Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Духат ми различно духалките на парното

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#16 lizinga

lizinga

Прохождащ

• Нови потребители
  • 14 Posts:
  • Град:Търговище
  • Автомобил:
    C200 CDI

Posted 21 October 2011 - 07:25

Карам в момента с откачена букса,както ме посъветва колегата.Резултата е,че започна да загрява дуовентила от моята страна,но все още духа студено.Днес ще ги отворя да ги почистя.Дано стане.Поздрави!
  • 0
Публикувано изображение

#17 lizinga

lizinga

Прохождащ

• Нови потребители
  • 14 Posts:
  • Автомобил:
    C200 CDI

Posted 22 October 2011 - 19:40

Почистих всичко и всичко е наред,парното работи вече както трябва,обаче колата влезна в авариен режим(светна EPC),май ще трябва да ходя в Русе на диагностика,няма да стане така.Препоръчваха ми 2-3-ма диагностици във Велико Търново,но искам да си карам колата и занапред и за това ще заложа на сигурно.Благодаря Ви на всички за съветите.За да завърша темата ще кажа,че това което ми препоръчахте да направя проработи и почистването е решението на проблема.Благодаря Ви много!
  • 0
Публикувано изображение

#18 lizinga

lizinga

Прохождащ

• Нови потребители
  • 14 Posts:
  • Автомобил:
    C200 CDI

Posted 08 November 2011 - 23:22

Решението на проблема с аварииният режим се оказа клапанчето на помпата,както и други колеги бяха писали по въпроса в различни теми.Пълна профилактика на помпата,диагностика и всичко необходимо и вече всичко е наред и работи,разхода е перфектен.
  • 1
Публикувано изображение

#19 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,634 Posts:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Posted 09 November 2011 - 00:40

:coolgrin
  • 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#20 стилиян

стилиян

Прохождащ

• Нови потребители
  • 6 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    w202

Posted 24 November 2011 - 15:01

''Подобен е и проблема,при който от средните духалки винаги трябва да духа хладен/не студен/ въздух,независимо,че е настроена температурата от врътките на топло.Като се прецакат въпросните вакуумни клапи от средните духалки не духа хладен въздух, духа такъв какъвто е настроен от врътките.Примерно ако врътките са настроени да духа топъл въздух и са в червената зона,то и от средните духалки ще духа много топло,а не трябва да е така и това НЕ е нормалното им положение'' taka si e napraveno ot MB i taka trqbva da si ostanat(da duhat hladno)
  • 0

#21 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Posted 24 November 2011 - 16:49

При мен пък е обратното - нямам климатик, а дори и врътките да са на най-студеното, от всякъде си духа топло, с изключение на средната...........то тя да духала студено уж било нормално. Преди да се прецакат все студено си духаше, ама сега и тя понякога, но рядко, все пак подухва топло. Сега ми е супер, ама лятото, трябва да изключвам всичко. То дори и да съм само на средна а другите затворени и настройката да е да духа към мен, пак има топъл въздух при предния прозорец. На мен за някакви бобини ми обясняваха, ама все не ми остава време да се заема. То сега зимата и какво да се заемам.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users