Озвучаване на седан - къде е удобно да са говорителите?
Започната от tixe, 12 юли 2011 - 15:58:55
7 мнения по тази тема
Публикувано 12 юли 2011 - 15:58
Здравейте,
Мисля да допълня оригиналните говорители на ц200 / 1996г
Нещо не много мощно 50-80W - за сега не мисля да слагам усилвател..
като ми се ще да добявя още поне два отзад (без суб уфер)
чуда се как най-добре би изглеждало всичко и къде е най-удачно да се поставят говорителите:
- да пробия кората отзад, за да поставя елипси/ кръгли (задните облегалки падат - може да е пречка)
- в задните врати?? Дали е възможно?
Може ли някой да покаже снимки къде е намерил място за говорители отзад в купето.
Мисля да допълня оригиналните говорители на ц200 / 1996г
Нещо не много мощно 50-80W - за сега не мисля да слагам усилвател..
като ми се ще да добявя още поне два отзад (без суб уфер)
чуда се как най-добре би изглеждало всичко и къде е най-удачно да се поставят говорителите:
- да пробия кората отзад, за да поставя елипси/ кръгли (задните облегалки падат - може да е пречка)
- в задните врати?? Дали е възможно?
Може ли някой да покаже снимки къде е намерил място за говорители отзад в купето.
Публикувано 13 юли 2011 - 11:03
Kaто цяло според мен сложи активен съб и не пипай останалото озвучение.
Публикувано 13 юли 2011 - 21:29
rado32 - благодаря, за нещо такова си мислех и аз (и аз нямам желание да режа кората)
обаче се чудя дали минава някакъв звук изобщо нагоре, към купето?
друг вариант е само мидбасите да са разположени така, а върху кората (в купето) да сложа среди/пищялки.
в задните врати ми се струва невъзможно да се сложат говорители.
друг вариант е само мидбасите да са разположени така, а върху кората (в купето) да сложа среди/пищялки.
Публикувано 14 юли 2011 - 10:20
преди тези елипси ги бях сложил в една корса и там наистина свиреха по-добре, но и в мерца си свират доволно.звука отива в купето, понеже има 2 кръгли дупки над колоните.едната е където е била старата колона,а другата е същата но там имаше някакъв дюнапрен и аз го махнах за да може да минава звука от елипсата.но ако търсиш бас само от елипсите няма да го намериш.ще ти трябва бас-каса.rado32 - благодаря, за нещо такова си мислех и аз (и аз нямам желание да режа кората)
Публикувано 15 юли 2011 - 13:26
Дааа, явно без отвори няма да мина.. Ще трябва да обмисля добре, да не направя някоя грозотия, която няма да мога да махна после.
Публикувано 16 юли 2011 - 17:50
rado32, благодаря. имаш лично.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни