Проблем с шибидаха w124
Started by vali, 10 Aug 2011 - 10:12:31
21 replies to this topic
Posted 18 February 2012 - 11:30
Хем е сложно за обяснение, хем за изпълнение............трябва да се взираш и да гадаеш.
Ти кво направи със водачите...сваля ли основата? Командвано от къде, не стига до край....от копчето или ръчно?
Ти кво направи със водачите...сваля ли основата? Командвано от къде, не стига до край....от копчето или ръчно?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 18 February 2012 - 11:32
и от копчето и ръчно смених го целия купих нов
Posted 18 February 2012 - 11:52
Колко малко му остава? Съмнявам се че не си го монтирал правилно.
Тавата се поставя на 6 хлабави болта....ръчно се наглася докато не се намести в пълно затворено положение и чак тогава фиксираш...слагаш още 2 болта и отиваш в багажника. Там е спецификата.
Тапицерията на кое...на целия таван или на самият люк?
Тавата се поставя на 6 хлабави болта....ръчно се наглася докато не се намести в пълно затворено положение и чак тогава фиксираш...слагаш още 2 болта и отиваш в багажника. Там е спецификата.
Тапицерията на кое...на целия таван или на самият люк?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 18 February 2012 - 17:00
тапицерията на самия люк ме интересува в багажника я знам далаверата. само не знам дали трябва водачите да са на белег и тогава електромоторчето да се фиксира.
Posted 18 February 2012 - 17:50
Търпение му е майката....друго не мога да добавя. Механизма е пред тебе и само ти можеш да откриеш къде не е центрован.....това е няма кво друго да е.....
Колкото и да ми се иска ...не намирам начин да съм полезен. Трябва сам да разгадаеш "мисълта" на Вебасто. Първо, трябва да си сигурен че бачка свален, после качваш.....нагаждаш до затворено...и чак накрая фиксираш.
Успех!
Колкото и да ми се иска ...не намирам начин да съм полезен. Трябва сам да разгадаеш "мисълта" на Вебасто. Първо, трябва да си сигурен че бачка свален, после качваш.....нагаждаш до затворено...и чак накрая фиксираш.
Успех!
Posted 18 February 2012 - 18:02
а тапицерията как да я върна на място има ли чалъм.
Posted 10 July 2013 - 19:51
Има го на снимки за тапицерията колегата на първа страница е пуснал как се слага/сваля
Ако се грижиш за колата си и тя ще се грижи за теб!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users