проблем с задни светлини
Започната от петърслачев, 27 авг 2011 - 19:32:46
13 мнения по тази тема
Публикувано 27 август 2011 - 19:32
Здравейте колеги днес забелязах че не ми работи осветлението за заден ход какъв може да е проблема
Публикувано 27 август 2011 - 19:49
Предполагам си проверил вече за изгоряла крушка и бушона и питаш какво друго може да е?
Публикувано 28 август 2011 - 01:29
Мда,сигурно е проверил и че лоста е в положене "задна"!
Може да се е развалило бутончето,което включва задните светлини.
Може да се е развалило бутончето,което включва задните светлини.
Едно желание,една мечта - Mercedes Benz
Публикувано 28 август 2011 - 09:52
Проверил съм всичко къде се намира това бутонче защото аз немужах да го видя като разглобих окуло скоростния лост
Публикувано 28 август 2011 - 09:53
ДАПредполагам си проверил вече за изгоряла крушка и бушона и питаш какво друго може да е?
Публикувано 28 август 2011 - 10:31
ако е ръчка е на кутията
ако е автоматик е на лоста
ако е автоматик е на лоста
Публикувано 28 август 2011 - 13:36
ръчка е от горе виждали се защото аз неможах да го видя и ако се вижда къде точно трябва да гледам
Публикувано 28 август 2011 - 17:35
Наври се в канал,иначе няма да стане.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 28 август 2011 - 18:00
БлагодаряНаври се в канал,иначе няма да стане.
Публикувано 24 септември 2011 - 09:38
Датчика е за смяна някакви идей откаде мога да си купя .Щото търся из нета но нещо не мога да открияНаври се в канал,иначе няма да стане.
Публикувано 11 юли 2014 - 13:42
Младежи, можете ли да ми кажете дали трябва да светят крушките в стоповете, които са на задния капак. Белите са за задна предавка. А червените? При мен на червените има само една крушка от лявата страна. От дясно има тънка пластмаса, която е предназначена да бъде счупена и след това може да бъде сложена крушка.
Публикувано 11 юли 2014 - 13:54
Колега, това на капака не е стоп, а задната ти светлина за мъгла. Активира се от ключа за фаровете като го издърпаш на вън до втората позиция( първата позиция е за предните светлини за мъгла(халогени), втората за задните). Има крушка само от лявата страна с цел при мъгла да се види къде е външната част на автомобила, при условие, че се движиш в най-дясна лента. Самата крушка свети по-силно от габаритите, за да се вижда отдалеч в мъгла.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Този пост е редактиран от alex_bs: 11 юли 2014 - 13:54
Mercedes-Benz “The Best or Nothing”
Публикувано 11 юли 2014 - 13:54
Младежи, можете ли да ми кажете дали трябва да светят крушките в стоповете, които са на задния капак. Белите са за задна предавка. А червените? При мен на червените има само една крушка от лявата страна. От дясно има тънка пластмаса, която е предназначена да бъде счупена и след това може да бъде сложена крушка.
Това е червената светлина за мъгла. Пластмасата е която затапва е ако стопа се монтира на кола с дясна дирекция.
Публикувано 11 юли 2014 - 14:15
Ооо вярно, бях забравил за светлините за мъгла. Благодаря за напомнянето!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни