Явно някой колеги,не са прочели добре темата и оцветените в червено изречения,не са достатъчни . Както и да е!
Можех да си затрая и да си затворя очите. Е да,ама не съм от типа хора 'МЕНЕ НЕ МЕ ЗАСЯГА и не ме боли фуя' а за ваше несъзнато огорчение,този който обсъждаме е от тези!
Било на лични,било по факс........
Квот можах тука,направих!
Ако искате го банвайте,ако искате си го КОТКАЙТЕ и си го РАЗВЪЖДАЙТЕ.......
ТИЯ ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ДОБРИТЕ ХОРА....АЛОУУУУУУУУ!!!!!!! МАЙ НЕ СЪЗНАВАТЕ ЗА КВО СТАВА ДУМА!!!??!!!!
Да ева и отдавна УМРЕЛАТА криворазбраната демокрация!
На финала ще избухна и като наруша правилата,щото с такива така трябва,ще ме баннете..... и кво.....,най-вероятно се наложи да се разделите с мен!
п.с До управата:
Запомнете последният ред!
+1
Аз също съм участник на разговора на поляната на Камбаните.Това че бай Васил му е обърнал повечко внимание,както към всеки от нас не го прави виновен.
По целия свят се борят със сектите по всевъзможен начин да се изкоренят,а ние излезнахме най големите Демократи.Това че за сега само към един човек въпросният потребител е проявил интерес,и вие казвате "какво толкова".
Искам да ви питам.
Към колко хора трябва да се прояви интерес за да се вземе някакво отношение,или потребителя не е сам в този форум?
Ама било само към един човек и то на лични.
Господа Модератори,спомнете си преди две или три години когато двама потребители се бяха карали и псували на лични,тогава бяха Баннати и двамата.
Проблема е сериозен,колкото и да изглежда незначителен.Не може заради една мизерна Утрепка който мъти главите на хората да си позволиме да изгубиме хора които биха били полезни на този форум.
Демократи,демократи ама всичко си има някакви граници.Докато всички си мислиме,ама нали на мене не ми ги говори тия за Големия,Началника,не ми пречи и нека си остане.
Сектите действат бавно и методично.Сега не говори,утре не говори,но мрежата се плете и се стяга.метода им е такъв.Сондират на всякъде,ама навсякъде,и където им се подаде малко аванс започват да си плетат нещата.Имам познати и комший които бяха най върлите противници на сектите,а сега са най върлите сектанти,някой от тях не са между живите вече,за мое най голямо съжаление.Това е напаст която ако не и прекършиш крилата докато се опитва да излети,после след като излети не можеш да я достигнеш.
Подкрепям изцяло бай Васил и заставам зад него.