За и Против БАН -Сектиотносно cyanogen78
Започната от SAMURAIJACK, 14 авг 2011 - 15:27:42
44 мнения по тази тема
Публикувано 14 август 2011 - 15:27
Уважаеми съфорумци-относно възникнал сериозен казус предлагам тук да дадем глас и да бъдем Демократични ,като се надявам мнението ни да бъде зачетено и от самият потребител за когото става реч-cyanogen78
Моля гласувайте по съвест след като сте прочели темата на бай Васил Напаст и решите какво е редно .
Благодаря
п.п.-Моля да се въздържате от обидни коментари и ядовити такива-просто глас и ако желаете-културно се обосновете.
п.п.п.Ако желаете просто гласувайте анонимно-не е нужно да се обосновавате
Моля гласувайте по съвест след като сте прочели темата на бай Васил Напаст и решите какво е редно .
Благодаря
п.п.-Моля да се въздържате от обидни коментари и ядовити такива-просто глас и ако желаете-културно се обосновете.
п.п.п.Ако желаете просто гласувайте анонимно-не е нужно да се обосновавате
Публикувано 14 август 2011 - 16:07
Аз лично мисля,че този човек може да манипулира другите хора и дори може да им навреди поради неизяснени причини.
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 14 август 2011 - 16:40
Ако не се бъркам, този човек е част от проекта "cyanogenMOD", където участва като програмист в портването на последните версии на Android(Google mobile OS) за по-стари телефони и не само. Това изисква доста знания. Ако трябва да съм честен, в момента телефона ми работи с CyanogenMOD7! Не очаквах технически грамотен човек да се подведе така по някаква секта.
Edit:
А това, че Господ е избрал w124 за разходката си по Земята може само да ме радва!
Edit:
А това, че Господ е избрал w124 за разходката си по Земята може само да ме радва!
Публикувано 14 август 2011 - 17:10
Съмнявам се обсъждания човек да има нещо общо с модификацията на Андроид ОС, за която говориш, по-скоро е някакво съвпадение на имена.Ако не се бъркам, този човек е част от проекта "cyanogenMOD", където участва като програмист в портването на последните версии на Android(Google mobile OS) за по-стари телефони и не само. Това изисква доста знания. Ако трябва да съм честен, в момента телефона ми работи с CyanogenMOD7! Не очаквах технически грамотен човек да се подведе така по някаква секта.
Edit:
Ако говорим за опит за налагане на някакви сектантски идеи във форума, то да - БАН, но от постнатото от Бай-Васил, аз не виждам никаква намеса на секти и специфични религиозни наченки. Явно човека не е съвсем в ритъма на нашия свят, а повече в някакъв негов, който ние явно не разбираме. Освен Бай-Васил, няма други напълзяни, което говори, че Цяноген78 не се сили да лее висш разум из форума и да ни подчинява на каузата си.
Имайки предвид, че всеки от нас е малко луд и има своите странности, не бих искал да гласувам за БАН. От друга страна, допускам възможността да греша и наистина да става дума за сектамтска намеса, срещу което съм силно против и съм твърдо за БАН, ако случая е такъв.
Аз бих изчакал да видя следващите постъпки на човека и за това няма да гласувам на този етап. Ако е само кротък странник, не виждам защо да се банва, просто никакво внимание към нетипичните, за форума, свърх-естествени теми и игнориране на досадни лични съобщения, да видим дали пък няма да миряса.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 14 август 2011 - 17:14
Бъркаш се! Ако обичаш, изтрий си глупавите налучквания! Въпросният юзър никога не е бил и няма да бъде част от проекта!
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 14 август 2011 - 17:51
Взимайки предвид факта,че кореспонденцията м/у Бай Васил и cyanogen78 е водена на "лични",мисля че не е нужно втория да бъде БАН-нат.Поне не и на този етап!А относно мнението на @Mike,ще кажа,че напълно възможно е ника на колегата да е свързан с модификацията за Android OS - ROM Cyanogen!Другият вариант е колегата да е почитател на Химически Бойни Агенти,какъвто е цианоген хлорида
Публикувано 14 август 2011 - 18:39
Взимайки предвид факта,че кореспонденцията м/у Бай Васил и cyanogen78 е водена на "лични",мисля че не е нужно втория да бъде БАН-нат.Поне не и на този етап!А относно мнението на @Mike,ще кажа,че напълно възможно е ника на колегата да е свързан с модификацията за Android OS - ROM Cyanogen!Другият вариант е колегата да е почитател на Химически Бойни Агенти,какъвто е цианоген хлорида
Въпреки че кореспонденцията е водена на лични,това е един вид тормоз.Никой не е длъжен да търпи подобен тормоз.
Колега,аз ако почна да те тормозя на лични до кога ще ме изтърпиш без да сезираш модераторите?
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 14 август 2011 - 18:53
+1Въпреки че кореспонденцията е водена на лични,това е един вид тормоз.Никой не е длъжен да търпи подобен тормоз.
Колега,аз ако почна да те тормозя на лични до кога ще ме изтърпиш без да сезираш модераторите?
БАН! БАН! БАН! БАН!
Вън психично болните сектанти от форума
Публикувано 14 август 2011 - 19:01
Не мисля че е необходим БАН, тъй като досега не е имало опити да влияе във форума по някакъв начин. Все пак разговора който прочетохме в темата на Васил е бил на лични съобщения, а там всеки може да блокира даден потребител.
По скоро може да се постави под наблюдение и ако има опити за провокации и влияние по някакъв начин върху участниците във форума, тогава да се вземат необходимите мерки за прекратяване на достъпа на този човек до форума.
По скоро може да се постави под наблюдение и ако има опити за провокации и влияние по някакъв начин върху участниците във форума, тогава да се вземат необходимите мерки за прекратяване на достъпа на този човек до форума.
Публикувано 14 август 2011 - 19:09
Абе хора какви са тия работи брее..той ще говори за Господ......ще обижда нас хората.....и т.н
въобще някой изчете ли всичко внимателно....аее сектир на такива изроди.
Форума е за хора не за изроди.....ами я помислете ако хване някой младеж на лични съобщения
и почне да си го третира по неговия начин....кФо прайме???
ВЪН от Форума на такива сектанти.
въобще някой изчете ли всичко внимателно....аее сектир на такива изроди.
Форума е за хора не за изроди.....ами я помислете ако хване някой младеж на лични съобщения
и почне да си го третира по неговия начин....кФо прайме???
ВЪН от Форума на такива сектанти.
By Batev
Публикувано 14 август 2011 - 19:16
Въпреки че кореспонденцията е водена на лични,това е един вид тормоз.Никой не е длъжен да търпи подобен тормоз.
Колегата @p22 е отговорил на този въпрос!Блокиране,сезиране на модераторите и според правилата на този форум,те са хората,които ще вземат съответните мерки.Едно от тези правила гласи:Забранена е пропагандата към всякакви противозаконни идеи и цели. Не се допускат публикации съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, етническа и верска омраза, дискриминационни нацистки, фашистки и расистки идеи, проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вяра, образоваие, социален статус и +#$%*****уална ориентация;
Не ме разбирайте погрешно!Изобщо не защитавам,нито толерирам колегата cyanogen78!Гласувах и се обосновах!Пък и да ви кажа честно,в момента ме боли на покрива керемидата дали цианоген-колегата ще го Бан-нат модераторите!За него толкова се изговори,че аз ако бях на негово място,вече да съм е(и)мигрирал някъде в Лаос!!
Публикувано 14 август 2011 - 19:53
Предвид,че разговора е бил на лични,не се учудвайте ако е искал да "зарази" Васил с неговите глупости,тъй като Бай Васил е редовен участник в форума и така тихомълком се набира скорост.Тази напаст знае,че не се приемат от хората и ползват страни методи за провокиране.Според мен,такива трябва да се разкарват навреме.Като си искат участи с в форума/и/,да не си бе показвал рогата или да се откаже от глупавите си убеждения.Не може някакъв боклук,да ми твърди,че е Господ.Намесва се в личните вярвания на хората.БАН.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 14 август 2011 - 19:56
БАН ЗА СЕКТАНТЪТ
Да върви да си ги говори тия неговите щуротий некъде другаде но не и в нашият форум.
Абе кви хора сте вие та го защитавате кво, чакате да ви подкара и вас та тогава да започнете да приревяте ли ? Е за тва сме на това дередже щото чакаме на нас да ни се случи и тогава взимаме някакви мерки, тва че на бай Васо се е случило никой не го *бе. А я се замислете защо бай Васил е пунал тая тема дали мислите, че не може да се опрай сам като му или да предпази някой от нас ?
Да върви да си ги говори тия неговите щуротий некъде другаде но не и в нашият форум.
Абе кви хора сте вие та го защитавате кво, чакате да ви подкара и вас та тогава да започнете да приревяте ли ? Е за тва сме на това дередже щото чакаме на нас да ни се случи и тогава взимаме някакви мерки, тва че на бай Васо се е случило никой не го *бе. А я се замислете защо бай Васил е пунал тая тема дали мислите, че не може да се опрай сам като му или да предпази някой от нас ?
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 14 август 2011 - 20:23
Да, заслужава БАН.
Публикувано 14 август 2011 - 20:47
Ухааа, сега се връщам от море и какво да видя - яко изкукуригала работа.
Такива перковци трябва да се държат надалеч,но и под око, защото тоя дето изтрепа маса народ в Норвегия
има същите психични проблеми....
И баш на бай Васо се е натресъл,дето най-малко ще му минат такива номера.
Как не е изял шамарите още на поляната....
Такива перковци трябва да се държат надалеч,но и под око, защото тоя дето изтрепа маса народ в Норвегия
има същите психични проблеми....
И баш на бай Васо се е натресъл,дето най-малко ще му минат такива номера.
Как не е изял шамарите още на поляната....
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни