Е ти ем прахосмукачкста далече, ем две в едно... все пак отиваш в сервиз, не в пансион за благородни девственици... Малко по-ларж да го даваш...Благодаря за пожеланията..да ви се връщат и на вас!
А иначе съм с вакуум, да..
ето инфо..цък
Само като видях от колко части се състои тази вакуумна помпа ми стана лошо..
Екимска, много ли беше скъпа помпата?Тя моята аларма е допълнително слагана,че като купих колата се оказа, че няма..и сега заключвам и отключвам с отделно дистанционно, но щом проблема се е появил..не очаквам да изчезне от самосебе си
Бай Васо..не знам при кой Чаво ще ходим, ама да си държи прахосмукачката по-далече от фланелката ми, че на теб ще си го изкарам после..
П.П. А 2 в 1 не може ли да направим...и несветещото очо да ми оправи?
Отключ-заключ
Started by LiL, 12 Sep 2011 - 22:40:44
31 replies to this topic
Posted 15 September 2011 - 21:27
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 15 September 2011 - 21:36
Малко по-ларж да го даваш...
Ама виждаш ли я ква е начи.....
Представи си как в сервиза стане авария и гръмне некой въздушен маркуч.....па вземе да качи полата на Лилката на кръста.
Маааааалиииииии!!! Па после я виновен. Нека ми е ! Нека!
Тия ся с новите сервизи са мноу улави френки,кикерят колите по крикове.
Друго си е долу в канала бро........
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 15 September 2011 - 21:42
Добре че ще и помогнеш, иначе има да я мотат по канали и крикове...Ама виждаш ли я ква е начи.....
Представи си как в сервиза стане авария и гръмне некой въздушен маркуч.....па вземе да качи полата на Лилката на кръста.
Маааааалиииииии!!! Па после я виновен. Нека ми е ! Нека!
Тия ся с новите сервизи са мноу улави френки,кикерят колите по крикове.
Друго си е долу в канала бро........
Posted 15 September 2011 - 21:53
Ай сега..хич не уфкай, щото после ще викаш.."Кога ли ще си го изкара пак на мен"Уфффф.....изкарай си го на мен.
Помня, че съм питала дали е готинМи ставало е дума за Чавдар и то с теб,но си леко изветряла. Па може и аз да съм,ама не вервам.
Не..слагаха ми го преди 3 години..не знам къде си..На тебе ксеноня,фабричен ли беше?
Оо, кой го казва..господинът,който никога не се показва..даже не знам дали е истински..благородни девственици... Малко по-ларж да го даваш...
Хм, аз пола като карам не обличам..че не ми е удобно..обичам да се кикерча..Представи си как в сервиза стане авария и гръмне некой въздушен маркуч.....па вземе да качи полата на Лилката на кръста.
Posted 15 September 2011 - 22:00
Аз ли не се показвам?
От другия форум знаят кога ми идва и каква музика слушам!
Освен това, последните Лабиринти съм активен, а теб те няма...
От другия форум знаят кога ми идва и каква музика слушам!
Освен това, последните Лабиринти съм активен, а теб те няма...
Posted 15 September 2011 - 22:04
Добре че ще и ....
Малко киселка ми се види. Докачлива е и малко го мята AC/DC.
Ама с тая раздрънкана помпа,как да е.
КолчаФъ публикац'я,целата без настроение.
Кой ли я е скосил?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 15 September 2011 - 22:07
Криеш се ти.. не ъпдейтваш даже аватара си, детето сигурно вече подкарва колата...Освен това, последните Лабиринти съм активен, а теб те няма...
Аз може да идвам веднъж на 3 месеца, ама след мен колегите си казват..Ей, тва идване чакахме..
Кхъ кхъ..
Не ми спамосвай темата докато не си покажеш снимка в цял ръст, може и с жената..
Разсейваш ме само..и пречиш на бай Васил да се фокусира върху проблемните зони в колата ми..
Posted 15 September 2011 - 22:17
Малко киселка ми се види. Докачлива е и малко го мята AC/DC.
Кой ли я е скосил?
Малко съм изморена..от миналата седмица само търча насам-натам..а и не мога да спя..
Нещо мъжа ми страда от безсъние и си пуска телевизора ни в туй ни в онуй време..в 3 часа..в 5,20 ... някакви безумни часове и ми свети едно гадно и ми трепка и не мога да заспя после дълго време, а в 7 аз трябва да ставам..
Признах си без бой..а може и ПМС да ме гони, изтървах му края..цялата съм станала в римайндъри, че много взех да забравям..
Ама тва е старост-нерадост..и оная синята на паркинга, дето само се чупи и ме ядосва..
Оспамих си темата, цензурирайте ме, моля..
Posted 15 September 2011 - 22:17
Аватара е на два дни снимка, я го виж келеша как е яхнал АТВ-то, а няма още 3.
Предишния аватар беше на няколко минути след раждането му и стоя доста дълго, но вече ще го актуализирам по-редовно...
Предишния аватар беше на няколко минути след раждането му и стоя доста дълго, но вече ще го актуализирам по-редовно...
Posted 15 September 2011 - 22:21
Е на мен допреди малко ми показваше предишния, сега като рефрешнах и ми показа новия.Аватара е на два дни снимка, я го виж келеша как е яхнал АТВ-то, а няма още 3.
Ехааа, колко сте големи..днеска АТВ, утре..самолет!Голям е симпатяга, ти ли си блонди?
Posted 15 September 2011 - 22:23
Аз съм черен, ама съседа е русоляв...Е на мен допреди малко ми показваше предишния, сега като рефрешнах и ми показа новия.
Ехааа, колко сте големи..днеска АТБ, утре..самолет!Голям е симпатяга, ти ли си блонди?
Posted 19 September 2011 - 22:26
Аз съм черен, ама съседа е русоляв...
П.П. Междудругото, днес специално се заслушвах и заглеждах в колата при заключване...потъват плавно и без шум..
Posted 19 September 2011 - 22:30
Taка трябва да е
P.S. Aз заспивам като талпа. Тегля една (а понякога и не тегля), заспивам и се будя след 8часа. Понякога ми е проблем тази сънливост.
P.S. Aз заспивам като талпа. Тегля една (а понякога и не тегля), заспивам и се будя след 8часа. Понякога ми е проблем тази сънливост.
Posted 19 September 2011 - 22:31
Щом е така, Бай-Васил ще помага, вакоумите не са ми стихия...П.П. Междудругото, днес специално се заслушвах и заглеждах в колата при заключване...потъват плавно и без шум..
Ако той е зает, свиркай ще поразпитам мойте хора, дали ще се наемат с проблема.
Posted 19 September 2011 - 22:40
Аз заспивам до 10 минути след..P.S. Aз заспивам като талпа. Тегля една (а понякога и не тегля), заспивам и се будя след 8часа. Понякога ми е проблем тази сънливост.
Ще свиркам Мерси -Щом е така, Бай-Васил ще помага, вакоумите не са ми стихия...
Ако той е зает, свиркай ще поразпитам мойте хора, дали ще се наемат с проблема.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users