Спиране от Униформен полицай с ръка
Започната от Borislavs, 13 авг 2011 - 16:00:53
16 мнения по тази тема
Публикувано 13 август 2011 - 16:00
След извършване на нарушение "Пресичане на непрекъсната линия", 50 м след това полицай изскочи внезапно пред колата ми и ми махна да спра с ръка. Той беше с жълта жилетка, но гологлав - без шапка или фуражка на главата. Смята ли се, че той е униформен полицай? Аз не спрях и имам наказ. постановление по чл. 103 - 100 лв. глоба и 1 месец отнемане на книжката. В акта е написано, че съм нарушил и знак Б24 "Изпреварването забранено" - глоба 30 лв. Такъв знак няма в този участък. Какво мога да обжалвам в наказателното постановление пред съда?
Публикувано 13 август 2011 - 18:14
Ами колега според мен просто си понасяш наказанието и следващия път като те спре полицай(независимо с шапка или не)-е по добре да спреш.След извършване на нарушение "Пресичане на непрекъсната линия", 50 м след това полицай изскочи внезапно пред колата ми и ми махна да спра с ръка. Той беше с жълта жилетка, но гологлав - без шапка или фуражка на главата. Смята ли се, че той е униформен полицай? Аз не спрях и имам наказ. постановление по чл. 103 - 100 лв. глоба и 1 месец отнемане на книжката. В акта е написано, че съм нарушил и знак Б24 "Изпреварването забранено" - глоба 30 лв. Такъв знак няма в този участък. Какво мога да обжалвам в наказателното постановление пред съда?
И пояснявам -пресичане на непрекъсната линия си е нарушение,а обикновенно-където има такава-го има и тоя знак ,а ако не е бил така случая(възможное и да не си бил виновен в нищо) е трябвало да спреш и да го изясниш с полицаите и ако имаш възражения да ги напишеш в акта....самия факт ,че не си им спрял ,след като си ги разпознал като полицаи (пък било то и без шапка )е достатъчно красноречив и само да ти поясня-ако бяха тръгнали с дебелия край-щеше да имаш и глоби по ЗМВР(Закон за МВР)-неизпълниение на полицейско разпореждане ,които може да стигне до 500лв като глоба,а ако те спираха по криминална линия можеше и да те погонят и какво ли още не....
-Това разбира се си е само мое мнение и не е професионално ориентирано като съвет-тук има колеги адвокати-ако някои сметне,че има с какво да ти помогне ще ти пише...аз просто казвам ,че е хубаво човек да приема последствията от действията си.
Поздрави
Публикувано 13 август 2011 - 18:24
А като не си спирал, как се сдоби с наказателно постановление? Да са те снимали случайно?След извършване на нарушение "Пресичане на непрекъсната линия", 50 м след това полицай изскочи внезапно пред колата ми и ми махна да спра с ръка. Той беше с жълта жилетка, но гологлав - без шапка или фуражка на главата. Смята ли се, че той е униформен полицай? Аз не спрях и имам наказ. постановление по чл. 103 - 100 лв. глоба и 1 месец отнемане на книжката. В акта е написано, че съм нарушил и знак Б24 "Изпреварването забранено" - глоба 30 лв. Такъв знак няма в този участък. Какво мога да обжалвам в наказателното постановление пред съда?
Само защото не си спрял на сигнал не може да имаш постановление, явно си сниман.
Ако е удобно, скенирай постановлението, като зачерниш личните данни, щото е много интересно на база на какви доказателства си наказан.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 август 2011 - 19:32
Колега,няма да плащаш тая глоба. Обжалвай това,щото според мен никой съд няма да уважи начина на спиране на разпасания милиционер.
Ти си носил ценности,не си спрял защото си се улашил и не си познал добре че гологлавият без палка не е фалшив орган.
Ти си носил ценности,не си спрял защото си се улашил и не си познал добре че гологлавият без палка не е фалшив орган.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 13 август 2011 - 19:57
Колега, не смятате ли че полицаят е нарушил чл. 165 от ЗДП, и с това мойто нарушение по чл. 103 не издържа?
Публикувано 13 август 2011 - 20:15
За шапката не знам, но в чл. 170 ал 3 от Закона за движение по пътищата пише:
"(3) При спиране на пътно превозно средство за проверка или за оказване на
съдействие служителят от органите за контрол подава своевременно ясен сигнал със
стоп-палка. През нощта сигналът за спиране може да бъде подаден и с описваща
полукръг червена светлина. Униформен полицай може да спира пътните превозни
средства и чрез подаване на сигнал само с ръка. Сигнал за спиране може да бъде
подаден и от движещ се полицейски автомобил или мотоциклет."
Успех с обжалването
"(3) При спиране на пътно превозно средство за проверка или за оказване на
съдействие служителят от органите за контрол подава своевременно ясен сигнал със
стоп-палка. През нощта сигналът за спиране може да бъде подаден и с описваща
полукръг червена светлина. Униформен полицай може да спира пътните превозни
средства и чрез подаване на сигнал само с ръка. Сигнал за спиране може да бъде
подаден и от движещ се полицейски автомобил или мотоциклет."
Успех с обжалването

Публикувано 13 август 2011 - 20:51
Здравей колега,
Според мен, за да обжалваш и отмениш това наказателно постановление ще ти трябва изпечен адвокат и поне двама свидетели. А ако са те снимали - още по-трудно. Моят съвет е да си вземеш някой специалист и да разгледате подробно всички издадени документи по твоя случай, дали няма някакви пропуски и неточности, за да обжалваш неправилно състаен акт или пр.
А за по-сигурно друг път като те спират - спирай, защото струва ми се леко си се отървал. Мнооого мръсотия могат да ти насипят, ако се заядат с тебе.
Поздрави!
Според мен, за да обжалваш и отмениш това наказателно постановление ще ти трябва изпечен адвокат и поне двама свидетели. А ако са те снимали - още по-трудно. Моят съвет е да си вземеш някой специалист и да разгледате подробно всички издадени документи по твоя случай, дали няма някакви пропуски и неточности, за да обжалваш неправилно състаен акт или пр.
А за по-сигурно друг път като те спират - спирай, защото струва ми се леко си се отървал. Мнооого мръсотия могат да ти насипят, ако се заядат с тебе.
Поздрави!
Публикувано 13 август 2011 - 21:37
Предполагам ,че към мен се отнася въпроса-за да не съм голословен-следват цитати от закониКолега, не смятате ли че полицаят е нарушил чл. 165 от ЗДП, и с това мойто нарушение по чл. 103 не издържа?
първи е ЗДП(Закон за движението по пътищата)
Глава ПЕТА
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СЛУЖБИТЕ ЗА КОНТРОЛ
Чл. 165 (1) Определени от министъра на вътрешните работи служби:
1. контролират спазването на правилата за движение от всички участници в движението и техническата изправност на движещите се по пътя пътни превозни средства, като за целта служебните лица са длъжни при проверка да се обозначат ясно, осигурявайки необходимата видимост;-Предполагам ,че визираш тази част от текста на закона-дотук добре,но на теб като гражданин ти е дадено правото да обжалваш каквото сметнеш за нередно -описвайки го ВЪВ АКТА ,които щеше да ти е съставен пред самият теб-но вместо това ти си решил ,че щом е без шапка-няма да му спреш-това говори доста за уважението ти към самите униформени....Това едно,а и другото-ти съвсем честно-дали наистина извърши нарушението "пресичане на непресечена линия" ?(така се подразбира от първия ти пост)-и ако си го направил-защо не си спрял ,като е логично да те спрат за нарушение?...
2. при необходимост регулират движението по пътищата;
3. следят за състоянието на пътя и пътните принадлежности и предупреждават писмено стопаните на пътя за отстраняване на установени неизправности по тях;
4. регистрират и водят отчет на пътнотранспортните произшествия.
(2) При изпълнение на функциите си по този закон определените от министъра на вътрешните работи служби:
1. имат право да спират пътните превозни средства, да проверяват документите за самоличност и свидетелството за управление на водача, както и всички документи, свързани с управляваното превозно средство и с извършвания превоз;-Не пише ,че задължително трябва да са с шапка...нали?
2. не допускат управлението на моторно превозно средство от водач, който е под въздействието на алкохол или на друго упойващо вещество;
3. не допускат движение на пътно превозно средство, което има някоя от повредите или неизправностите, посочени в Член 101, ал. 3;
4. имат право да отвеждат в поделенията на Министерството на вътрешните работи участници в пътнотранспортно произшествие, когато това е необходимо за разследване на произшествието.
И сега друг член от същия закон :
Чл. 170 (1) Контролът по спазване на правилата за движение и на изискванията, определени от закона и издадените въз основа на него нормативни актове, се осъществява от съответните служби по тази глава с използването на явни форми.
(2) Когато се извършва контрол по спазване на този закон, контролният орган е длъжен да постави на 150 метра в двете посоки на пътя указание (знак) за наличие на контролен пост.
(3) При спиране на пътно превозно средство за проверка или за оказване на съдействие служителят от органите за контрол подава своевременно ясен сигнал със стоппалка. През нощта сигналът за спиране може да бъде подаден и с описваща полукръг червена светлина. Униформен полицай може да спира пътните превозни средства и чрез подаване на сигнал само с ръка. Сигнал за спиране може да бъде подаден и от движещ се полицейски автомобил или мотоциклет.-Това ,че те е спрял с ръка е описано и разрешено в закона ,които самия ти би следвало да знаеш след като управляваш МПС.
(4) Контролираните лица съдействат и осигуряват безпрепятствен достъп на представителите на службите за контрол до обектите за контрол при осъществяване на техните правомощия.
(5) Служителят, осъществяващ контрол, представя на спрения за проверка участник в пътното движение полицейски знак или служебна карта. Когато е необходимо, той може да покани спрения водач да излезе от превозното средство.
(6) Органите за контрол по този закон могат да пътуват безплатно с всяко моторно превозно средство за обществен превоз, с изключение на леките таксиметрови автомобили, въз основа на карти, издадени от министъра на транспорта.
Нека сега да продължим по нататък в Закона (ЗДП)
Чл. 175 (1) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с глоба до 100 лв. водач, който:
1. управлява моторно превозно средство, което не е регистрирано по надлежния ред или което е регистрирано, но е без табели с регистрационен номер или табелите с регистрационния номер не са поставени на определените за това места;
2. използва светлинен или звуков сигнал, предвиден за автомобили със специален режим на движение, без да има такова право;
3. откаже да предаде документите си на органите за контрол или по какъвто и да е начин осуети извършването на проверка от органите за контрол;
-това сигурно ти звучи познато...
4. откаже да изпълни нареждане на органите за контрол и регулиране на движението;
5. наруши задълженията си като участник в пътнотранспортно произшествие;
6. при пътнотранспортно произшествие, в което няма участие, откаже необходимото съдействие с моторното превозно средство.
(2) За повторно нарушение по ал. 1 наказанието е лишаване от право да се управлява моторно превозно средство за срок от 1 месец до 1 година и глоба от 50 до 150 лева.
..........
Искам още малко цитати от други закони да посоча обаче(Закон за Министерство на вътрешните работи-ЗМВР–)
Чл. 55. (1) Полицейските органи могат да издават разпореждания до държавни органи, организации, юридически лица и граждани, когато това е необходимо за изпълнение на възложените им функции. Разпорежданията се издават писмено или устно.
(2) При невъзможност да се издадат писмено или устно разпорежданията могат да се издават чрез действия, чийто смисъл е разбираем за лицата, за които се отнасят.
(3) При изпълнение на функциите по контрол на безопасността на движението разпорежданията могат да се издават чрез действия или знаци, посочени в закон.
(4) Разпорежданията на полицейския орган са задължителни за изпълнение, освен ако налагат извършването на очевидно за лицето престъпление или нарушение.
(5) (Изм. - ДВ, бр. 30 от 2006 г.) Разпорежданията, издадени в писмена форма, могат да се обжалват по реда на Административнопроцесуалния кодекс.
Текста е красноречив ,,,,,защото не виждам престъпление в това да спреш на подаден сигнал от униформен полицай ,които е в нарушение на част от униформата си-няма фуражка или шапка,но все пак те спира със позволени му от закона сигнали ,,,,и ако ще напишеш ,че те е страх за живота ти щото може да са фалшиви полицаи и т.н.няма какво да коментирам повече-само ще ти пожелая успех в съда...
Просто казвам ,че дори и полицаят да е в грешка -като тя може и да е предизвикана(вятъра му я е духнал точно преди да те спре и т.н.)-ти можеш да се възползваш от законното си право да я опишеш (грешката) и да обжалваш,но ти решаваш ,че е по тарикатско да не спреш и просто продължаваш....в някои държави това е сериозно престъпление на закона...
Поздрави
п.п.-коментарите оцветени в червено м/у редовете на цитираните закони са мои.
Публикувано 13 август 2011 - 22:32
Колега,Филко гледа професионално,но макар че си го заслужил в никакъв случай не иска да го отнесеш. Обжалвай смело и има вариянт да се измъкнеш само с глоба за нарушението.
Я па гледай тука кво става. Тия заслужават по един шут.

Като им го нахенди човек,ще кажат че са преследвали диверсант и рязко са спряли там,щото така се е налагало,нищо че наоколо е празно.
Вратички и за тях и за теб. Трябва ти печен приятел адвокат. Иначе незнам дали си заслужава.
Я па гледай тука кво става. Тия заслужават по един шут.

Като им го нахенди човек,ще кажат че са преследвали диверсант и рязко са спряли там,щото така се е налагало,нищо че наоколо е празно.
Вратички и за тях и за теб. Трябва ти печен приятел адвокат. Иначе незнам дали си заслужава.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 15 август 2011 - 10:13
Колега SAMURAJACK, благодаря за обстойните разяснения, но няма нужда от това писане в червено. Нещата са ясни тук :
Не се приема действието на чл. 103 от ЗДвП, тъй като са нарушени две задължителни предпоставки за това:
чл. 165 - спирането е извършено с изненадващо действие, т.е. не осигурена достатъчна видимост към контролния орган
(това е субективната причина да не спра на сигнала)
чл. 170 - не е спазено изискването за Униформен полицай, тъй като шапката е неотменна част от униформата съгласно Наредба 1 за
униформеното облекло
Не се приема действието на чл. 103 от ЗДвП, тъй като са нарушени две задължителни предпоставки за това:
чл. 165 - спирането е извършено с изненадващо действие, т.е. не осигурена достатъчна видимост към контролния орган
(това е субективната причина да не спра на сигнала)
чл. 170 - не е спазено изискването за Униформен полицай, тъй като шапката е неотменна част от униформата съгласно Наредба 1 за
униформеното облекло
Публикувано 15 август 2011 - 11:05
Самурай, не че се заяждам, но както винаги съм казвал - който следи за спазването на реда трябва сам да спазва реда, в противен случай нещата се извъртат...
Понеже цитираш, ще цитирам и аз: чл. 175, ал. 2 от Закона за МВР: Министърът на вътрешните работи определя вида и модела на униформеното облекло, реда за предоставянето и носенето му, както и другите принадлежности, свързани с изпълнението на служебните задължения на държавните служители, върху които са поставени символи и отличителни знаци на структурите на МВР.
Определените от министъра униформи са публикувани на сайта на МВР и те със 100% сигурност включват фуражка!

Това с вятъра нали се сещаш, че е несериозно...
А между настъпването на непрекъсната осева линия и забранено изпреварване разликата е доста голяма! Като начало - за неспазване на пътната маркировка (чл. 158(2)2) глобата е 20 лв. а за изпреварването (чл. 158(3)5) е 30 лв. Освен това, ако в постановлението наистина пише Б24 (ако не е твоя грешката), а не В24 - такъв пътен знак Б24 не съществува! Ако на мястото няма такъв знак - постановлението се отменя от съда. Ако на мястото има такъв знак - може да се поиска документ, който удостоверява, че знакът е поставен на това място редовно. Също може да се поиска справка от МВР, дали постът, който е съставил акта за нарушението е имал назначение да се намира на мястото, където е констатирано нарушението в посочените в акта дата и час.
И щом имаш наказателно постановление - значи са ти изпратили покана по пощата и ти си се явил в КАТ. Иначе имаш АКТ.
Самурай, обжалва се не акта, а наказателното постановление. В този смисъл няма значение дали си присъствал при съставянето на акта и дали си написал възражение... има значение да напишеш възражението в 7 дневен срок от връчването на наказателното постановление.
А Borislavs най-добре да се обърне към адвокат и да има предвид, че ако не подаде обжалването в законовия срок - всичко приключва автомагически!
Понеже цитираш, ще цитирам и аз: чл. 175, ал. 2 от Закона за МВР: Министърът на вътрешните работи определя вида и модела на униформеното облекло, реда за предоставянето и носенето му, както и другите принадлежности, свързани с изпълнението на служебните задължения на държавните служители, върху които са поставени символи и отличителни знаци на структурите на МВР.
Определените от министъра униформи са публикувани на сайта на МВР и те със 100% сигурност включват фуражка!

Това с вятъра нали се сещаш, че е несериозно...
А между настъпването на непрекъсната осева линия и забранено изпреварване разликата е доста голяма! Като начало - за неспазване на пътната маркировка (чл. 158(2)2) глобата е 20 лв. а за изпреварването (чл. 158(3)5) е 30 лв. Освен това, ако в постановлението наистина пише Б24 (ако не е твоя грешката), а не В24 - такъв пътен знак Б24 не съществува! Ако на мястото няма такъв знак - постановлението се отменя от съда. Ако на мястото има такъв знак - може да се поиска документ, който удостоверява, че знакът е поставен на това място редовно. Също може да се поиска справка от МВР, дали постът, който е съставил акта за нарушението е имал назначение да се намира на мястото, където е констатирано нарушението в посочените в акта дата и час.
И щом имаш наказателно постановление - значи са ти изпратили покана по пощата и ти си се явил в КАТ. Иначе имаш АКТ.
Самурай, обжалва се не акта, а наказателното постановление. В този смисъл няма значение дали си присъствал при съставянето на акта и дали си написал възражение... има значение да напишеш възражението в 7 дневен срок от връчването на наказателното постановление.
А Borislavs най-добре да се обърне към адвокат и да има предвид, че ако не подаде обжалването в законовия срок - всичко приключва автомагически!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 15 август 2011 - 18:11
Пасажите в червено бяха само и единствено за да се различават от текста на закона колега.
Разбрах всичко ,което казваш,но не разбрах едно-а ти наистина беше ли виновен?
-вече за втори път те питам-просто за да видя дали смяташ ,че си бил виновен ,но все пак процедурно може да ти се размине,или си наистина обиден ,че полицията си носи така службата и ти не си нарушил нищичко ,а пък те ти писали АКТ...?-ясен въпрос ,чийто отговор му не е нужно да съдържа цитати от закона.
Към Илийката - понеже си интелигентен човек и смятам ,че ще ме разбереш правилно ще ти кажа нешата така-в полицията няма място за буквализъм приятелю..и аз мога да изровя хиляди под точки ,процедурки и прочее писаници ,които да оправдаят дадено действие или да му вменят вина,но никога не бих приел ,че понеже шапката е неизменна част от облеклото ,аз няма да възприема униформен полицай като такъв ако не я носи и ще го подмина като малка гара-а знаете ли че трябва да има свирка и тефтерче задължително.....ами ако ги няма -дайте да му бием един шамар...?Не-не мога да приема това за нарушение и никога няма да оправдая човек ,които може да подмине полицай щото няма шапка-точка по въпроса!
Понеже някои от Вас знаят ,че се паля много когато доиде реч за полиция-а от това явно само страдам ,защото няма как да Ви обясня,че за мен полицията е нещо друго,,,че колкото и да е плюта тая професия ,никоя друга не може да Ви даде това чувство на свършена работа ,както когато сте намерили нечие дете и родителя му плаче ,че сте му го върнали живо и здраво...какво виждате в очите на спасено от изнасилване момиче ,,,и още хиляди интимни моменти на дълбока радост,,на огромна мъка ,,,на толкова много мъка....и наистина няма как да се обясни на някои които вижда в полицията само група лумпени облечени със власт и светещи жилетки ,криейки се зад храстите за поредната лепта....
Не господа!това не е полицията -и когато аз вадех едно момче от горяща кола и НЯМАХ шапка на главата си-тогава по малко полицай ли бях?!,,,
и изобщо това е официално ПОСЛЕДНОТО ми мнение в тема в която се разисква полицията и нейните производни-отдавна не съм служител на МВР и няма и да бъда-каквото било било...на колегата най вероятно ще му се размине АКТа ,ако се консултира с адвокат ,но искренно съветвам ВСЕКИ един от Вас ,никога да не прави подобни неща ИЗВЪН България ....ще си спестите един тон главоболия,,,
а в Абсурдинстан може всичко...там е друга история.
Поздрави
п.п.-не съм сърдит на никого или обиден-просто избирам да съм разумен и да не пиша за неща за които съм пристрастен .
Разбрах всичко ,което казваш,но не разбрах едно-а ти наистина беше ли виновен?
-вече за втори път те питам-просто за да видя дали смяташ ,че си бил виновен ,но все пак процедурно може да ти се размине,или си наистина обиден ,че полицията си носи така службата и ти не си нарушил нищичко ,а пък те ти писали АКТ...?-ясен въпрос ,чийто отговор му не е нужно да съдържа цитати от закона.
Към Илийката - понеже си интелигентен човек и смятам ,че ще ме разбереш правилно ще ти кажа нешата така-в полицията няма място за буквализъм приятелю..и аз мога да изровя хиляди под точки ,процедурки и прочее писаници ,които да оправдаят дадено действие или да му вменят вина,но никога не бих приел ,че понеже шапката е неизменна част от облеклото ,аз няма да възприема униформен полицай като такъв ако не я носи и ще го подмина като малка гара-а знаете ли че трябва да има свирка и тефтерче задължително.....ами ако ги няма -дайте да му бием един шамар...?Не-не мога да приема това за нарушение и никога няма да оправдая човек ,които може да подмине полицай щото няма шапка-точка по въпроса!
Понеже някои от Вас знаят ,че се паля много когато доиде реч за полиция-а от това явно само страдам ,защото няма как да Ви обясня,че за мен полицията е нещо друго,,,че колкото и да е плюта тая професия ,никоя друга не може да Ви даде това чувство на свършена работа ,както когато сте намерили нечие дете и родителя му плаче ,че сте му го върнали живо и здраво...какво виждате в очите на спасено от изнасилване момиче ,,,и още хиляди интимни моменти на дълбока радост,,на огромна мъка ,,,на толкова много мъка....и наистина няма как да се обясни на някои които вижда в полицията само група лумпени облечени със власт и светещи жилетки ,криейки се зад храстите за поредната лепта....
Не господа!това не е полицията -и когато аз вадех едно момче от горяща кола и НЯМАХ шапка на главата си-тогава по малко полицай ли бях?!,,,
и изобщо това е официално ПОСЛЕДНОТО ми мнение в тема в която се разисква полицията и нейните производни-отдавна не съм служител на МВР и няма и да бъда-каквото било било...на колегата най вероятно ще му се размине АКТа ,ако се консултира с адвокат ,но искренно съветвам ВСЕКИ един от Вас ,никога да не прави подобни неща ИЗВЪН България ....ще си спестите един тон главоболия,,,
а в Абсурдинстан може всичко...там е друга история.
Поздрави
п.п.-не съм сърдит на никого или обиден-просто избирам да съм разумен и да не пиша за неща за които съм пристрастен .
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 15 август 2011 - 18:21
Публикувано 15 август 2011 - 20:07
Колега Самурай,
Познаваш много от хората, които пишат тук, знаш че не сме некви галфини, на които полицията им е виновна за всичко.
Специално аз имам мнго и добри приятели, редови униформвни полицаи и знам, че не всеки с униформа е гадно ченге, повечето тук го знаем.
От друга страна, ти като бивш служител знаеш, че не всли униформен е цвете за мирисане.
Смятам за наш граждански дълг да си защитаваме правата и да се борим срещу гнилото в ябълката, така че не се пали на всяка тема, в която има нещо срещу полицията и не спирай да настояваш за повече уважени към хората с униформи. Сигурен съм че повечето тук ще те подкрепят.
Ако униформените дават грешен пример, то нищо чудно, че стадото да го следва.
Познаваш много от хората, които пишат тук, знаш че не сме некви галфини, на които полицията им е виновна за всичко.
Специално аз имам мнго и добри приятели, редови униформвни полицаи и знам, че не всеки с униформа е гадно ченге, повечето тук го знаем.
От друга страна, ти като бивш служител знаеш, че не всли униформен е цвете за мирисане.
Смятам за наш граждански дълг да си защитаваме правата и да се борим срещу гнилото в ябълката, така че не се пали на всяка тема, в която има нещо срещу полицията и не спирай да настояваш за повече уважени към хората с униформи. Сигурен съм че повечето тук ще те подкрепят.
Ако униформените дават грешен пример, то нищо чудно, че стадото да го следва.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 15 август 2011 - 20:56
Филко,много си строг.
Я па сам виждал един с маратонки.
Тия наще повечето са разпасани.
Изрипал е изневиделица и му е изкарал акъла. Не бива нашата полиция да ни стряска така.
Засмей се ако обичаш.

Я па сам виждал един с маратонки.

Изрипал е изневиделица и му е изкарал акъла. Не бива нашата полиция да ни стряска така.
Засмей се ако обичаш.

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни