Търся сервиз Варна
Започната от siska1709, 30 авг 2011 - 12:07:54
29 мнения по тази тема
Публикувано 02 септември 2011 - 01:24
Хубавите жени са най-голямата предпоставка за ПТП-та. Ама siske,не мислиш ли че поливането на ремонта,трябва да е с някой Mercedes фен , не за друго,а за да обменим малко опит и т.н
Жена без цици, е като село без начално училище - няма от къде да почнеш!!!
Публикувано 02 септември 2011 - 11:02
Не издържаш
Разкрит съм,признавам си ,но все пак несъм ли прав,кой друг освен нас е по подходящ за една Мерцо фенка (за обмен на информация,опит...)
Публикувано 02 септември 2011 - 11:49
Разкрит съм,признавам си ,но все пак несъм ли прав,кой друг освен нас е по подходящ за една Мерцо фенка (за обмен на информация,опит...)
Напълно прав,винаги е в полза,когато има смислен разговор и още повече,когато става въпрос за ,
п.п. Има два вида автомобили Mерцедес и всички останали...и Митсубиши,че съм малко пристрастна . А относно Мерцо феновете,непознавам такива,които да не са...
"Когато всичко върви гладко, значи пътят е хлъзгав."
Публикувано 05 септември 2011 - 10:59
Напълно прав,винаги е в полза,когато има смислен разговор и още повече,когато става въпрос за ,
п.п. Има два вида автомобили Mерцедес и всички останали...и Митсубиши,че съм малко пристрастна . А относно Мерцо феновете,непознавам такива,които да не са...
Така си е, който казва, че не харесва Мерцедеси, значи лъже! А за Мицубишитата,ще се опитам да преглътна "изневярата" ти относно Мерца А защо искаш да продаваш Бенца, като те видях на гонките, не видях да има някакви недостатъци, старта му беше доста добър, че и финиша?!
п.п Досега не бях виждал, жена като теб(красива и на високи токчета) да прави такъв добър драг - Искрено съм впечатлен!
Публикувано 05 септември 2011 - 13:13
Така си е, който казва, че не харесва Мерцедеси, значи лъже! А за Мицубишитата,ще се опитам да преглътна "изневярата" ти относно Мерца А защо искаш да продаваш Бенца, като те видях на гонките, не видях да има някакви недостатъци, старта му беше доста добър, че и финиша?!
п.п Досега не бях виждал, жена като теб(красива и на високи токчета) да прави такъв добър драг - Искрено съм впечатлен!
Като за 2.5 чист дизел, се представяме добре , мисля, че вече имам нужда от нещо по - новичко, я за off road, я драг, дрифт, каквото дойде, само да не е A класа, че малките коли хич не ми отиват
-от мене може да очакваш неочакваното, а и като съм на токчета, натискам по-добре педалите, нищо, че силният пол,така много ме подценяват,но това е за заблуда на врага!
Публикувано 05 септември 2011 - 13:20
Като за 2.5 чист дизел, се представяме добре , мисля, че вече имам нужда от нещо по - новичко, я за off road, я драг, дрифт, каквото дойде, само да не е A класа, че малките коли хич не ми отиват
-от мене може да очакваш неочакваното, а и като съм на токчета, натискам по-добре педалите, нищо, че силният пол,така много ме подценяват,но това е за заблуда на врага!
Казвай, какъв мечок искаш и е твой, без да се налага да продаваш този а, относно заплащането ще се разберем някак
Публикувано 05 септември 2011 - 18:20
Казвай, какъв мечок искаш и е твой, без да се налага да продаваш този а, относно заплащането ще се разберем някак
Е тука, вече не те върза, този тип жени много ме отвръщават, така, че по добре си запази възможностите, за някоя която ще се впечатли от тях (със сигурност ще имаш голям избор, че напоследък това се превърна в професия за много "дами")
Публикувано 05 септември 2011 - 20:56
Хихи, верно колежке
За жалост е така, вече само "златотърсачки", много тъжно, ама мъжете да му мислят
Този свят се е материализирал до такава степен, че всички мислят само за пари, а други за много пари! Нито да нямаш, нито да имаш, егати...
Публикувано 07 септември 2011 - 12:12
Вече съм официално , жена да отказва на пари, е няма такова нещо!
Вариантите според мен са два - или мама и тати си имат достатъчно да ти дават илиии ... за друго не се сещам! Само не ми казвай, че не обичаш хубавите неща, кой не обича да живее добре?!
Вариантите според мен са два - или мама и тати си имат достатъчно да ти дават илиии ... за друго не се сещам! Само не ми казвай, че не обичаш хубавите неща, кой не обича да живее добре?!
Публикувано 07 септември 2011 - 12:39
Подведе ви дамата. Джентълменския подход повлече крак нещо
Публикувано 07 септември 2011 - 17:35
Ти от опит ли знаеш, че варанта е само един - мама и тати? Ами такъв, в който съм успяла да постигна и развия нещо?! Джентълменска постъпка да ми се прави на тешкар - Едвали. Виж за колегата "pe6o666" - Евала, пич от всякъде!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни