търся компютър за C250td W202
Започната от genchevs, 17 окт 2011 - 11:04:15
9 мнения по тази тема
Публикувано 17 октомври 2011 - 11:04
Наскоро се "разделих" с компютъра на двигателя.
Оказва се че модела ми е ограничена серия.
Единствения ставащ компютър е 018 545 34 32.
Ако някой знае къде мога да намеря такъв, моля да помогне.
Благодаря.
Благодаря.
Публикувано 17 октомври 2011 - 19:34
Здравей колега, виж тук Ремонт на компютър на Мерцедес може и да ти помогнат, добри отзиви има от тях.Наскоро се "разделих" с компютъра на двигателя.
Благодаря.
Успех!
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 19 октомври 2011 - 21:34
М... дааааа... В Неделя срещу Понеделник ми разбиха колицата с надеждата да ми откраднат комутатора.
Алармата ли ги е уплашила - не знам, но понеже съм сигурен, че този форум се преглежда от бригадите, ще кажа, че и те и аз сме големи късметлии, защото като излязох с пушката вече се бяха омели. Пичове - тези с отвертките, които отваряте капаци, все някога някой ще успее да ви засече на мястото и тогава и за него, и за вас - тежкоооо!
Алармата ли ги е уплашила - не знам, но понеже съм сигурен, че този форум се преглежда от бригадите, ще кажа, че и те и аз сме големи късметлии, защото като излязох с пушката вече се бяха омели. Пичове - тези с отвертките, които отваряте капаци, все някога някой ще успее да ви засече на мястото и тогава и за него, и за вас - тежкоооо!
Публикувано 19 октомври 2011 - 23:18
Тия са баси мизерниците, колко могат да му вземат, стотина лева, а на мене ми правят баси мизерията, нещастници.
Публикувано 19 октомври 2011 - 23:26
Колега здравей, извинявай, не те разбрах, като писа "разделих" помислих си, че е повреден.Тия са баси мизерниците, колко могат да му вземат, стотина лева, а на мене ми правят баси мизерията, нещастници.
Поздрави и Успех в търсенето.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 25 октомври 2011 - 09:25
http://www.motoso.de...cessories<br />
Тук има много компютрти. На немски се пише: motorsteuergeraet по новия правопис.
Успех!
Тук има много компютрти. На немски се пише: motorsteuergeraet по новия правопис.
Успех!
Публикувано 25 октомври 2011 - 12:53
http://www.motoso.de...cessories<br />
Успех!
благодаря!
Публикувано 26 октомври 2011 - 16:15
Въпросното ECU (0185453432) е скъпо защото рядко се намира. Мога ли да взема друго, което вече да се пре-програмира за да става?
Публикувано 23 ноември 2011 - 11:40
Намерих въпросния компютър, но е без конектора (копелетата са ми го срязали). Някой да знае дали поне конекторите са универсални?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни