Здравейте колеги,имам следния проблем и моля за помощ.Първо да изясня,че търсих подобна тема,но не открих такава.Вчера колата ми отказа да отключи от ключа(тип рибка с два бутона),насочвайки го,както обикновено към шофьорската врата,помислих,че е от батериите и ги смених на ключар днес,но...пак същото,след това установих,че заключва и отключва идеално,но само като насоча ключа към пасажерската страна.Инъче ключа си работи,паля карам,няма проблем абсолютно никакъв.В неделя свалях едната клема на акумулатора,защото предните прозорци отказват работят и да се обучат(естествено искам помощ и за това)по начина описан в някой теми-като смъквам и качвам прозорците през ключа.Дали има връзка откачането на клемата с моя проблем?Също така и проверих сигнала с камерата на телефона и си святка нормално,като натискам бутоните.Благодаря Ви предварително,дано да не ми е голям проблема.
Проблем с ключа на w202 CDIНе отключва от шофьорската врата
Started by lizinga, 07 Oct 2011 - 23:48:38
1 reply to this topic
Posted 27 October 2011 - 21:00
След,като един месец отварях и затварях от пасажерската врата,правих опити да си запиша час при велики български майстори,които в четвъртък ми казваха да ида следващия петък и не ме поглеждаха даже,докато ми го казват,реших да откача акумулатора и да го закача отново и всичко се оправи.Исках просто да споделя решението на проблема си!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users