Cвещи за 190Екакви??????????
Започната от dell, 10 ное 2006 - 06:18:53
39 мнения по тази тема
Публикувано 10 ноември 2006 - 06:18
Дайте идея какви да сложа,че всичко е олеле :Dn:
Публикувано 10 ноември 2006 - 07:42
Година и модел на мотора?
.
Публикувано 10 ноември 2006 - 08:59
Оригинални от балканстар или ивайжет струват 20-25лв 4те
Не се подлъгвай за други
Това е най евтиния оригинален консуматив :FlagMB:
Не се подлъгвай за други
Това е най евтиния оригинален консуматив :FlagMB:
W202 C180
Публикувано 10 ноември 2006 - 21:01
NGK! Иначе май имаше тема за това
:FlagMB:
:FlagMB:
Публикувано 10 ноември 2006 - 23:48
аз пък съм се огледал в ТОВА
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 11 ноември 2006 - 00:56
И аз съм за NGK. Пробвал съм всякакви свещи включително оригинални поръчани от Германия от Балкан Стар, но само NGK успяха да събудят стария ми V8 двигател и да му вдъхнат живот
Публикувано 11 ноември 2006 - 01:14
колега заинтригуваме !!! какъв V8 имаш ??? и на кой модел мерцедес е??? аз съм маниак на V8 и съм решил първият читав който скивам за продан да е в пурата ми ;И аз съм за NGK. Пробвал съм всякакви свещи включително оригинални поръчани от Германия от Балкан Стар, но само NGK успяха да събудят стария ми V8 двигател и да му вдъхнат живот
иначе отдавна и аз съм привърженик на NGK, доказани винаги и във всякакви условия при мен. препоръчвал съм ги на всички познати и клиенти и няма нито един недоволен. + това не съм виждал ментета на NGK
японско качество
Публикувано 11 ноември 2006 - 01:31
Докато не ми оправят изгорялата инсталация на скапаната пура нямам никакъв иначе си е с свещи NGK купени от един магазин на "Симеон"
Публикувано 11 ноември 2006 - 02:10
Бош са добри,но въпреки това всички многоzнайковци с които съм говорил препоръчват NGK.Аз карам Бош,но нямам никакви проблеми.Кратки гонки по кръстовищата си правим между моя и на брата и няма разлика във вървенето поне,разхода също е еднакъв,а той кара NGK свещи.
.
Публикувано 11 ноември 2006 - 08:13
Аз в Хамериката живея,карам немски свещи, ремъци, филтри, масла, накладки ...........само гумите са ми мишелин и жена ми Българка,ти как ги намери тия американски свещи на немска кола не ми е много ясно.Нямам никакъв опит с такива свещи,може и да са добри,но не съм чул някой да е слагал такива на Мерцедес и да е доволен.Дано си ги уцелил,но аз лично бих послушал общото мнение на форума и карал NGK.
Късмет с колата.
Късмет с колата.
.
Публикувано 11 ноември 2006 - 10:12
За ментета на БОШ съм писъл многократно :
Карал съм NGK задоволително качество но май- за мерцедес само BERU е истината, темата е за дъра бъра и се мести
Карал съм NGK задоволително качество но май- за мерцедес само BERU е истината, темата е за дъра бъра и се мести
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 11 ноември 2006 - 10:13
Публикувано 11 ноември 2006 - 10:36
DENSO също са много добри аз лично съм с такива от скоро. Един приятел си взе DENSO IRIDIUM и по неговите думи колата вървяла по съвсем друг начин става въпрос за ХОНДА. Имат и улей за по-голяма искра но цената им е 120 лв.
Публикувано 11 ноември 2006 - 17:35
Split Fire 100 000 мили гарантиран пробег им дават половината да издържат пак доволно,а и в сервиза дето ги сложиха до сега не са се оплаквали от тях дадоха ми и сайт www.econooil.com
Публикувано 11 ноември 2006 - 18:50
Аз не твърдя,че са лоши,нямам опит с такива,но просто като пример го дадох.Тук където съм в момента всичко кара или Бош или NGK.Може да държат,но може и само с написаното да си останат.
На 60 000 мили брата смени неговите и за майтап ги плеснахме на един Нисан които ги търкаля още 60,та няма да се очудя ако ги караш без проблеми.Дано не са те избъзикали в сервиза и си доволен от тях.
Тук при мен ментета няма или поне не съм срещал,отивам в магазина на Мерцедес, купувам и карам и не го заглеждам много.Само пада малко четене или питане кое и какво да е,да не си цакам любимеца.
На 60 000 мили брата смени неговите и за майтап ги плеснахме на един Нисан които ги търкаля още 60,та няма да се очудя ако ги караш без проблеми.Дано не са те избъзикали в сервиза и си доволен от тях.
Тук при мен ментета няма или поне не съм срещал,отивам в магазина на Мерцедес, купувам и карам и не го заглеждам много.Само пада малко четене или питане кое и какво да е,да не си цакам любимеца.
.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни