РемонтA170 cdi 2002
Started by exforme, 31 Aug 2011 - 08:16:14
2 replies to this topic
Posted 31 August 2011 - 08:16
Имам едно дразнещо тропане от предницата при неравности по пътя, и естествено по дупки. Та вчера бях на сервиз и те ми казаха че ми е изтекъл единия амортисьори евентуално вътрешния накрайник. И се чудя възможно ли е това тропане да е от там, или от рейката примерно?
И сега май май трябва да ги сменямм, та въпроса ми е какви амортисьори да взема, дали на БОГЕ или на МОНРО ?
А някой може ли да каже читав сервиз, които наистина разбират от работата?
Поздрави!
И сега май май трябва да ги сменямм, та въпроса ми е какви амортисьори да взема, дали на БОГЕ или на МОНРО ?
Поздрави!
Posted 31 August 2011 - 09:56
Поздрави!
0888741189 Чавдар. ........всичко ще бъде наред.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 31 August 2011 - 17:34
Имам едно дразнещо тропане от предницата при неравности по пътя, и естествено по дупки. Та вчера бях на сервиз и те ми казаха че ми е изтекъл единия амортисьори евентуално вътрешния накрайник. И се чудя възможно ли е това тропане да е от там, или от рейката примерно?
Поздрави!
Колега за читав майстор послушай Бай Васил....а колкото до амовете разбира се, че Боге е по добре от Монро

By Batev
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage