Тунинг на 123-ка?
Започната от vesopesa, 05 яну 2006 - 22:04:27
8 мнения по тази тема
Публикувано 05 януари 2006 - 22:04
Честита нова година,като за начало.
Така на въпроса.Искам да си направа тунинг на 123-ката.На сегашната само оптичен,и не кой знае колко мастер,просто трява да е карсиво.
За следващата съм намислил пълен.кажете според вас дали може да излезе нещо сполучливо или са мо ше си дам парите.
П.С.:За база на 2-та мисла да използвам 280Е(V-образния двогател).
Така на въпроса.Искам да си направа тунинг на 123-ката.На сегашната само оптичен,и не кой знае колко мастер,просто трява да е карсиво.
За следващата съм намислил пълен.кажете според вас дали може да излезе нещо сполучливо или са мо ше си дам парите.
П.С.:За база на 2-та мисла да използвам 280Е(V-образния двогател).
>Mercedes-Benz Rulezz<
Публикувано 06 януари 2006 - 07:34
едни джанти-красиви една хубава и качествена боя,качи и всички лайсни и я напражи като нова...каквото друго да направиш ще я загрозиш.....освен ако не вкарашпоне 2-3 хиляди само за външен тунинг
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Публикувано 11 януари 2006 - 10:50
аз мисля че моята не съм я загрозил а ане съм дал 3 бона .2500 ми излезе цялостно реставриване на купето+ боядисване +нов салон(претапициран) и тунингаедни джанти-красиви една хубава и качествена боя,качи и всички лайсни и я напражи като нова...каквото друго да направиш ще я загрозиш.....освен ако не вкарашпоне 2-3 хиляди само за външен тунинг
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 22 февруари 2006 - 17:07
mmm sorrka ama ne moga da ti pomogna:)~
Mercedes-Benz W201
Публикувано 27 февруари 2006 - 11:33
funquez твойта е наистина много хубава
Публикувано 28 февруари 2006 - 14:30
хм... и аз имам една такава красавица и искам да я пипна малко. значи като начало искам само да си сложа някаква маска под прената броня, че пластмасите по маската са заминали явно доста отдавна. след това ще мисля за друго. също така искам да и реставрирам интериора. другото си е бомба...
Публикувано 02 март 2006 - 08:27
Аз направих на баща ми 123ката, мисля че се получи доста добре.Под предната броня напаснах споилер AMG от Е-класа, сложих нови лаисни и оплътнения , нова боя синъозелена перла, стоповете тонирах в цвета на колата и малко кожа по таблото.Трябват ми само лети джанти но немога да намеря готини 15ки.Съжалявам че немога да кача снимки.
АКО ПРЕСТАНА ДА СЪМ ДОБЪР, ЩЕ СТАНА БОГАТ
Публикувано 02 март 2006 - 11:01
жалко наистина, че няма снимки, но искам да те попитам от къде си взе спойлера за под предната броня и за какви априс тава въпрос. аз не искам да е много натреапчиво, прсото да си скрия маската отдолу искам...Аз направих на баща ми 123ката, мисля че се получи доста добре.Под предната броня напаснах споилер AMG от Е-класа, сложих нови лаисни и оплътнения , нова боя синъозелена перла, стоповете тонирах в цвета на колата и малко кожа по таблото.Трябват ми само лети джанти но немога да намеря готини 15ки.Съжалявам че немога да кача снимки.
Публикувано 02 март 2006 - 12:08
Снимки имам но незная как да ги кача.Имам калъп на този споилер, а за 123ката трябва само да се скъси малко и изглежда перфектно.
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 02 март 2006 - 14:19
АКО ПРЕСТАНА ДА СЪМ ДОБЪР, ЩЕ СТАНА БОГАТ
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни