как да се сдобия със стикер на клуба
Започната от Gonzales, 20 дек 2005 - 22:42:27
8 мнения по тази тема
Публикувано 20 декември 2005 - 22:42
Как да се сдобия със стикер на клуба , има ли такса за членове и т.н.
MB C200
Публикувано 21 декември 2005 - 20:14
Amm da i na men mn mi e int ot kade moga da si namerq ili da si kupq:)
i dali shte moje da mi go prati nqkoi po poshtata che mai skoro nema da doida do sg:)~ B)
i dali shte moje da mi go prati nqkoi po poshtata che mai skoro nema da doida do sg:)~ B)
Mercedes-Benz W201
Публикувано 21 декември 2005 - 20:28
Мараба Нейчев.За съжаление стикерите са в Пловдив при Вени, а той не успя да дойде на последната сбирка поради техн. причини. Hо е обещал да дойде и да донесе.Така,че споко ще има стикери но не за всички, защото Клубът се разраства и ще са нужни нови да си направят.А те не стават само с ентусязъмAmm da i na men mn mi e int ot kade moga da si namerq ili da si kupq:)
Публикувано 22 декември 2005 - 19:15
имам приятели които изработват всякакав вид стикери ( и всякакви реклами върхо каквото си пожелаете ) , наскоро правих за такива за служебни авгомобили на една община и бройката излезе около 1.20 лева , така че мога да помогна - става въпрос за Пловдив
MB C200
Публикувано 22 декември 2005 - 22:51
ami che toi i VENI e ot PLOVDIV GUSTO MAINA
tacha che se razberete i otvariaite pechatnicata che meraklii mnogo
PS. a moite veche polovin godina gi razvozvam na zadnite prozorci B)
da vi podraznia malko de
da vi podraznia malko de
Публикувано 23 декември 2005 - 09:54
За сега си позволявам да не ти редактирам ЛАТИНИЦАТА, :P и това е само защото ти си причината да съм стикер на Клуба на задното стъкло.Благодаря ти,а също така благодарско и на Вениami che toi i VENI e ot PLOVDIV GUSTO MAINA
da vi podraznia malko de
Публикувано 23 декември 2005 - 10:23
e are sega she se nakazvame li???
Публикувано 25 декември 2005 - 16:25
Да ви кажа.... Не зная къде е проблема със стикерите но ако трябва да се плаща нещо само кажете и дано като дойда до Столицата да има от кого да взема И това че клуба се разраства е мн мн добре Б)
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 25 декември 2005 - 18:18
Mercedes-Benz W201
Публикувано 30 декември 2005 - 14:57
OOOOOoo i az dyrja da ima stiker kakvoto si struva samo kazvaite nqma promeli ot moq stana nqma da se pritesnqvate, samo mi kajete kavo se iska ot moq strana kato usloviq i az 6te napravq kakvoto e nujno
Мислих че ме е страх да летя! W140 колата мечтта
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни