Преден ляв долен носач за CLK 208
Започната от RossYo, 17 окт 2011 - 12:52:23
6 мнения по тази тема
Публикувано 17 октомври 2011 - 12:52
Здравейте колеги,
От няколко месеца съм собственик на CLK W208, което купих от Liloff, който предполагам добре познавате, поне в тази тема
Вчера направих една мини каскада и резулата (засега) е, че съм усукал преден ляв долен носач и ми трябва "нов". Понеже бях посъветван, че определено носача трябва да е оригинален, в момента си търся носач от C-класа на старо.
Моля пишете ако продавате или знаете някой да продава такъв.
Поздрави,
Росен
От няколко месеца съм собственик на CLK W208, което купих от Liloff, който предполагам добре познавате, поне в тази тема
Вчера направих една мини каскада и резулата (засега) е, че съм усукал преден ляв долен носач и ми трябва "нов". Понеже бях посъветван, че определено носача трябва да е оригинален, в момента си търся носач от C-класа на старо.
Поздрави,
Росен
Публикувано 17 октомври 2011 - 13:04
wow...човека с маниашкото clk....малко ти завидях-честно(за колата-не за каскадата) )Здравейте колеги,
Поздрави,
Росен
Със здраве да си я караш
а иначе ,ще се намери такъв носач-сигурен съм -само изчакай да се включат повече колеги
Поздрави
Публикувано 17 октомври 2011 - 14:13
http://forums.mbclub...showtopic=25905
Eто братле. Кофти че е в Пловдив пича.
Ако ти трябва шенкела, ще ти го дам, трябва да се видим. При това, което ми обясни, не вярвам да е останал непокътнат. По-добре го смени и него.
Само трябва да се видим някъде да ти го метна в багажника, че тежи поне 20 кила.
Eто братле. Кофти че е в Пловдив пича.
Ако ти трябва шенкела, ще ти го дам, трябва да се видим. При това, което ми обясни, не вярвам да е останал непокътнат. По-добре го смени и него.
Само трябва да се видим някъде да ти го метна в багажника, че тежи поне 20 кила.
Публикувано 17 октомври 2011 - 15:27
Мерси, брат!
Е сега ще му пиша да видим как може да стане. Ти казваш да го взимам директно ако има, така ли?
А за шенкела - казаха, че е здрав - ще им кажа пак да гледат като сменят носача...и ще видим... по принцип нямам против да го взема
Е сега ще му пиша да видим как може да стане. Ти казваш да го взимам директно ако има, така ли?
А за шенкела - казаха, че е здрав - ще им кажа пак да гледат като сменят носача...и ще видим... по принцип нямам против да го взема
Публикувано 17 октомври 2011 - 15:34
Ще ти го дам да седи в теб. Ако си сгънал долен носач, е много вероятно да е сгънал и шенкела леко, въпреки че е адски здрав. То ти стига да го сгъне 1.5 градуса и да не излиза геометрията на реглаж.
Не се вижда с просто око по никакъв начин.
Не се вижда с просто око по никакъв начин.
Публикувано 25 октомври 2011 - 20:04
Геометрията е супер отляво, където смених носача, обаче сега отдясно ми дава отклонение на реглажа. Ще трябва да се провери горен десен носач, шенкел...
Косьо, брат, твоя шенкел е ляв нали?
Косьо, брат, твоя шенкел е ляв нали?
Публикувано 25 октомври 2011 - 21:19
Ляв е, да.
Колко отклонение дава в дясно? Ако е около 1 градус, не го пипайте, винаги си е била така и няма никакъв проблем, ама наистина никакъв. Десния шенкел е за смяна. Причината да имам останал ляв е, че го купих погрешка докато търсех десен и пича който ми го продаде се направи на интересен.
Горните носачи са сменяни мисля и двата, провери в xls файла, който ти дадох кои са сменяни, че не помня със сигурност.
Колко отклонение дава в дясно? Ако е около 1 градус, не го пипайте, винаги си е била така и няма никакъв проблем, ама наистина никакъв. Десния шенкел е за смяна. Причината да имам останал ляв е, че го купих погрешка докато търсех десен и пича който ми го продаде се направи на интересен.
Горните носачи са сменяни мисля и двата, провери в xls файла, който ти дадох кои са сменяни, че не помня със сигурност.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни