Dvd navi mp3 cd za Mercedes E клас след 2002/3
Started by num, 21 Sep 2011 - 14:49:12
26 replies to this topic
Posted 21 September 2011 - 14:49
Здр колеги нов съм тук Направих покупка на Мерцедес Е клас 2003-4 (който чакам) всичко точно но
модела въпреки ,че има екстри е с касетофон за кола 2004 ми се струва смешно !
Въпроса ми към вас е ,че искам да го заменя с завоцко сд dvd двоен дин на Мердецес
но ми казаха ,че не чете мп3 двд и даже няма диск за нави направен за Бг .
Ако е така защо да давam 500 лева за двоен дин само да се радвам на цветния екран ли !
Или да има сд което чете аудио формат ... искам съвет от вас.
Какво бихте препоръчали ! Приемам съвети всякакви без идеята за фм трасмитер ...
модела въпреки ,че има екстри е с касетофон за кола 2004 ми се струва смешно !
Въпроса ми към вас е ,че искам да го заменя с завоцко сд dvd двоен дин на Мердецес
но ми казаха ,че не чете мп3 двд и даже няма диск за нави направен за Бг .
Ако е така защо да давam 500 лева за двоен дин само да се радвам на цветния екран ли !
Или да има сд което чете аудио формат ... искам съвет от вас.
Какво бихте препоръчали ! Приемам съвети всякакви без идеята за фм трасмитер ...
Posted 21 September 2011 - 16:59
Даваш 500лв. за цветния екран (ако го намериш на тези пари), и после си купуваш едно кабелче от Балканстар, което пуска AUX сигнала и си бодваш iPod-а, или там каквото ползваш да слушаш музика...
Voila!
Voila!
Posted 21 September 2011 - 20:41
Предложения има за двоен дин за 500 лева 2 бр.
Даже ходих вчера да гледам едното и беше запазено но не съм
го пускал да видя как е !
За аипод за ок знам го това сас аукса а мисълта ми е
видео как ще гледам а Тв имали такава опция !
Даже ходих вчера да гледам едното и беше запазено но не съм
го пускал да видя как е !
За аипод за ок знам го това сас аукса а мисълта ми е
видео как ще гледам а Тв имали такава опция !
Posted 21 September 2011 - 21:29
За ТВ-то ти трябваше отделен модул (това при CLK), за видео беше май нещо по-сложно, не помня наизуст.
И в двата случая всичко е възможно, но ще псуваш доста докато намериш всички компоненти и цената е трудна за прогнозиране.
И в двата случая всичко е възможно, но ще псуваш доста докато намериш всички компоненти и цената е трудна за прогнозиране.
Posted 21 September 2011 - 21:54
Четели Мп3 или не само това ме интресува ако не да знам вече накрая ще купя китайските боклуци
те имат всичко да тъч екран ама и цената им е кам 1000 но поне знам ,че чете всичко !
те имат всичко да тъч екран ама и цената им е кам 1000 но поне знам ,че чете всичко !
Posted 21 September 2011 - 22:39
Не, не четат MP3-ки, поне на W09 и W211. Защо ти е при положение че може да се изкара фабричен AUX?
Posted 21 September 2011 - 23:04
Да бо от Аукса трябва да сменям песните примерно а не от сд
Posted 23 September 2011 - 00:57
Утре ще погледна навито и ще я купя !
Но ми казаха ,че имало модел който чете МП3 И ДВД диск но
не знам на какви модели са ! И така ще проверя пак а
другия вариант е бил да си взема някакъв приемник които
преобрзува сигнала и лъжи усътройството ,че има ченджър а в същност е УСБ ...
Което е практино има и кобинирани с усб и тв тунер но някакви космически цени им иксат на тия ...
Но не знам !
Но ми казаха ,че имало модел който чете МП3 И ДВД диск но
не знам на какви модели са ! И така ще проверя пак а
другия вариант е бил да си взема някакъв приемник които
преобрзува сигнала и лъжи усътройството ,че има ченджър а в същност е УСБ ...
Което е практино има и кобинирани с усб и тв тунер но някакви космически цени им иксат на тия ...
Но не знам !
Posted 24 September 2011 - 20:29
Ок някой колега можели да ми каже ,че моделите на навитата
на мерцедес Е клас !
на мерцедес Е клас !
Posted 25 September 2011 - 21:25
Атова как става .
Posted 01 October 2011 - 10:07
Оригиналното чете Мр3 !!!Четели Мп3 или не само това ме интресува ако не да знам вече накрая ще купя китайските боклуци
Ето тук има всичко като инфо: http://www.mercupgra...Q-faq-10.html#1Ок някой колега можели да ми каже ,че моделите на навитата
на мерцедес Е клас !
Атова как става .
Този модел се нарича "Comand NTG1" (т. нар. голяма навигация) и се вгражда фабрично във повечето W211. Има навигационен модул който се намира в багажника със DVD-drive. Последната весия на навигацията за европа е v.11 но България не е подробно застъпена (освен големите градове).
Също може да поддържа CD-changer, който стои в отделението под Comand-a.
NTG1 чете Мр3, но трябва да бъдат записани на DVD-диск!!!
Плейва и DVD-видео, което може да се гледа в движение(след намесата на Stardiagnose), но не е препоръчително от гледна точка на безопасността. Има и AUX вход в който можеш да сложиш Ipod както каза колегата Liloff. Отделно може да се сложи модул за гледане на ТВ.
Според мен няма нищо по добро за колата от оригиналното (стига да го намериш на добра цена) но това е въпрос на твоя преценка.
Дано да съм бил полезен!
Ето как изглежда NTG1: comand-211-ntg1_1_2755.jpg 31.89K 69 downloads
Posted 04 October 2011 - 17:56
Колега, аз също имам този проблем. Вече почти година не мога да се реша какво да правя, макар че през повечето време си слушам радио. Мога да ти споделя малко от моя опит. Ако ти се дават 1150 лева има точно такъв 2 дин който между другото не е китаиски боклук. Тези които са на Динавин са може би най-добро качество и работи много добре. Само гледай да е с оптика. Звука е доста по-добър от обикновенните. Във е-бей цените са доста високи. по 800 Е е едно оригинално и то без нави-то. В момента гледам една касетка която има СД-карта която качваш МП3 и е като плайър. струва 34 лева. Аз съм слушал звука от касетка преходна с кабел и звука хич не е лош, просто си го закачаш за телефона например. Кажи от къде си намерил за 500 лева команда...
Posted 09 October 2011 - 23:38
Аз разпитах мой приятели които имат оригинални навита едно момче кара АМГ 320 Ц клас 2005-6 и ми каза
,че това нави циитирам - не ми служи за нищо освен радио питах го можели да гледаш двд филми казами не лично
утидох при него се пробвах да пусна двд филм оригинален и записан обаче нито един не тръгна и го видях с очите си
а за МП3 не го знаех ,че ако запиша двд диск с мп3 и ще го чете ! Също така въпроса с навигацията за бг е боса работа
няма пълни карти и тем подобни това каза той ,аз нямам опит и т.н. Сега ако купя така нареченото малко нави
модел 50 АПС до колкото рабрах , ако направя двд диск с мп3 ,ще почнат ли мп3 песните ако не .... Просто за
аудио формат да давам 700 лева и кур за голям дисплей се отказвам а за 400 лева за малак цветен пак е много ! Поне аз
така мисля !
Ето го и малкото двд
,че това нави циитирам - не ми служи за нищо освен радио питах го можели да гледаш двд филми казами не лично
утидох при него се пробвах да пусна двд филм оригинален и записан обаче нито един не тръгна и го видях с очите си
а за МП3 не го знаех ,че ако запиша двд диск с мп3 и ще го чете ! Също така въпроса с навигацията за бг е боса работа
няма пълни карти и тем подобни това каза той ,аз нямам опит и т.н. Сега ако купя така нареченото малко нави
модел 50 АПС до колкото рабрах , ако направя двд диск с мп3 ,ще почнат ли мп3 песните ако не .... Просто за
аудио формат да давам 700 лева и кур за голям дисплей се отказвам а за 400 лева за малак цветен пак е много ! Поне аз
така мисля !
Ето го и малкото двд
Posted 10 October 2011 - 06:52
Объках се не малкото двд а малкото нави !
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users