Най-опасен автомобил ?!
Започната от KoZmo, 14 мар 2005 - 10:00:30
11 мнения по тази тема
Публикувано 14 март 2005 - 10:00
Според мен трябва автомобилите произведени преди 1980 (особено произведените във СССР) трябва да бъдат СПРЯНИ от движение!!!
Представете си например в една ЛАДА 1300 от 197* г. има 4 пътници....
При челен удар с 80-90 км/ч последствията ще са трагични дори и пътниците да са със колани (които си седят на едно положение и при удар ще ти счупят кокалите...).
Тези коли не са безопасни за пътниците и за околните!
(особено както напоследък можеш да минеш на техн. преглед и без колата!)
<_< <_<
При челен удар с 80-90 км/ч последствията ще са трагични дори и пътниците да са със колани (които си седят на едно положение и при удар ще ти счупят кокалите...).
<_< <_<
Гост_Магнум 357Гост_
Публикувано 04 април 2005 - 19:08
ами не не да ги спрат вси4ките но поне да са "истински прегледите" и да си минават тези които си заслужават.

Публикувано 05 април 2005 - 08:55
Мда отиваш само със талона на колата и си готов! Пълна небрежност (ОПАСНОСТ?!) .

Публикувано 17 април 2005 - 14:29
Не ги знам що за безотговорни хора са тези, дето минават само талоните си на преглед - откакто имам кола, задължително искам поне спирачките да ми проверят (за другото си знам, че е наред - нали редовно съм при майсторите на кафе )
Гост_GuestГост_
Публикувано 18 април 2005 - 19:55
Не си прав....Повечето катастрофи и произшествия са с коли след 1980 година...да не говорим колко са с много по-нови...Не е до возилото а до задволанното устройство...Когато една кола е гледана и няма проблеми с нея, защо да се спира...За да се навкарат боклуците от западна европа ли...?Според мен трябва автомобилите произведени преди 1980 (особено произведените във СССР) трябва да бъдат СПРЯНИ от движение!!!
<_< <_<
Публикувано 19 април 2005 - 16:09
i az taka mislia
ne e vajno koia godina e proizvedena kolata a v kakvo sastoianie e i
koi kak shte ia kara
tova e cialata istina
ne e vajno koia godina e proizvedena kolata a v kakvo sastoianie e i
koi kak shte ia kara
tova e cialata istina
Публикувано 04 май 2005 - 22:55
katostrofite glavno stavat ot takiva de takmo za zeli knijka i karat ne6to malko po-mo6tno i ob6to vzeto ot mladite 6ofiori.otnosno ladite ve4e gi karat zamo nekvi starci na koito ve4e ne im puka kava im e kolata, a te ne karat koi znae kolko barzo.trqbva da ima pove4e katajii po ulicite i nema da e tolkova opasno(stiga katajii te da ne sa ot tezi deto kato vidat 5 lv. i te puskat daje i da nqma6 knijka,da ne si na 18 i da kara6 pqn do kozirkata)
Публикувано 22 септември 2005 - 18:19
Ха! Има коли и от 2005 година които при удар със 70км/ч си си умрял!!!
Например ''чудото'' Landwind

(оригин. www.dir.bg - клуб Мерцедес)
Представяте ли си да се ударите със 70 км/ч и волана да ти откъсне главата...
Цената е 15000 EUR !!!
Нямам думи...
Има Мерцедеси от 196х г.

и 1982г.
Например ''чудото'' Landwind

(оригин. www.dir.bg - клуб Мерцедес)
Представяте ли си да се ударите със 70 км/ч и волана да ти откъсне главата...
Цената е 15000 EUR !!!
Нямам думи...
Има Мерцедеси от 196х г.

и 1982г.

Публикувано 07 октомври 2005 - 08:10
абе наистина има и нови коли, които са в лошо състояние....
но честно да ви кажа изтръпвам като видя по улиците разни там Лади и Жигули! Ами зимата...? Та тези коли са неуправляеми! Нека ги спрат - като атракция само да ги има
А относно това, че повечето катастрофи са предизвикани от луксозни автомобили - това е в следствие на келешите които шофират въпросните скъпи возила.
но честно да ви кажа изтръпвам като видя по улиците разни там Лади и Жигули! Ами зимата...? Та тези коли са неуправляеми! Нека ги спрат - като атракция само да ги има

А относно това, че повечето катастрофи са предизвикани от луксозни автомобили - това е в следствие на келешите които шофират въпросните скъпи возила.

The paradise we seek lies inside
Публикувано 30 ноември 2005 - 18:11
Da vi kaja i az taka mislq kolata sushto e vajna daje e mn vajan no nali za tova e choveka za da q upravlqva!Az kolkoto katastrofi sam vidql na posledak i to se s novi koli! Neznam no si mislq che....horata koito si kupqt novi koli si mislqt che karat..samoleti ama ne e taka i tova se dokazva samo kato mina pokrai KAT i kato vidq kolko novi koli za nishto ne stava samo zashtoto shiofiorite sa..bez mozyk! I tova za mladite e vqrno (to i az sam na 17 ama kogato vzema knijka nqma da karam kato iztyrvan!) neska vzel knijka utre s 150 kara..iii! Imam edin priqtel koito vze knijka predi mesed i predi 10 dena si kupiha Fiat Uni 1.5 i kato mi se fali varvi s 180 ...i takiva....v predi 2 dena katastrofira....mn losho s oshte 4 choveka i sega nZ:(( mn mi e kofti:(
Mercedes-Benz W201
Публикувано 27 декември 2005 - 15:33
tova e lo6o
Публикувано 28 декември 2005 - 10:57
Не мога да се съглася с тезата,че ладите и москвичите са по-опасни от например Фият Уно или типо или Фолксваген Лупо или ГолфСпоред мен трябва автомобилите произведени преди 1980 (особено произведените във СССР) трябва да бъдат СПРЯНИ от движение!!!
<_< <_<

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни