Този пост е редактиран от ALEXONE™: 23 декември 2005 - 09:37
ДРИФТИНГТЪРСИ СЕ ТЕРЕН ЗА ДРИФТ ИЗПЪЛНЕНИЯ
Започната от Dezki, 22 дек 2005 - 18:18:07
7 мнения по тази тема
Публикувано 22 декември 2005 - 18:18
Колеги, дайте да намерим свободен терен за дрифт изпълнения и други подобни, като тестване на АBS, блокажи, завои на лед, заобикаляне на препятствия... И това да е на територията на София и да е на такова място че нито КАТ, нито никой други институции и лица да ни правят проблем. Дайте идей и ако трябва по нататък да се обърнем към МВР и общината за съдействие. Желаещи ще има, ще има и полза от такъв полигон. Бегачкаджиите се уредиха с писта на божурище, нека и ние с нещо за ниско скоростни изпълнения и тренировки.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 22 декември 2005 - 22:53
EI ....ONE-ne shto redaktirash postovete na horata a???
Публикувано 23 декември 2005 - 11:56
Blagodarq na ALEXONE za redakciqta. na men mi e precakan flex type- to i mi e svinsko- za da pi6a na kirilica trqbva da polzvam bds(4ervenite bukvi po klaviaturata)
Публикувано 24 декември 2005 - 17:00
Не се сърдете но ще редактирам латиницата.Някък си не ни отива Мерцоводи да пишат на латиницаBlagodarq na ALEXONE za redakciqta. na men mi e precakan flex type- to i mi e svinsko- za da pi6a na kirilica trqbva da polzvam bds(4ervenite bukvi po klaviaturata)
Публикувано 24 декември 2005 - 20:31
Dezki идеата е перфектна - задното предаване си е задно предаване
Макар в общия случай да караме тежки автомобили,ФЪН има
Полицията и общината няма смисъл да се "допитват" това не е законно положение с дивотиите
наистина трябва да се измисли нещо,аз лично се сещам за едно страхотно място на гърба на бившата "Булгарплод" борса.Там една вечер,миналата години 3 БМВ-та се въртяхме необезпокоявани от никой към 30 мин поне Уникално място е а шофьорите на автобусите гледаха ий така като виждаха 3-те коли,като три балерини
Като падне следващия сняг,предлагам да се пусне спецялна тема и нещата де се организират бързо,за да се събере максимално много народ от форума - да има макс. фън,хем да ви видя и запозная
Георги Пенчев
Полицията и общината няма смисъл да се "допитват" това не е законно положение с дивотиите
наистина трябва да се измисли нещо,аз лично се сещам за едно страхотно място на гърба на бившата "Булгарплод" борса.Там една вечер,миналата години 3 БМВ-та се въртяхме необезпокоявани от никой към 30 мин поне Уникално място е а шофьорите на автобусите гледаха ий така като виждаха 3-те коли,като три балерини
Като падне следващия сняг,предлагам да се пусне спецялна тема и нещата де се организират бързо,за да се събере максимално много народ от форума - да има макс. фън,хем да ви видя и запозная
Георги Пенчев
www.bmwpower-bg.net
Публикувано 25 декември 2005 - 18:26
Пичове ако бяхте дошли на последната среща щяхте да присъствате на такова шоу ,на паркинга на резиденция Бояна А за плаца при булгарплод не се бях сетил и там става даже е по добре от този на Бояна Евала Пенчев точно в целтаDezki идеата е перфектна - задното предаване си е задно предаване
Георги Пенчев
Публикувано 26 декември 2005 - 21:59
Зад Булгарплод си го знам , и се връткам като имам време и гориво .Последно минах от там на 20.12 само да видя как е терена и не устоях и се разписах с ford GRANADA-та, но беше за кратко,щото имах работа в борсата(то и там е мн яко когато има сняг и няма камиони ). На 18. 12. вечерта с едни приятелчета се връткахме в борсата,ма с форда(Гранадата си е със заднооо). правихме и клипчета,бе мн ми хареса и повдигнах темата във форума.
Казаха ми че на паркинга на камбаните било добро, вие как мислите?
Казаха ми че на паркинга на камбаните било добро, вие как мислите?
Публикувано 29 декември 2005 - 16:28
Аз предлагам следното : Следващият път,когато падне сняг,достатъчен за щуреене,да се пусне важна тема и да се направи извънредна сбирка,някъде !
На камбаните не ходят ли полицаи отвреме на време ? На "Булгарплод" няма страшно от тази гледна точка ...
На камбаните не ходят ли полицаи отвреме на време ? На "Булгарплод" няма страшно от тази гледна точка ...
www.bmwpower-bg.net
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни