Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Най-добрия автомобил втора ръка за жена ...... или най-добрата жена (но не втора ръка) за автомобил?

• This topic is locked This topic is locked
69 replies to this topic

Poll: Най-добрия автомобил втора ръка за жена ... (64 member(s) have cast votes)

Кой според вас е най-добрия автомобил втора ръка за жена?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#61 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Posts:
  • Град:Gabrovo
  • Интереси:абсолутно всекакви
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
Garage View Garage

Posted 22 June 2011 - 16:36

Аз съм с гласа за Японката. Не коментирам, защото е излишно (това е форум за Бенцове все пак).

За мен, ако е Мерц, то трябва да е от модерните поколения (най-малко 203 и по-нов). Жените как харесват 124 и компания не искам да коментирам, но ако случайно твоята е от харесващите си късметлия.

Това от мен, Надявам се да е било полезно :)

Ами "мойта" харесва много 124-ката ми, нейни са думите (щото, разбира се, съм и го давал да го кара) - "Абе другояче се слиза от Мерцедес, и като те возят, и като го караш ..." Благодаря ти за мнението, ценно е, тоя Nissan Bluebird го чувам за първи път, и на мен Е36 ми харесва много ... но аз обичам по-големи коли, разбрах го с Пасатите. Даже си спомням, че когато да купувах заместител на Пасата, бая се чудих дали да не взема Е34 520i, щото съм карал такова, и колата е чудесна просто. Но се отказах, най-вече заради по-специфичната и прецизна подръжка, от която има нужда мотора. Въобще за мен BMW е автомобил, който е създаден, за да те предизвиква да го натискаш - седалките те обгръщат, управлението е изключително прецизно ... Не че при МВ е нещо много по-различно, но както някъде казах - едната компания залага малко повече на комфорта и сигурността, а също и на икономичността, а другата - малко повече на пауъра. Откъдето идват и разликите ... И пак това твърдение е обобщение, което не винаги е вярно.

Колкото до мен - аз след катастрофата се промених и си обещах да не се движа вече по ръбчето. Затова Бенца натежа в моята оценка ... Освен това като прочетох историята на W124, ами приятели, нали знаете какво е вълнение, като четеш за неповторимото ... това е легенда, това е златната среда - хем няма спестяване, хем няма преразход.

И за да уважа чувствителността на форума към BMW - вижте, истинския лидер не демострира лидерство и не се конкурира, за него лидерството има значение дотолкова, доколкото е свързано с определени очаквания и нагласи от страна на тези, на които е лидер. Той не го превръща лидерството в самоцел, тъй като му е дадено от хората, и допуска с благородство присъствието на всички останали до себе си. Защото без тях какъв лидер би бил, и лидер на кого би бил? ... Истинските лидери се познават именно по това отношение към нещата, спомнете си Васил Левски.
  • 0

#62 Momchil

Momchil

Напреднал

• Потребители на форума
  • 488 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Specialized Allez - my favorite ride :)
    RAM Podium - off-road adventure :)
    Royal Enfield - Bike that has a soul!
    CLK 280, V6
Garage View Garage

Posted 22 June 2011 - 18:13

@cyanogen78:

Харесва ми нагласата ти (затова и си написах мнението). Тук често добрата дума за друга марка се прима като обида за любимата марка :)

Горното (разбира се) е неуместно, но за съжалене масово явление ...май не само в този форум :)
  • 0

#63 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5,604 Posts:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
Garage View Garage

Posted 22 June 2011 - 21:37

Публикувано изображение
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#64 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Posts:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
Garage View Garage

Posted 23 June 2011 - 00:10

Аз по-настоятелен човек от бай Васил не съм срещал май ... :) Добре де, добре - имаме още неизвестно време да видим какво ще е и дали ще е, трябва да се повозя аз малко на W202 и на А3, да ги усетя (да се разбира като намек :) ) Накрая, ако се стигне до подарък - дамата ще има добър избор между 2-3 автомобила, ще и бъде обяснено всичко, и колежката, която се включи, ще бъде "задоволена" - човека сам ще направи своя избор ;)

Днес коментирах нашите общувания тук с колегите си, и едната колежка ми каза, че вече няколко месеца събира пари за А3, прочетох в очите и оценката ... и все пак продължавам да твърдя, че жените в България все още са отредили територията на най-добрите неща за мъжете ... просто са го приели това и това е.

И да открехна още малко завесата - дамата, чиято бъдеща кола обсъждаме, е собственик на магазин за цветя, който стартирахме и заработихме заедно, но след това аз си смених работата и вече нямах време да помагам много-много, та тя направи всичко от нищо и сега съвсем скоро ще открие нов, по-голям магазин, с много по-добра локация. Това също може би има някакво значение - че бизнеса и върви на добре ...
  • 0

#65 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5,604 Posts:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
Garage View Garage

Posted 23 June 2011 - 09:31

Не,не настоявам и не приемам другите предложения като обида към Бенц! Опази Боже от такъв разсъдък.

Не се натискам да налагам мнението си,просто съм притежавал и ремонтирал мноооого различни автомобили и имам достатъчно наблюдения и опит за да изградя качествено мнение !

Причината за твърденията и активноста ми в темата е че съм технически грамотен човек и рабирам от КАЧЕСТВЕНИ сглобки.

такива запитвания трябва да са отправени към капацитетите и занимаващите се с автомобили. Всички други мнения няма да са верни.

Пожелавам безаварийно с каквато и да е марка,изборът е ваш!

п.с

Позволявам си да отправя полезна критика към теб,понеже чаткам и от жени а пък ти си споделил някой лични неща. :)

тя просто смята, че Бог не я обича достатъчно, за да и позволи да се вози на Мерцедес.

Докато ти не се пребориш с това и чувство,докато не и дадеш опората /нали сега не сте заедно/ от която тя в началото на бизнеса си неистово се нуждае,не го желая но ще има още раздели а желаните от теб събирания ще оредеят с времето до минимум!!!
Намерил си не добро оправдание за живота 'тук и сега' :nono: ,допуснал си наличие на съмнения за теб. Жените търсят опора приятелю,колкото и да се мислят за силни тя им е нужен бонус в изграждането на връзка и каквото друго да било. Поправи грешката си като и вземеш нещо което е направено с акъл,закарай го пред флауршопа и се наслади на усмивките и задоволствата в реакцията и! След като тя твърди горното,на инат за доброто и и да и покажеш че греши,трябва ТИ да и закупиш и подариш именно Мерцедес Бенц.

Аз бих постъпил точно така за да разсея "глупостта" която я е накарала да тиражира пред мен това СИВО мнение.

Поздрави!
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#66 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,634 Posts:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Posted 23 June 2011 - 14:02

Публикувано изображение

Всичко е прекалено лъскаво,та доколкото разбрах,мацето вече го е поизоставила,пък може и нищо да не съм разбрал.
  • 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#67 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Posts:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
Garage View Garage

Posted 23 June 2011 - 17:09

Всичко е прекалено лъскаво,та доколкото разбрах,мацето вече го е поизоставила,пък може и нищо да не съм разбрал.

:) бро, няма значение дали ме е поизоставила или не (между другото точната дума е "поизоставила" ), аз се опитвам тука да класираме автомобилите по достойнства спрямо заложените в първото мнение критерии. Гласувай! ;)
  • 0

#68 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Posts:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
Garage View Garage

Posted 27 June 2011 - 09:05

17 на 12 за Бенца. Нещата май си идват на мястото ;)
  • 0

#69 Momchil

Momchil

Напреднал

• Потребители на форума
  • 488 Posts:
  • Автомобил:
    Specialized Allez - my favorite ride :)
    RAM Podium - off-road adventure :)
    Royal Enfield - Bike that has a soul!
    CLK 280, V6
Garage View Garage

Posted 27 June 2011 - 13:52

17 на 12 за Бенца. Нещата май си идват на мястото ;)

Нали знаеш - когато избираш кого да попиташ, то вече си избрал и отговора :)
  • 0

#70 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Posts:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
Garage View Garage

Posted 29 June 2011 - 11:05

Нали знаеш - когато избираш кого да попиташ, то вече си избрал и отговора :)

Не съм съгласен ... ти не избираш кого да попиташ, просто така се случва, че питаш определен човек или определена група от хора и те ти дават мнението си. Нека не забравяме, че в продължение на 3 дни А3 водеше на С180 ... защото хората просто са научени да мислят по определен начин. А дали е правилния - това рано или късно се разбира ;)
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users