Здравейте,имам проблем - когато времето застудее и пусна колата по инерция се чува въртеливо хъркане ( хът...хът...хът),а когато колата е на някоя скорост (особено на 3-та)като отпусна нацяло газта този звук се чува по- силно.Това се случва само когато стане стуено.
И другото , за което искам да ви питам е - на 2 -3 хилди километра ми изчезва по 500-600гр. антифриз,като кожуха на скоростната кутия е целия син , но немога да видя от къде изтича.Казаха ми , че може да е от гарнитурата на главата-да се просмуква по малко.Възможно ли е това нещо?Според мен ако е така трябва системата да надува и колата да загрява , а тя не загрява и работи идеално.
Моля ако някой знае нещо по въпросите да помага
Проблемстържене по време на движение
Started by koko_84_, 17 Oct 2011 - 22:25:58
2 replies to this topic
Posted 17 October 2011 - 22:25
Posted 26 October 2011 - 09:51
Здрасти. Аз мисля, че имаш теч от някъде другаде, например от маркучите за отопление на купето. Ако ти е издухана гарнитурата отзад ще правиш димна завеса. А за звука - локализирай мястото! При мен веднъж едно камъче беше влязло между спирачния диск и ламаринения му протектор - нетърпимо пищене, но просто решение.
Posted 26 October 2011 - 10:03
Колега, и аз имам подобно стържене и го локализирам от към барабаните на ръчната спирачка. Даже почти съм сигурен, че е от там, защото като я натисна до край и я осбодя рязко спира да стържи, но стържи само като е студено, като позагреят спирачките и спира да стържи. Не ми е останало време да отида да погледнат какво се случва точно и какво е за смята.
Успех колега
Успех колега
Mercedes-Benz “The Best or Nothing”
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users