Карам в момента с откачена букса,както ме посъветва колегата.Резултата е,че започна да загрява дуовентила от моята страна,но все още духа студено.Днес ще ги отворя да ги почистя.Дано стане.Поздрави!
Духат ми различно духалките на парното
Започната от lizinga, 17 окт 2011 - 18:56:00
20 мнения по тази тема
Публикувано 22 октомври 2011 - 19:40
Почистих всичко и всичко е наред,парното работи вече както трябва,обаче колата влезна в авариен режим(светна EPC),май ще трябва да ходя в Русе на диагностика,няма да стане така.Препоръчваха ми 2-3-ма диагностици във Велико Търново,но искам да си карам колата и занапред и за това ще заложа на сигурно.Благодаря Ви на всички за съветите.За да завърша темата ще кажа,че това което ми препоръчахте да направя проработи и почистването е решението на проблема.Благодаря Ви много!
Публикувано 09 ноември 2011 - 00:40
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 24 ноември 2011 - 15:01
''Подобен е и проблема,при който от средните духалки винаги трябва да духа хладен/не студен/ въздух,независимо,че е настроена температурата от врътките на топло.Като се прецакат въпросните вакуумни клапи от средните духалки не духа хладен въздух, духа такъв какъвто е настроен от врътките.Примерно ако врътките са настроени да духа топъл въздух и са в червената зона,то и от средните духалки ще духа много топло,а не трябва да е така и това НЕ е нормалното им положение'' taka si e napraveno ot MB i taka trqbva da si ostanat(da duhat hladno)
Публикувано 24 ноември 2011 - 16:49
При мен пък е обратното - нямам климатик, а дори и врътките да са на най-студеното, от всякъде си духа топло, с изключение на средната...........то тя да духала студено уж било нормално. Преди да се прецакат все студено си духаше, ама сега и тя понякога, но рядко, все пак подухва топло. Сега ми е супер, ама лятото, трябва да изключвам всичко. То дори и да съм само на средна а другите затворени и настройката да е да духа към мен, пак има топъл въздух при предния прозорец. На мен за някакви бобини ми обясняваха, ама все не ми остава време да се заема. То сега зимата и какво да се заемам.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни