Отключ-заключ
Започната от LiL, 12 сеп 2011 - 22:40:44
31 мнения по тази тема
Публикувано 12 септември 2011 - 22:40
Здравейте отново,
Проблемът, който ме тормози сега не е много сериозен, но е достатъчен да ме издразни. Та, досега колата се заключваше сама като тръгна и вдигна мисля, че над 10 км..и си стоеше заключена. Дори често ми се е случвало като спра да кача някой и той да не може да влезе, трябва да му отключа от бутона за отключване на вратите. Т.е това си е нормалното й състояние. Но отскоро забелязвам,че почна да се отключва сама в движение. Примерно, карам по магистрала...намаля на 90 и се отключва сама, пробвам да я заключа от копчето..не реагира.. ...Мине известно време, пак се заключи сама,като вдигна скоростта,но не задължително и не веднага като увелича...Не мога да видя никаква логика...после като намаля на 50 примерно като вляза в някое населено място и хоп, пак се отключи..
Много се дразня..а и возя малко дете, искам да е заключена!
Какъв й е проблема тоя път?! Някакви идеи?
Проблемът, който ме тормози сега не е много сериозен, но е достатъчен да ме издразни. Та, досега колата се заключваше сама като тръгна и вдигна мисля, че над 10 км..и си стоеше заключена. Дори често ми се е случвало като спра да кача някой и той да не може да влезе, трябва да му отключа от бутона за отключване на вратите. Т.е това си е нормалното й състояние. Но отскоро забелязвам,че почна да се отключва сама в движение. Примерно, карам по магистрала...намаля на 90 и се отключва сама, пробвам да я заключа от копчето..не реагира.. ...Мине известно време, пак се заключи сама,като вдигна скоростта,но не задължително и не веднага като увелича...Не мога да видя никаква логика...после като намаля на 50 примерно като вляза в някое населено място и хоп, пак се отключи..
Публикувано 12 септември 2011 - 22:44
Нещо се е ошашавила електрониката, да си откачала скоро акумулатора? Скоростомера правилно ли ти отчита скоростта? Детето да си е играло с копчалъците за отключване и заключване, щото има някви пинизи с тях и може да се програмира системата?Здравейте отново,
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 12 септември 2011 - 22:52
Не, ама наскоро нали ми сменяха датчика за маслото, а той не знам къде е бил заврян, но мисля, че е бил някъде около акумулатора..не знам дали са ми откачали акумулатора, но мисля, че не, защото щяха да изчезнат всичките настройки по караудиото ми..камера, радиа..блутуут..всичко щеше да е разместено..
За скоростомера..мисля, че да..често пускам и гарминчето, заради камерите и скоростта съвпада..
Детето не го оставям в колата да пипа..тя си стои само в седалката..
Нямам идея от какво е...но миналата седмица забелязах, че и единия ми къс е заминал на кино..(ако изобщо има нещо общо)
За скоростомера..мисля, че да..често пускам и гарминчето, заради камерите и скоростта съвпада..
Детето не го оставям в колата да пипа..тя си стои само в седалката..
Нямам идея от какво е...но миналата седмица забелязах, че и единия ми къс е заминал на кино..(ако изобщо има нещо общо)
Публикувано 12 септември 2011 - 23:04
Според мен някъде е нарушен вакума.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 септември 2011 - 23:16
Ама надценяваш ме...Според мен някъде е нарушен вакума.
Нищо не разбирам от един такъв отговор...само се чувствам още по-глупава и безхаберна, отколкото съм. Какъв вакуум, къде е..какво е, какво прави, как се нарушава..как ще се оправи..ай за цената няма да питам, че искам да поспя тази нощ..
Публикувано 12 септември 2011 - 23:26
Ама надценяваш ме...
Нищо не разбирам от един такъв отговор...само се чувствам още по-глупава и безхаберна, отколкото съм. Какъв вакуум, къде е..какво е, какво прави, как се нарушава..как ще се оправи..ай за цената няма да питам, че искам да поспя тази нощ..
Китко понеже знам че няма да го поправяш ти.
А повярвай ми,ако на мига имах възможност,щях да оправя и вакума и всичко свързано с него......
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 септември 2011 - 23:29
Бай-Васо,Според мен някъде е нарушен вакума.
А-класата не е ли с механични машинки?
Моята не е с вакоум за заключване и отключване, та си мисля и А-класата да е същата.
Публикувано 12 септември 2011 - 23:35
Бай-Васо,
А-класата не е ли с механични машинки?
Моята не е с вакоум за заключване и отключване, та си мисля и А-класата да е същата.
Аз мислех че са така. Не ми се е налагало да поправям.
Публикувано 12 септември 2011 - 23:37
И аз не съм се базикал с А-класа, освен да сменя крушка на фар и бая се озорих, докато светна че става през калника...Аз мислех че са така. Не ми се е налагало да поправям.
Лил,
Като отключваш и заключваш, чува ли се щракане или пироните на вратите си потъват плавно и тихо?
Публикувано 14 септември 2011 - 21:49
Лил,
Като отключваш и заключваш, чува ли се щракане или пироните на вратите си потъват плавно и тихо?
тук се затрудних как да отговоря..
Хем потъват плавно, хем се чува щракване..
Публикувано 15 септември 2011 - 07:02
Този проблем го имаше мъжа ми с Е класата и се оказа вакуумната помпа прецакана. По същия начин се заключваше, даже се появи и проблем в алармата от тази повреда.
Публикувано 15 септември 2011 - 07:12
Лил,
Ако си с вакоум, то проблем е някъде по вакуумната система, ако си с механични машинки, то някой компютър е яхнал метлата.
То объркването ти, мисля че си с вакуум, защото потъват плавно, но не сувсем безшумно.
Бай-Васо му разбира, дано да може да помогне, ако се окажат механични свиркай, мисля, че имам подхофящ човек, който да го сбори.
Ако си с вакоум, то проблем е някъде по вакуумната система, ако си с механични машинки, то някой компютър е яхнал метлата.
То объркването ти, мисля че си с вакуум, защото потъват плавно, но не сувсем безшумно.
Бай-Васо му разбира, дано да може да помогне, ако се окажат механични свиркай, мисля, че имам подхофящ човек, който да го сбори.
Публикувано 15 септември 2011 - 07:25
Ако и при мамче Камче се окаже помпата и налагам другарска забрана да я подменя,преди да сме опитали да поправим нейната.
Ще идем при Чаво да я закачи,потвърди и след това ще я напъна инсайд.......помпата.
п.с
А за ученичката:
Здраве,само хубави мигове в даскалото,светло бъдеще редом с мнооооого,много късмет и истински усмивки!!!!!
Ще идем при Чаво да я закачи,потвърди и след това ще я напъна инсайд.......помпата.
п.с
А за ученичката:
Здраве,само хубави мигове в даскалото,светло бъдеще редом с мнооооого,много късмет и истински усмивки!!!!!
Публикувано 15 септември 2011 - 21:00
Благодаря за пожеланията..да ви се връщат и на вас!
А иначе съм с вакуум, да..
ето инфо..цък
Само като видях от колко части се състои тази вакуумна помпа ми стана лошо..
Екимска, много ли беше скъпа помпата?Тя моята аларма е допълнително слагана,че като купих колата се оказа, че няма..и сега заключвам и отключвам с отделно дистанционно, но щом проблема се е появил..не очаквам да изчезне от самосебе си
Бай Васо..не знам при кой Чаво ще ходим, ама да си държи прахосмукачката по-далече от фланелката ми, че на теб ще си го изкарам после..
П.П. А 2 в 1 не може ли да направим...и несветещото очо да ми оправи?
ето инфо..цък
Екимска, много ли беше скъпа помпата?Тя моята аларма е допълнително слагана,че като купих колата се оказа, че няма..и сега заключвам и отключвам с отделно дистанционно, но щом проблема се е появил..не очаквам да изчезне от самосебе си
Бай Васо..не знам при кой Чаво ще ходим, ама да си държи прахосмукачката по-далече от фланелката ми, че на теб ще си го изкарам после..
Публикувано 15 септември 2011 - 21:23
Благодаря за пожеланията..да ви се връщат и на вас!
ето инфо..цък
Уфффф.....изкарай си го на мен.
Ми ставало е дума за Чавдар и то с теб,но си леко изветряла. Па може и аз да съм,ама не вервам.
Не само 2 в 1 ,колко ти душа иска в 1.
На тебе ксеноня,фабричен ли беше?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни