Записах си час за безплатен преглед в Балкан старW202
Started by rado32, 30 Sep 2011 - 16:52:32
47 replies to this topic
Posted 11 October 2011 - 15:30
Да, застраховани коли и приятели, но не съм акционер
Posted 11 October 2011 - 15:32
НЕМАМ ДУМИ!!!
Тотал-5068,5лв.
Отиди пак но със една лека картечница и ги питай да няма грешка във цената...
Това е официалният сервиз все пак, нормално е цените да са по-високи от всички останали. Не трябва да се настройвате против тях, радваме се че има и официален сервиз.
Частите са оригинални и има гаранция 2г. на всеки ремонт. Ако нещо се счупи - отиваш и рекламираш, оправя се за тяхна сметка и тнт.
Всеки сам си избира.
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Posted 11 October 2011 - 16:50
5000 лева и това е цена без ддс. Тези са психично болни
Posted 11 October 2011 - 17:43
Колега нещата не са зле а просто наистина нямах никакво време понеже трябваше да излизам спешно а даже закъснявах.Щом нямащ време да напишеш какво и е значи нещата са недобре... с 203-ки от клуба от София се сещам за 3-ма Радулов Иванхол и Кранк (да не съм изпуснал някой но на прима виста толкоз)
Сега по-темата:
Наистина служителите там са много любезни, даже след като колегата си тръгна ни почерпиха с кола и кафе или каквото там си избереш от оставените напитки, но това за сметка на цените за труд и части. :Д :Д
По принцип ми казаха че колата ми е добре но пак ми искат 1016лв. за дреболии.
1.Откриха ми теч на масло от скоростите и трябва да се подмени задния семеринг(от към кардана)на скоростната кутия.
2.Теч от отдушника на диференциала-нов отдушник и за да се смени трябвало да се свали диференциала - (това вярно ли е)
3.Двата ремъка са ми за смяна, защото са напукани.
4.Електронната спирала на волана е скъсана и затова ми дава грешка на шофьорската възглавница и клаксона не работи.
5.В спирачната ми течност има влажност и трябва да се подмени.
Та имам въпроси по точка- 2,4 и 5
2.Наистина ли се сваля дифа за смяна на отдушник
4.Мога ли сам да си сменя ел.спирала.
5.Каква спирачна течност трябва да си взема и имали някъде сервиз в който изсмукват старата течност и наливат нова.
Posted 11 October 2011 - 20:18
мерцедес е скъпа кола за подържане!!!
Posted 11 October 2011 - 21:05
мечетата са скъпи и трудни за поддържане.Но много зависи и с какви части се поддържат-лемфьордер или други предписани от производителя, ас метал;дали се купуват от балкана,ауто плюс или от кварталния магазин.Да не се чупят много,но счупи ли се нещо.само за пример ще дам на е-класата от 98 г. й купих чистачка за 48 лв.
Posted 18 April 2012 - 11:24
Промоцията е удължена до 25 - така ми каза каката по телефона. Аз съм за утре в 10:30. Дали пък няма много да ми се смеят на Баба Меца? Все пак е 86 година 201-цата...
Posted 18 April 2012 - 12:42
Ехааа тая тема я бях забравил та Петко ,значи викаш си доволен от БС а?
Радо ,я кажи сега сваля ли се дифа или не? А скоростите ?
Това е официалният сервиз все пак, нормално е цените да са по-високи от всички останали. Не трябва да се настройвате против тях, радваме се че има и официален сервиз.
Частите са оригинални и има гаранция 2г. на всеки ремонт. Ако нещо се счупи - отиваш и рекламираш, оправя се за тяхна сметка и тнт.
Всеки сам си избира.
Радо ,я кажи сега сваля ли се дифа или не? А скоростите ?
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 18 April 2012 - 18:47
Балкан Стар... доволен съм от прегледа, разбират си от работата, НО (винаги го има)
Офертата за кола, напълно изрядна, без належащи ремонти и: "която спокойно можеш да си караш" (думи на единия от майсторите) възлиза на обща стойност части+труд 1793.23лв с ДДС
То за 1800лв ще си подменя половината части по ЦЛК-то.
Офертата за кола, напълно изрядна, без належащи ремонти и: "която спокойно можеш да си караш" (думи на единия от майсторите) възлиза на обща стойност части+труд 1793.23лв с ДДС
Posted 18 April 2012 - 19:33
Промоцията е удължена до 25 - така ми каза каката по телефона. Аз съм за утре в 10:30. Дали пък няма много да ми се смеят на Баба Меца? Все пак е 86 година 201-цата...
Не забравяй да кажеш как се е представил малкият танк?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 18 April 2012 - 21:43
Аз също съм доволен от прегледа, но съм доволен и от цената която ми дадоха за ремонта 85лв
Posted 18 April 2012 - 22:59
Балкан Стар... доволен съм от прегледа, разбират си от работата, НО (винаги го има)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users