Jump to content

•  

Photo
- - - - -

ремонтен комплект преден мост w140

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Mitio

Mitio

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Posts:

Posted 06 July 2011 - 18:19

От няколко седмици дочувам едно леко тропане отпред,отидох на майстор и той погледна колата и ми каза че имам за смяна по един тампон от двете страни ,всичко друго било ОК. Майсторът ми каза че най добре да си купя цял ремонтен комплект вместо само тези два тампона щото така и така всичко се разглобявало и нямало смисъл сега само 2 тампона и след някой друг месец и друго да се разтропа и пак да се правят същите процедури.Въпросът ми е: той ми каза да си взема "Лемпфьордер"(било най доброто) някой правил ли е подобен ремонт и какво е сложил ?

Колата е w140 350 ,06.96
  • 0

#2 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,634 Posts:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Posted 06 July 2011 - 18:56

....

За "Лемпфьордер"е прав,ма тия тъмпоня за къде точну съ,няма как да се сетим.То по S-класата,разбити работи,трудно се чуват,вътре в купето,освен беалетките.Да не би да става дума за носачите.

Edited by hammer^BaTe, 06 July 2011 - 21:19 .

• 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#3 Mitio

Mitio

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Posts:

Posted 06 July 2011 - 21:41

За "Лемпфьордер"е прав,ма тия тъмпоня за къде точну съ,няма как да се сетим.То по S-класата,разбити работи,трудно се чуват,вътре в купето,освен беалетките.Да не би да става дума за носачите.

Каза че носачите са били добре тампони имало по един от двете страни заминали,и той ми каза това че трудно се чувало,даже при него била дошла някога кола с напълно разбита предница,а собственика му казвал че само малко тропала :) Иначе не запомних да ти кажа честно за кои тампони става точно въпрос.
  • 0

#4 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,833 Posts:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Posted 06 July 2011 - 21:45

Pri mene e razbita dqsna bialetka i tropa , a na 124-kata tamponite na nosa4ite sa se razkusali kato stari parcali i oste karat.No 140-kite machkat tamponite zaradi tejesta.Spored mene e ili bialetka ili nqkoi tampon , ne mislq che imash seriozen problem.

При мен е разбита дясна биалетка и тропа , а на 124-ката тампоните на носачите са се разкъсали като стари парцали и още карат. Но 140-ките мачкат тампоните заради тежестта.
Според мен е или биалетка или някой тампон , не мисля че имаш сериозен проблем.

Edited by hammer^BaTe, 06 July 2011 - 22:37 .

• 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#5 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,339 Posts:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Posted 07 July 2011 - 00:31

140ската отпред е на магаре. такаче тампони-бол
  • 0

#6 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2,695 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    ATV

User's Awards

2
52
7
3
5
Garage View Garage

Posted 07 July 2011 - 10:35

При мен се бяха разбили тампоните на горния десен носач и ги смених с лемфьордер даже с щампа на него 140.... за 60 лв взех двата тампона и си ги монтирах на моя носач иначе за 50лв ми предлагаха уш италиански носач с все тампоните ,но въпрос на избор :)
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users