w 210 тресе -98 год.-220Д
Започната от Nikolai Kaloferov, 06 сеп 2011 - 19:32:24
29 мнения по тази тема
Публикувано 09 септември 2011 - 20:22
Според моята логика тресе на 3 и 4 защото са по големи предавки,а мотора е слаб някъде около 100 коня,а на 1 и 2 не се осеща защото са малки скорости и на тях колата има повече мощ,но пък защо на 5 не прави така.Много интересно.Ходих при един набеден майстор и тай ми вика ;ами тва е дизел,ти как искаш да работи,да не ти е бензин да не друса;апък аз му викам тва не ти е голф 2 дизел да му трепери всичко.
Публикувано 09 септември 2011 - 20:24
Не съм братовчед на Христо,който и да е той.
Именуваш се Калоферов,от Асеновград си и се прайш че не знаеш кой е един от най-известните ти съграждани Христо Калоферов от новините. Брао бе бро,ти си по-голям напушеняк от мен.
Не ти вярвам!
Дилянски,написал е че на другите почти не се усеща от което се предполага че все пак го има.
Ае ся да вземе тези въпроси
1 Проверка на гумената част на висящият лагер.
2 самият лагер
3 луфта на кардана
4 всички карета на кардана
5 всички карета на полуосите
6 полуосите
7 тампона на скоростите
8 тампоните на дифа
9 тампоните на задното магаре
10 тампоните на щангите по задницата
Николайчо колкото и да не обичаш да отговаряш,френки.......даваш отговор в кво състояние е всичкото това и получаваш същият за лечението на Бенца ти!
Всичко друго около Асеновград не е толкова важно с изключение на Гергана Райчевска!
С уважение: 'Дружество пакост'
Този пост е редактиран от бай Васил: 09 септември 2011 - 20:31
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 септември 2011 - 20:26
Според мен въпреки че е слаб двигателя не трябва така да тресе,и то не да тресе ами по точно е вибрация.Все пак преди не правеше така.Значи има нещо което не е както трябва.Голямо заключение направих
Публикувано 09 септември 2011 - 20:31
Ако искаш ми вярай бай Василе ама не знаех че има човек Христо Калоферов,че е от Асеновград и че е новинар.Честно ти казвам
Публикувано 09 септември 2011 - 20:34
И казваш значи да почвам от тампоните на задницата.От най-малкото ще вървим към по-голямото.Това е добра идея.Още утре мечока го качвам на канала и го почвам.
Публикувано 09 септември 2011 - 20:35
Ако искаш ми вярай бай Василе ама не знаех че има човек Христо Калоферов,че е от Асеновград и че е новинар.Честно ти казвам
Нищо,това не е толкова важно. Намери истински майстор да извиси Бенца у етера и да му разгледа луфтовете. Ама майстор,не ентусиаст....и кажи той какво е казал.
И Гера ли не познаваш?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 септември 2011 - 20:37
Коя е тази Гера?
Публикувано 09 септември 2011 - 20:41
Коя е тази Гера?
Е па виж по-горе името и де....тури го в търсачката и ще видиш.....не само нея.
Публикувано 09 септември 2011 - 20:50
Е сега вече разбрах коя е
Публикувано 09 септември 2011 - 21:10
Е сега вече разбрах коя е
А така....усмихни се малко,ние тука сме готини. А ти,влизаш един сериозен и само питаш. Кажи блага дума,тури усмивка.....нема да се стягаш ще отговаряш повече,щото е важно и ке опрайме Бенцо.
Гледам сам искаш да го лашкаш. Ако нещо не ти е ясно как става,питай,не е страшно или срамно. Тук ще получиш всякви отговори,дори и такива каквито няма да очакваш.... В
Кажи ся у Асеновград по кафетата до реката минават ли засукани каки?
Публикувано 09 септември 2011 - 21:14
Абе че минават,минават,ама на мен преди два месеца и половина ми се роди бебе и нямам време вече за нищо.Затова и не пиша,и затова само питам щото нямам време за повече.Ама тая вечер бабата ни е на гости и се занимава с малката.
Публикувано 09 септември 2011 - 21:24
Еееее...да ви е жива и здрава,да ви радва и да е късметлийка! Господ като обича някой от хората ги дарява и с дъщеря!
Нищо че ти сега нямаш време,още по добре. Ако решиме да дойдеме,да останат повече за нас. И ние имаме дечурлига,ама има ли каки,не пропущаме да ги огледаме,премериме и .......
Аре са,нема да се предаваш.
Нищо че ти сега нямаш време,още по добре. Ако решиме да дойдеме,да останат повече за нас. И ние имаме дечурлига,ама има ли каки,не пропущаме да ги огледаме,премериме и .......
Аре са,нема да се предаваш.
Публикувано 09 септември 2011 - 21:29
Първо не си се похвалил за отрочето
Второ не си черпил
Трето се занимаваш с разни вибрации, вместо да сменяш памперси
Я си се радвай на детето и не занимавай с колата точно сега.
Второ не си черпил
Трето се занимаваш с разни вибрации, вместо да сменяш памперси
Я си се радвай на детето и не занимавай с колата точно сега.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 26 ноември 2011 - 10:19
Проблемът е решен.Смених успокоитела на кардана и всичко приключи.Благодаря на всички които дадаха своите предположения.
Публикувано 26 ноември 2011 - 10:25
На кое казваш 'успокоителя' ?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни