Здравейте колеги,
Напоследах бях много зает и не можех да влезна във форума,за което се извинявам!
Искам да споделя с вас какво ми се случи с курсовата задача!
Почти се бях отчаял и щях да сменям обекта на задачата(както ме посъветва ALEXONE™) ,защото не можех да намеря нужното инфо.После се пристраших да пиша един е-майл до Балкан Стар(както ме посъветва W123,за което съм му благодарен) .Влезнах в саита посочен от колегата PAcHy(благодаря ти колега) видях кой отговаря за товарните автомобили,видях му пощата и му писах!Обесних му как стоят нещата,какво ми трябва и така.На другия ден за мое голямо учудване на писмото ми беше отговорено.В отговора се съдържаше покана да заповядам в Балкан Стар на Колямоконарско шосе(става въпрос за Пловдив),за да ми предоставят необходимата информация!
И разбира се как да откаже един фен на тази покана!Още на следващия ден отидох!Хората там бяха много любезни,дадоха ми всичко от което имам нужда и дори ми казаха:"Заповядайте отново!"
Ами тва е в общи линии,сега правя Курсовата задача.
Искам да изкажа благодарности на колегата kyuss за посочените линкове,който също много ми помогнаха.Тва ми е първата Курсова задача за Мерцедес и като е готова ще я публикувам тук ако нямате нещо против!

: :ok: