Бате,ми тя събира 5л фул,каточе ли не бива да слага 6,5 за начало.Не ти трябва канал , ако е нормално висока , само лягаш под нея , развиваш пробката и слагаш една 10 литрова тава и чакаш да изтече.Като изтече , затваряш пробката , развиваш болтовете на филтъра слагаш новия и завиваш пак болтовете.Наливаш маслото , но не всичкото , като налееш около 6 литра и половина изчакай да се отай и виж щеката.Ако трябва да долееш виж внимателно как доливаш.Затваряш капачката хубаво и пиеш една студена бира.
Няколко въпроса за обслужване
Започната от BG - 681, 06 окт 2011 - 11:19:52
26 мнения по тази тема
Публикувано 07 октомври 2011 - 19:29
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 07 октомври 2011 - 19:54
да моя грешка , сравнявам го с 300д на 124-ката.Моя грешка сорру.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 07 октомври 2011 - 20:21
дават му по книга 5.5л масло
иначе все пак е хубаво да си я вдигне на нещо височко, хем по лесно се работи, хем шанса да станеш черен е по малък
иначе все пак е хубаво да си я вдигне на нещо височко, хем по лесно се работи, хем шанса да станеш черен е по малък
Публикувано 07 октомври 2011 - 20:56
Да това беше важно разяснение Май няма да се наложи да безпокоя утре Бай Васил с въпроса кога точно да сменя филтъра
Няма да го безпокоиш....квот тряа звъниш и питаш.
Баси! Кадърен и надъхан към Бенца млад мъж. За кво му е сервиз...надценка на маслото,на частите. Биги му е дал убави цени,заковахме оборотите...........и като нищо е спестил един педесетак. Една прилична вечерка с гаджето и го боли фара.
Но! определено галимацията с изхвърлянето на маслото е много важна и го призовавам да вземе сериозно отношение.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 октомври 2011 - 01:13
Maслото мисля в бутилки и да го занеса в някой сервиз там да го правят каквото намерят за добре
Бай Васе, реших да не те послушам и ще си запазя въздушния филтър просто звука, който вади във високи обороти е едно от любимите ми неща в тая кола и немога да се разделя със него, макар според теб да е неразумно от филтъра изпадна един лиген чернилка утре ще го видим как ще е. Правя снимки и чакайте темата
Бай Васе, реших да не те послушам и ще си запазя въздушния филтър просто звука, който вади във високи обороти е едно от любимите ми неща в тая кола и немога да се разделя със него, макар според теб да е неразумно от филтъра изпадна един лиген чернилка утре ще го видим как ще е. Правя снимки и чакайте темата
Немеца го е измислил !
Публикувано 08 октомври 2011 - 09:09
Бай Васе, реших да не те послушам и ще си запазя въздушния филтър
Да,всичкото това е мноу гуд щом те кефи....но поне виж дали е от добър производител.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 16 октомври 2011 - 14:13
А с какво се развива масления филтър ?
Немеца го е измислил !
Публикувано 21 октомври 2011 - 18:45
Днес с Бай Васил обслужихме Мерцедесчето. За желаещите да извършат тази операция сами ще кажа, че няма нищо сложно. Колата е като Lego, стига да имаш подходящите инструменти проблеми няма да има. За скептично настроените и притиснените за мен и околните ще кажа, че спирачките са си Чук, и не виждам какви проблеми може да има. А за еколозите - спокойно, източеното масло отиде на предназначено за изхвърлянето му място.
Не се притеснявайте да си бъзикате по колите, стига да имате условия (място, инструменти) пък ако се обърка нещо .. - най-лесно е да отидеш до кварталния майстор.
Голямо благодаря на Бай Васил! Голем си бате
Не се притеснявайте да си бъзикате по колите, стига да имате условия (място, инструменти) пък ако се обърка нещо .. - най-лесно е да отидеш до кварталния майстор.
Голямо благодаря на Бай Васил! Голем си бате
Немеца го е измислил !
Публикувано 21 октомври 2011 - 18:50
Ашколсун за свършената работа
By Batev
Публикувано 21 октомври 2011 - 19:21
Публикувано 24 октомври 2011 - 17:05
Ако не е тайна какво масло и какви пари ти излезе, че и на мен скоро ми предстои тази процедура.
Всички видове застраховки във всички застрахователни компании. Тел.: 0889355780 или ЛС.
Публикувано 24 октомври 2011 - 17:13
Обърни се към mr Big. Писал е малко по нагоре в темата. Взех маслото и другите консумативи от него на добри цени.
Немеца го е измислил !
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни