • Автомобил:
    C180 Elegance 1995 - в историята
    CLK200 Elegance 1999
    CLK200 Kompressor Elegance 1999
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 октомври 2011 - 10:03

Колега, и аз имам подобно стържене и го локализирам от към барабаните на ръчната спирачка. Даже почти съм сигурен, че е от там, защото като я натисна до край и я осбодя рязко спира да стържи, но стържи само като е студено, като позагреят спирачките и спира да стържи. Не ми е останало време да отида да погледнат какво се случва точно и какво е за смята.
Успех колега
  • 0
Mercedes-Benz “The Best or Nothing”

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни