Сбъдната мечта , Мерцедес W140 S600L V12.Гуцомецан.
Започната от Рошен, 21 авг 2011 - 17:31:59
1078 мнения по тази тема
Публикувано 21 септември 2012 - 21:24
бате.. не разваляй хубавите стопове..
дай сериозно да ти дам моите...
бяга им отзад цвета...
Иначе.. 15 са.. защото - 6 на ес-ката , 5 на 124ката ... и 4 на голфо
дай сериозно да ти дам моите...
бяга им отзад цвета...
Иначе.. 15 са.. защото - 6 на ес-ката , 5 на 124ката ... и 4 на голфо
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 21 септември 2012 - 21:33
Ей,най после да те излъжем да ходиш до Балкан Стар.
Виде ли са колко е хубаво да си вземеш отстъпка от оторизирания магазин,а ку*е?
Па после ми се смей че хода се там.
Виде ли са колко е хубаво да си вземеш отстъпка от оторизирания магазин,а ку*е?
Па после ми се смей че хода се там.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 21 септември 2012 - 21:44
Развали едни хубави стопове.. пу да та...
;]
ччшшш.. аз ако напишем конете на червената стрела.. и целия клуб да си ги съберете... и половината нема да ми стигнете
;]
ччшшш.. аз ако напишем конете на червената стрела.. и целия клуб да си ги съберете... и половината нема да ми стигнете
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 21 септември 2012 - 22:07
Развали едни хубави стопове.. пу да та...
;]
дааааа няма толкова ръжда по клубните коли, прав си
Публикувано 21 септември 2012 - 22:23
Да не почваме за ръждата... , че ако знаеш колко е олекотила купето... с твоите 3 цилиндъра... само ще ми гледаш в далечината стопа за мъгла
Публикувано 21 септември 2012 - 22:44
Аааа... под моята седалка е направено.. иначе може да спирам като Флинстоун.. така и така съм с големи... патъци
Публикувано 22 септември 2012 - 16:40
Да не почваме за ръждата... , че ако знаеш колко е олекотила купето... с твоите 3 цилиндъра... само ще ми гледаш в далечината стопа за мъгла
респект за гуоуфо и за срама който понасяш с него сори , не можах да се въздържа :п
айде кога ще правим бартера ?
Публикувано 23 септември 2012 - 19:15
Срам ?
Аз отдавна срама си го оставям вкъщи като излизам
Ми.. кога кога... чудя се дали си заслужава да ти дам такава перфектна машина.. за твоите 3 цилиндъра... и 2 врати
Аз отдавна срама си го оставям вкъщи като излизам
Ми.. кога кога... чудя се дали си заслужава да ти дам такава перфектна машина.. за твоите 3 цилиндъра... и 2 врати
Публикувано 23 септември 2012 - 22:30
Абе вие сравнявате коне моне Ама тука един ми каза , че е имал 500-тка и калибра 150коня е вървяла пред него до 150 км
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 23 септември 2012 - 22:39
Абе вие сравнявате коне моне Ама тука един ми каза , че е имал 500-тка и калибра 150коня е вървяла пред него до 150 км
Е аре бе брат
ц20лет с турбо -а на калибра е 204 коня / 280 нм / 4 цил
5.0та е 330 коня и 480 нм / 8мак
ц20хе е 150 коня ... / 4 цил / атмосферка с Лексмаул карантии и тн качва до 200 коня
Дали истината ти говорят ?
Как мислиш ?
Този пост е редактиран от Наско: 23 септември 2012 - 22:42
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 23 септември 2012 - 23:01
Тоя яко те е излъгал. Кой знае каква умряла "500-ка" е имал.Абе вие сравнявате коне моне Ама тука един ми каза , че е имал 500-тка и калибра 150коня е вървяла пред него до 150 км
Освен това Калибрата е едва със 150кс и доста голямо тегло, за да влезе в графата "бегачки и резачки".
Публикувано 23 септември 2012 - 23:02
Насе , това ми го казва Маднеса , знаеш , че при тях , няма много много случайни гонки а 500така е бил негов...
Мене мн мн не ме засяга , ама само изказвам това което са ми казали .
Мене мн мн не ме засяга , ама само изказвам това което са ми казали .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 23 септември 2012 - 23:08
Значи няма да ходим при "Маднеса" да ни тунингова колите.
Имал съм Калибра 136кс и беше умрял кон отвсякъде. 150коньовата едва ли е много по-различна.
И пак казвам, всички критикуват Калибрата заради килограмите и. Пълен топуз с малко коне.
140ката е топуз,ама с 2 пъти повече кончета.
Имал съм Калибра 136кс и беше умрял кон отвсякъде. 150коньовата едва ли е много по-различна.
И пак казвам, всички критикуват Калибрата заради килограмите и. Пълен топуз с малко коне.
140ката е топуз,ама с 2 пъти повече кончета.
Публикувано 23 септември 2012 - 23:19
Накендза ли стоповете?Тихо бе,тамън стана интересно.
Кон с кокошка сравняват.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни