Jump to content

•  

Photo
- - - - -

За и Против БАН -Сектиотносно cyanogen78

• This topic is locked This topic is locked
44 replies to this topic

Poll: Сектите и техните членове (51 member(s) have cast votes)

Смятате ли че потребителят cyanogen 78 заслужава БАН ,заради държанието си с други членове на клуба и потребители на форума ,проповядвайки им сектантски убеждения и възгледи ?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#16 Batev

Batev

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,535 Posts:
  • Град:Vienna , Austria
  • Интереси:Футбол,Музика,Автомобили,Компютри и Други
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz ML270 CDI - W163 - 2005
    Mercedes-Benz E290 TD - W210 - 1997
Garage View Garage

Posted 14 August 2011 - 20:58

Абе хора какви са тия работи брее..той ще говори за Господ......ще обижда нас хората.....и т.н
въобще някой изчете ли всичко внимателно....аее сектир на такива изроди.
Форума е за хора не за изроди.....ами я помислете ако хване някой младеж на лични съобщения
и почне да си го третира по неговия начин....кФо прайме???
ВЪН от Форума на такива сектанти.

Той не е човек,а е не човек.Сигурно идва от планетата на Алф. :) Имаше едно момче което трърдеше,че е родено в сувалка и с правили и с него и с хора скорпиони опити :icon_coolgrin:

п.п. Дали още влиза във Форума :)

• 0
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя
,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....

... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.

#17 Subsonic

Subsonic

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4,601 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    ex W124 230E, 91
    ex W124 260E, 89
    ex S211 E320, 03
    C219 CLS500, 06

Posted 14 August 2011 - 21:59

Не мисля че е необходим БАН, тъй като досега не е имало опити да влияе във форума по някакъв начин. Все пак разговора който прочетохме в темата на Васил е бил на лични съобщения, а там всеки може да блокира даден потребител.

По скоро може да се постави под наблюдение и ако има опити за провокации и влияние по някакъв начин върху участниците във форума, тогава да се вземат необходимите мерки за прекратяване на достъпа на този човек до форума.

+1
  • 2

#18 M23J

M23J

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Posts:

Posted 15 August 2011 - 00:07

А този колега cyanogen 78 дето ще го бан-вате влиза ли във форума и чете ли въобще? Аз прочетох цялата тема и не видях някъде той да се е влючил. За мен така бан не може да се налага по думите на едната страна само (не, че се съмнявам в истинноста им де), но утре някой ще се възползва от случката и ще се оплаче, че го тормозят на лични и айде бан за някой дето дори не е разбрал защо.
Иначе тези секти наистина доста гнусно се възползвам от по-податливите на манипулация хора, в това няма две мнения.
  • 0
It is nice to be important, but it is more important to be nice.

#19 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 15 August 2011 - 02:21

А този колега cyanogen 78 дето ще го бан-вате влиза ли във форума и чете ли въобще? Аз прочетох цялата тема и не видях някъде той да се е влючил. За мен така бан не може да се налага по думите на едната страна само (не, че се съмнявам в истинноста им де), но утре някой ще се възползва от случката и ще се оплаче, че го тормозят на лични и айде бан за някой дето дори не е разбрал защо.
Иначе тези секти наистина доста гнусно се възползвам от по-податливите на манипулация хора, в това няма две мнения.

И влиза -и чете-но явно е сметнал за добре да не казва нищо..или не му пука...или кои знае какво...но е факт ,че никои не го е спрял да се защити- едно,а и второ-тук всеки гласува по собствено убеждение-както е видно едни искат да го няма и да има БАН-други искат да изчакат...но в крайна сметка -мнозинството ще реши.
Все пак разчитам и на това ,че циангоен е интелигентен и ако е смятал нашата аудитория за поредно стадо което си търси пастир-вече да не сме му толкова интересни и да ни подмине кротко и спокойно...

noblesse oblige
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#20 Metatron

Metatron

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1,075 Posts:

Posted 15 August 2011 - 07:27

Не мисля че е необходим БАН, тъй като досега не е имало опити да влияе във форума по някакъв начин. Все пак разговора който прочетохме в темата на Васил е бил на лични съобщения, а там всеки може да блокира даден потребител.

По скоро може да се постави под наблюдение и ако има опити за провокации и влияние по някакъв начин върху участниците във форума, тогава да се вземат необходимите мерки за прекратяване на достъпа на този човек до форума.

И аз мисля, че все пак не е започнал публично да зарибява. А всеки от нас е възрастен човек и достатъчно разумен, за да прецени дали да го допусне на лични и евентуално да информира модераторите за БАНване. Всеки луд с номера си, а някои - с цяла програма :icon_coolgrin:
  • 1

#21 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3,671 Posts:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
Garage View Garage

Posted 15 August 2011 - 07:36

Виждам, че поЕчето от колегите смятат да даваме ПРАВА и СВОБОДА на сектте Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Добре тук сме възрастни......ама не е баш така....има и много колеги на по 17-18 години

които аз лично познавам.Ами ако тоя филмаджия ги подхване тях на лични и ги зариби

кФо прайме.Колеги мислете рационално.....
  • 1
Публикувано изображение

By Batev

#22 Mike

Mike

Чирак

• Потребители на форума
  • 57 Posts:
  • Автомобил:
    w124 E200 136к.с. 94г.

Posted 15 August 2011 - 07:57

Бъркаш се! Ако обичаш, изтрий си глупавите налучквания! Въпросният юзър никога не е бил и няма да бъде част от проекта!

Не мога да разбера с кое провокирах такова отношение?
Може би не съм се изказал точно:

В един от форумите, свързани с Android, лицето се представи, като един от програмистите(както започна поста ми: "Ако не се лъжа") на платформата!
Всички бяха щастливи, че българин има пръст в нещото, което ги интересува!
Напълно е възможно да няма и никога да не е имал нищо общо с този проект!
Не се учудвам! Тук се представи за Създателя! Без коментар!
  • 1

#23 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3,768 Posts:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
Garage View Garage

Posted 15 August 2011 - 08:00

+1

И аз мисля че трябва да бъде поставен под лекарски грижи (Мод наблюдение) :smack: . Лично според мен след публикуването на кореспонденцията му с Бай Васил всичките му евентуални опити за бъдещо манипулиране на потребители ще са силно ограничени. Интересно ми е след като влиза и чете защо не се защити (да ни просвети :cool: ) по някакъв начин, но предполагам че вече е отписъл този профил. Така или иначе БАН-а няма да промени много ситуацията. Ако има мерак да твори свинщини - има начини много. Тача че по-добре да си е активен поне модераторите ще знаят кой е, смени ли ника ходи го търси.

....

И баш на бай Васо се е натресъл,дето най-малко ще му минат такива номера.
Как не е изял шамарите още на поляната....

+1
още на поляната.... :boxing:
  • 1

#24 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1,955 Posts:

Posted 15 August 2011 - 08:02

може ли да дадеш линк към този форум
  • 0

#25 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5,604 Posts:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
Garage View Garage

Posted 15 August 2011 - 08:22

Явно някой колеги,не са прочели добре темата и оцветените в червено изречения,не са достатъчни . Както и да е!

Можех да си затрая и да си затворя очите. Е да,ама не съм от типа хора 'МЕНЕ НЕ МЕ ЗАСЯГА и не ме боли фуя' а за ваше несъзнато огорчение,този който обсъждаме е от тези!

Било на лични,било по факс........

Квот можах тука,направих!

Ако искате го банвайте,ако искате си го КОТКАЙТЕ и си го РАЗВЪЖДАЙТЕ.......

ТИЯ ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ДОБРИТЕ ХОРА....АЛОУУУУУУУУ!!!!!!! МАЙ НЕ СЪЗНАВАТЕ ЗА КВО СТАВА ДУМА!!!??!!!!

Да ева и отдавна УМРЕЛАТА криворазбраната демокрация!

На финала ще избухна и като наруша правилата,щото с такива така трябва,ще ме баннете..... и кво.....,най-вероятно ще се наложи да се разделите с мен!

п.с До управата:

Запомнете последният ред!
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#26 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,185 Posts:
  • Град:селяндурин от класа

User's Awards

4
2
8
5

Posted 15 August 2011 - 08:48

Явно някой колеги,не са прочели добре темата и оцветените в червено изречения,не са достатъчни . Както и да е!

Можех да си затрая и да си затворя очите. Е да,ама не съм от типа хора 'МЕНЕ НЕ МЕ ЗАСЯГА и не ме боли фуя' а за ваше несъзнато огорчение,този който обсъждаме е от тези!

Било на лични,било по факс........

Квот можах тука,направих!

Ако искате го банвайте,ако искате си го КОТКАЙТЕ и си го РАЗВЪЖДАЙТЕ.......

ТИЯ ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ДОБРИТЕ ХОРА....АЛОУУУУУУУУ!!!!!!! МАЙ НЕ СЪЗНАВАТЕ ЗА КВО СТАВА ДУМА!!!??!!!!

Да ева и отдавна УМРЕЛАТА криворазбраната демокрация!

На финала ще избухна и като наруша правилата,щото с такива така трябва,ще ме баннете..... и кво.....,най-вероятно се наложи да се разделите с мен!

п.с До управата:

Запомнете последният ред!

+1
Аз също съм участник на разговора на поляната на Камбаните.Това че бай Васил му е обърнал повечко внимание,както към всеки от нас не го прави виновен.
По целия свят се борят със сектите по всевъзможен начин да се изкоренят,а ние излезнахме най големите Демократи.Това че за сега само към един човек въпросният потребител е проявил интерес,и вие казвате "какво толкова".
Искам да ви питам.
Към колко хора трябва да се прояви интерес за да се вземе някакво отношение,или потребителя не е сам в този форум?
Ама било само към един човек и то на лични.
Господа Модератори,спомнете си преди две или три години когато двама потребители се бяха карали и псували на лични,тогава бяха Баннати и двамата.
Проблема е сериозен,колкото и да изглежда незначителен.Не може заради една мизерна Утрепка който мъти главите на хората да си позволиме да изгубиме хора които биха били полезни на този форум.
Демократи,демократи ама всичко си има някакви граници.Докато всички си мислиме,ама нали на мене не ми ги говори тия за Големия,Началника,не ми пречи и нека си остане.
Сектите действат бавно и методично.Сега не говори,утре не говори,но мрежата се плете и се стяга.метода им е такъв.Сондират на всякъде,ама навсякъде,и където им се подаде малко аванс започват да си плетат нещата.Имам познати и комший които бяха най върлите противници на сектите,а сега са най върлите сектанти,някой от тях не са между живите вече,за мое най голямо съжаление.Това е напаст която ако не и прекършиш крилата докато се опитва да излети,после след като излети не можеш да я достигнеш.
Подкрепям изцяло бай Васил и заставам зад него.
  • 3
Не хапи този,който може да те изяде.

#27 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,761 Posts:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Posted 15 August 2011 - 09:41

Само да потвърдя ,че бай Васо не се шегува като казва,че го боли онази работа и не цепи басма на никой.
Банове и такива неща не го плашат /от опит знам/.

Колкото до този перко със сектантските глупости, вие в стремежа си да не загубите един потребител сте готови да си затворите очите
пред тази ненормална работа.

Също така ми мина през ума ,че може този Цианоген да си прави бъзик, но пък не виждам с каква цел и то лично с бай Васо,
тъй че ми се струва по-вероятно наистина да си вярва в това,което приказва.
  • 0

#28 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4,931 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Posted 15 August 2011 - 09:47

Има достъп до доста голяма аудитория чрез форума и току-виж някой се подлъгал.....

BANN !
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#29 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2,761 Posts:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
Garage View Garage

Posted 15 August 2011 - 09:50

Аз ако се поставя на мястото на бай Васил също бих била леко огорчена от непредприемането на действия. Това е тормоз! Този човек ли беше пуснал тема за избор на кола на приятелката си? Съвсем нормално пишеше там, били сте заедно на Камбаните, до колкото разбирам и изведнъж..това?! Тези хора, които изглеждат привидно нормални са най-опасни, всъщност.
Не виждам логика да го оставяте да чете( или пише )
Я си представете само, че организирате, тук във форума, среща ....и изведнъж този хахо се появи на срещата, а там са и жените ви, и децата ви...Кажете ми, не се ли превръщате всички вие в мишена?!
Кой знае на какво е способен един такъв човек!
А вие искате да му се остави достъпа до тази информация?!
Щото днес, приемерно говори, утре ще почне..кой знае какво...
Я мислете трезво!
  • 1

#30 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,761 Posts:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Posted 15 August 2011 - 09:53

Като дойде другия път с автомат на срещата....
Пак казвам,че подобен тип човек е бил този от Норвегия - нормален,нормален и изведнъж 80 трупа.
  • 1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users