Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Моля за вашето мнение и съветКакво да си търся CLK-230 или CLK-320

• Please log in to reply
45 мнения по тази тема

#31 HIFI

HIFI

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 120 Мнения:
  • Интереси:Еlectronics, Embedded Software Development for Microcontrolers, BasketBall
  • Автомобил:
    CLK 320 W208
    m112 18V V6 218hp
    SmaragdSchwarz

Публикувано 07 октомври 2011 - 11:51

явно колегата ХиФи не е разгледал внимателно обявата.

Разгледах ги и съм постнал двете, които стават! Тази за която говориш присъства. Ти не си ми разгледал поста :D спестил съм тези без екстрите именно...
  • 0

#32 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 октомври 2011 - 12:07

Разгледах ги и съм постнал двете, които стават! Тази за която говориш присъства. Ти не си ми разгледал поста :D спестил съм тези без екстрите именно...

Аууу верно, грешката е моя. :slap
Важното е че се разбрахме- синята 320-ка с многото екстри е най-хубавата от посочените и най си заслужава парите.
  • 0

#33 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 октомври 2011 - 16:16

Тези 100% са блъскани отпред! На таблото има копче за миене на фаровете, а на бронята няма, от това съдя че не е оригиналната....

Щи предложа друг вариант - на мен ми е спукан махагона на климата, освен това добавих подгрев на седалките... и сега планирам да сменя махагона с такъв с бутони за подгрева... и кво - ще имам бутон за миене и вместо някой утре да каже - тая е тунингована, ще каже - тая е удряна ;)
  • 1

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#34 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 октомври 2011 - 16:33

Нали знаеш колко хора могат да го направят и още по-важното: колко хора ще се хванат да го направят сред собствениците на тези коли ;)
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#35 tito_040477

tito_040477

Напреднал

• Потребители на форума
  • 306 Мнения:
  • Град:Vienna/Пловдив

Публикувано 07 октомври 2011 - 17:15

Колата определено не е с оригиналната си броня - няма ЦЛК със оригинален ксенон без миещи устройства на фаровете!

Забележете къде е монтирано копчето за ГИ - точно на мястото, където трябва да е колелцето за ниворегулирането на фаровете (което при ксенонови фарове липсва) ;)
  • 0
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/

#36 solaka

solaka

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 25 Мнения:
  • Град:Asenovgrad
  • Автомобил:
    200 E -1989

Публикувано 07 октомври 2011 - 23:48

Благодаря момчета,продължаваите в същия дух. Научих доста неща за които трябва да гледам. Надявам се по този начин да сме полезни на много други бъдещи притежатели на тези красиви, и истински коли,а именно CLK.

В интерес на истината, на мен, с моето не професионално око най-много ми харесва първото - 430(синия),има всички екстри които на мен са ми нужни и е с добър и мощен двигател. Само ме притеснява поддръжката на едно 430 да не ми излезе солена. Вие как мислите,скъпо ли е да поддържаш подобен двигател???
  • 0

#37 solaka

solaka

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 25 Мнения:
  • Автомобил:
    200 E -1989

Публикувано 10 октомври 2011 - 00:45

Момчета,бих се радвал да чуя коментарите би за този...

http://nfs.mobile.bg...9752&f1=details
  • 0

#38 HIFI

HIFI

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 120 Мнения:
  • Интереси:Еlectronics, Embedded Software Development for Microcontrolers, BasketBall
  • Автомобил:
    CLK 320 W208
    m112 18V V6 218hp
    SmaragdSchwarz

Публикувано 10 октомври 2011 - 07:13

Тази кола изглежда много добре от екстрите по таблото няма само подгрева, от тези до лоста няма прибиране на огледалата, щора и парктроник. Има странно копче за контрол на телефона там предполагам е през аудио-то свързано с BT, защото няма фабрична антена за телефон. Нищо от изреденото не е фрапантно - предполагам е от италия защото там липсва подгряването, което добре няма да е много ръждясала вероятно.
Колата има важни за мен екстри като фабрични ксенонови фаровете с миене (зимата е много полезно), фабричната аларма, ел седалки. Не е зле. Предполагам бързо ще се продаде ако е наред всичко....
  • 0

#39 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 октомври 2011 - 08:11

Колата изглежда добре на външен вид, но двигателя ми изглежда много уморен, а и цената е показателна.
  • 0
Публикувано изображение

#40 solaka

solaka

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 25 Мнения:
  • Автомобил:
    200 E -1989

Публикувано 10 октомври 2011 - 09:00

Момчета,колко лесно им се връща километража на тези модели,след като гледам мобиле.де ,абе там няма кола под 200 000 а пък тука всичките са по на 120К-170К,как става това не мога да разбера,и искам да ви попитам нещо друго,на снимките който съм виждал на 3,2 мотора,в ляво на пластмасовия капак има нещо като улеиче,на някои снимки съм виждал нещо като вакум регулатор на други няма нищо(както на този),и на този пластмасата не е ли странно спукана???
  • 0

#41 HIFI

HIFI

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 120 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 320 W208
    m112 18V V6 218hp
    SmaragdSchwarz

Публикувано 10 октомври 2011 - 09:05

От снимки само гадаем! А дали е пукнато или не на място ще се види (може да е капка или омазано). Там според страната за която е произведена може да има нещо или липсва - маркуча, който излиза се добавя и връща някакви газове за доизгаряне (екология уж) и т.н. това го бях чел някъде по спомени го казвам. Колата по снимки си струва да се види на място. Моя двигател понеже не е мит никога също изглежда така. Не мога да кажа по снимки уморен ли е или не :D
  • 0

#42 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 октомври 2011 - 09:45

Колата изглежда добре на външен вид, но двигателя ми изглежда много уморен, а и цената е показателна.

Е ти ме застреля с воден пистолет :)
Аз пък се радвам ,че не е измит мотора ,защото ще се види ,ако тече от някъде или има друг подобен проблем. Трябва да се види на живо ,колата на 1000% не е на реални километри(виж седалките) ,но за Бенц-а километрите са без значение ако е гледан.
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

#43 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 октомври 2011 - 13:46

Е ти ме застреля с воден пистолет :)
Аз пък се радвам ,че не е измит мотора ,защото ще се види ,ако тече от някъде или има друг подобен проблем. Трябва да се види на живо ,колата на 1000% не е на реални километри(виж седалките) ,но за Бенц-а километрите са без значение ако е гледан.

Изказах личното си мнение. Не е нужно да си съгласен с него.
Аз също съм на мнение че по-добре да не е мит двигателя. На снимката обаче двигателя ми изглежда захабен, а не мръсен. Което ме навежда на мисълта че може да не е поддържан добре двигателя. Малко ми е странно че продавача така е лъснал колата отвън и отвътре, а двигателя не го е пипнал, защото е "съвестен продавач" и мисли за клиента, който иска да види дали има проблеми по двигателя. Цената абсолютно не е реална за автомобил изглеждащ по този начин. 6700 лв за автомобил който няма забележки по визията! Аз лично не бих повярвал на тази обява. Отделно продадох моето CLK за 8500лв 200К преди половин година (моята имаше по-малко екстри), а Лилов неговото пак 200К за около 13000(май толкова беше) И няма как да повярвам че читав CLK320 ще се продаде за тези пари. Вижте и цените на подобни автомобили- по толкова ли се продават?

P.S. Това го написах да си защитя горния пост и няма за цел да заражда спор.
  • 0
Публикувано изображение

#44 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1953 Мнения:

Публикувано 10 октомври 2011 - 22:54

тъй като пазара определя цената на колата аз ти давам моята на 20к. лева, ела и я земи после може да я продадеш и на 40 на колкото вървят по немско тея модели....

и може и да повярваш че пазара не зависи от това дали е читава колата или не щото не го интересува ма тва е друга тема...

а колата не изглежда зле, трябва да се види...
  • 0

#45 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 октомври 2011 - 23:50

Не е лоша 320-ката от последната обява. 6'700 е добра цена, но обърнете внимание, че колата е гола като пушка, както документално, така и технически. След като се платят всички такси за:
- застраховки: гражданска, маркировка и каско,
- първоначално обслужване: масло двигател, всички видове филтри, масло и филтър на АСК, масло на диференциал(ако е нужно), обслужващ ремък (ако е нужно), накладки, а може и в комплект с дисковете.
- някое дребно ремонтче: няма начин да няма за смяна нещо, я накрайник, я тампонче някъде, я нещо друго, но на една стара кола винаги има какво да се смени.
- и за финал четири хубави зимни гуми, щото като гледам няма, а и в обявата не е упоменато друго, без тях не може защото 220-те коня си искат добро сцепление през зимата.
и като теглиме чертата цената на този автомобил приведен в движение е около 9'000лв
Това е разликата между колата нов внос и регистрирана и готова за каране кола.

Изхождайки от тук цената от 6'700 хич не е съмнителна, защото това не е окончателната сума с която ще трябва да се раздели кандидат собственика на този автомобил.
  • 2

5 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 5 гости, 0 анонимни