Проблем с шибидаха w124
Започната от vali, 10 авг 2011 - 10:12:31
21 мнения по тази тема
Публикувано 10 август 2011 - 10:12
Здравейте, явно се счупиха водачите на шибидаха искам да питам някой свалял ли е целия шибидах на 124-ката и как става аз един път се опитах да извадя тавана извън купето и неуспях. Моля някой ако е правил това упражнение да пише. Благодаря предварително.
Публикувано 10 август 2011 - 10:25
Здравейте, явно се счупиха водачите на шибидаха искам да питам някой свалял ли е целия шибидах на 124-ката и как става аз един път се опитах да извадя тавана извън купето и неуспях. Моля някой ако е правил това упражнение да пише. Благодаря предварително.
Двете седалки напред,облегалките плътно към таблото и ще го измъкнеш. Ако трябва извади задното седло за още по лесно.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 август 2011 - 10:35
Това за тавана а шибидаха по същия ли начин ?
Публикувано 10 август 2011 - 10:42
Това за тавана а шибидаха по същия ли начин ?
Ами той е по-малък като площ и по-лесно ще го измънеш. Приготви се за доста болтеве N6....водачите са от един келав матрял и се трошат. Т.е. той не е келав,но от времето смазката се бъгясва и му става по трудно. Ако е смазан добре си работи перфект.
Системата се задвижва от мотор поместен в багажника. Потърси тема тук,мисля че го има готово обяснено.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 август 2011 - 10:54
Аз преди години си смених жилото но ми проте4е при уплътненията и не ми се вдигаше и на горе. и миналата година го счупих. та сега имам 2 цетки на части и от тях мисля да си оправя шибидаха на 124-ката. ако са еднакви де.
Публикувано 10 август 2011 - 10:59
.
Публикувано 10 август 2011 - 10:59
Аз преди години си смених жилото но ми проте4е при уплътненията и не ми се вдигаше и на горе. и миналата година го счупих. та сега имам 2 цетки на части и от тях мисля да си оправя шибидаха на 124-ката. ако са еднакви де.
Мисля че не ти е протекло от уплътненията. Те дори и да пропускат,а това е голям процент при нас....вебасто са се погрижили за улуци. Колкото да пропуска уплътнението,водата си изтича. Не си ли карал в голям дъжд на отворен ?
Имаш откачен или изгорял от врмето водоотвод.
Публикувано 10 август 2011 - 11:03
уплътнението е аз го гледах развих му рапидките и му сложих силикон / на това май му викаха лиген/ и спря да те4е. но тази конзола на която е хванато жилото се движи без да движи шибидаха.
Публикувано 10 август 2011 - 11:09
уплътнението е аз го гледах развих му рапидките и му сложих силикон / на това май му викаха лиген/ и спря да те4е. но тази конзола на която е хванато жилото се движи без да движи шибидаха.
Като го отвориш ще му се светнеш.
Публикувано 10 август 2011 - 11:22
Тия дни ще го мача да го сваля ако имам въпроси и то със сигурност ще имам ще пиша.
Публикувано 10 август 2011 - 19:57
Погледни тук, може да ти е от полза!
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 11 август 2011 - 09:54
Мерси, прегледах всички теми. Някой ако знае как се регулира после ще ми е много от полза и другото аз го счупих като му слагах тапицерията неискаше да се закачи и като го отварях само от едната страна беше закачена тапицерията. и това ме интересува как се закача. аз мисля целия да го сваля и така да се пробвам да го оправя.
Публикувано 11 август 2011 - 10:31
Вени е ЧОВЕКА! Мисля, че някъде във форума го е описал.Някой ако знае как се регулира после ще ми е много от полза
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 11 август 2011 - 10:37
Много мерси като го сваля ще го потърся.
Публикувано 18 февруари 2012 - 10:42
Здравейте, аз стигнах и до шибидаха. интересува ме как се наглася металния капак имам чувството 4е трябва да мине малко напред за да може да почне да се вдига нагоре. А и имам проблем с тапицерията не мога да я сложа. ако може помогнете. мерси предварително
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни