Търся сервиз Варна
Започната от siska1709, 30 авг 2011 - 12:07:54
29 мнения по тази тема
Публикувано 30 август 2011 - 12:07
...Преди време ми бяха свалили резервоара, за почистване, но явно не са го залепили качествено и гледам от няколко дни тече по малко, та въпросът ми е следния - бихте ли ме насочили към някой сервиз, понеже несъм от Варна и незнам на къде да се насоча?
"Когато всичко върви гладко, значи пътят е хлъзгав."
Публикувано 30 август 2011 - 16:39
То с лепене,където и да идеш,си е се тая.Сложи втора употреба,да речем,ако е спукан де....Преди време ми бяха свалили резервоара, за почистване, но явно не са го залепили качествено и гледам от няколко дни тече по малко, та въпросът ми е следния - бихте ли ме насочили към някой сервиз, понеже несъм от Варна и незнам на къде да се насоча?
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 31 август 2011 - 09:01
...да речем, че се разходя по моргите,намеря и го купя, пак си остава въпроса, къде да ида,че докато се прибера в Русе,ме съмнява, че ще започне да тече повече!?
Публикувано 31 август 2011 - 09:16
Каква е колата?
Мога да питам моите майсторчете.
Публикувано 31 август 2011 - 09:41
Каква е колата?
...ще съм благодарна, за което - 124 - ка 1990г. 2.500m3 комби
Публикувано 31 август 2011 - 09:48
Нядавам се, че кубатурата е в сантиметри, щото ако е 2500 кубически метра, ще е бая двигател - горе долу колкото 10 апартамента по 100 квадрата
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 август 2011 - 10:10
Нядавам се, че кубатурата е в сантиметри, щото ако е 2500 кубически метра, ще е бая двигател - горе долу колкото 10 апартамента по 100 квадрата
Установих си грешката, но както в повечето случаи, беше малко късничко
Публикувано 31 август 2011 - 14:16
Ехаа красива жена,с красива кола любимата ми комбинация-кой не би си предложил помощта Виж си личните
Жена без цици, е като село без начално училище - няма от къде да почнеш!!!
Публикувано 01 септември 2011 - 01:04
Изпреварих те доста отдавна
Ама, за кое колега - за колата или за жената?
Колежке, тая вечер по късните часове на Модера, до ХЕИ да си била ти, с още една приятелка ?
Публикувано 01 септември 2011 - 08:03
Колата да оправиме, не жената
Нали сме тука за това!
За запознанства и свалки си има други сайтове
пп. колега, подписа ти кърти
Нали сме тука за това!
Публикувано 01 септември 2011 - 12:27
Колежке, тая вечер по късните часове на Модера, до ХЕИ да си била ти, с още една приятелка ?
Да, аз бях ...а относно колата, ремонтирана е и всичко е 6, благодарности на колегата "pe6o666" за оказаната помощ,момчетата наистина са много точни!!! Вече, поне няма да се чудя, къде да ходя, като ми се наложи, а и ми е много близко - и да съм искала ,нямаше да стане, таке добре
Публикувано 01 септември 2011 - 12:37
Колата да оправиме, не жената
Нали сме тука за това!
То за това сме тука, ама като видиш красива жена не е ли нормално да препаткаш ? , а на горе споменатите сайтове, само шафрантии. Подписа ми е самата истина
Радвам се,че колата е готова, но си мисля, че нещо и липсва
Публикувано 01 септември 2011 - 12:56
То за това сме тука, ама като видиш красива жена не е ли нормално да препаткаш ? , а на горе споменатите сайтове, само шафрантии. Подписа ми е самата истина
Радвам се,че колата е готова, но си мисля, че нещо и липсва
, благодаря за комплимента. То "препаткването" си зависи от самият мъж А относно, поливането на ремонта, вече и това е свършено, или по точно всички други поливаха, а аз им бях шофьор - за благото на мечока
Публикувано 01 септември 2011 - 12:58
Редовно "препатквам"
Даже наскоро пратих един пасат 50 метра напред че не можах да спра жипката, заради една кака
Виж, S класата предупреждава, ама за жалост не бях с нея
Даже наскоро пратих един пасат 50 метра напред че не можах да спра жипката, заради една кака
Виж, S класата предупреждава, ама за жалост не бях с нея
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни