Скоростна кутияшум,сваляне
Започната от RoliS, 06 ное 2006 - 17:22:35
9 мнения по тази тема
Публикувано 06 ноември 2006 - 17:22
Отскоро имам 170 cdi,градски автомобил без грешка,нооо...още като се прибирах с нея ми направи впечатление,че доста шуми от диференциал/скоростна кутия. Помислих,че е ....нормално/двигателя под краката ми, верига, дизел/шуми двигателя. Закарах я все пак на един майстор.Коментара му бе или лагерите на диференциала илиии...като я отвори ще разбере.Въпросите ми са:
Имал ли е някои такъв проблем и как го е решил.
Може ли да се свали скоростната кутия без целия двигател?
Благодаря!
ПП: механични скорости
Благодаря!
ПП: механични скорости
Публикувано 06 ноември 2006 - 17:26
Здравей, за съжаление във форума А класите са само твоята и на Виктор,но неговата е бензинова.Той е исчел доста други форуми за А класа и може и да ти кажеОтскоро имам 170 cdi,градски автомобил без грешка,нооо...още като се прибирах с нея ми направи впечатление,че доста шуми от диференциал/скоростна кутия. Помислих,че е ....нормално/двигателя под краката ми, верига, дизел/шуми двигателя. Закарах я все пак на един майстор.Коментара му бе или лагерите на диференциала илиии...като я отвори ще разбере.Въпросите ми са:
Благодаря!
Публикувано 07 ноември 2006 - 15:55
Batka ve4e sme trima s A klasi tuk hihihi.
Kolega shte poraztyrsia iz nemskite forumi za skorostnata kutia no tova shte sa samo problemi koito A klasite imat principno. t.e. defekti koito ne sa otstraneni ot mercedes pri proektiraneto na kolata.
Kaji mi koia godina e A klasata.
sorry za shlokavitsata ama minavam na barzo prez neta
KOlegi pozdravi ot slan4ev Stokholm :FlagMB:
Kolega shte poraztyrsia iz nemskite forumi za skorostnata kutia no tova shte sa samo problemi koito A klasite imat principno. t.e. defekti koito ne sa otstraneni ot mercedes pri proektiraneto na kolata.
Kaji mi koia godina e A klasata.
sorry za shlokavitsata ama minavam na barzo prez neta
KOlegi pozdravi ot slan4ev Stokholm :FlagMB:
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 07 ноември 2006 - 17:25
Колата е 1999г. От сервиза на Мецедес /Варна/ ми казаха,че дори за смяна на съединител /камо ли скоростна кутия/ се сваля абсолютно всичкоооооо! На мен не ми отърва да ходя в такъв сериз....е, и сега съм на молба към един Шуменски майстор. Няма на къде.
ПП. Сложих една опаковка " ХАДО" ,шуми си и това е.
ПП. Сложих една опаковка " ХАДО" ,шуми си и това е.
Публикувано 07 ноември 2006 - 17:59
Kolega za sajalenie tozi maistor ima pravo. Proverih v forumite i tova e edin ot defektite, koito davat A klasite. Razbit lager i samo s demontirane moje da se proveri. Otnosno dali triabva da se svali dvigatelia neznam, no mislia, 4e e taka. Dano drugite kolegi pomognat :Dn:
Публикувано 11 ноември 2006 - 17:52
Бройте четирима с А-класа! :
Публикувано 11 ноември 2006 - 19:15
:ok: Аууууууууууууу започваме да правиме конкуренция на 124-ките и на пурите хихихих. 4-мата мускетари хммммммммммм дали да не си направиме отделен клуб хихихихихи :FlagMB:
Публикувано 09 юли 2007 - 10:27
оххххххххх-и аз имам такава А 160-като я запаля-някакво часовниче светва с някакви цифри-трицифренно число с един минус отпред, после-трета скорост като включвам хърка-четвъртата пък като включвам-чъствам на лоста трептене-и накрая като загрее мотора-се чъва много интересен звук на мотора-ду-ду-ду-ду-някакво такова-при вас такива проблеми има ли?- А 160- 1998 година?
Публикувано 09 юли 2007 - 17:38
Здравей, при мен се чуваше едно гадно шуштене сякаш няма масло.Скоростите /да чукам на дурво!!/ си бяха и са ОК. Толкова шуштеше,че не си чувах вътре двигателя. Сега 80% от шума го няма благодарение на една Украинска присадка " HADO". Слагах 2 пъти. Самата тя правела някакво керамично покритие/така пише в саита им/.Незнам от лагерите на диференциала или от самия фиференциал е шума,но сега почти не се чува.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни