Аз съм с гласа за Японката. Не коментирам, защото е излишно (това е форум за Бенцове все пак).
За мен, ако е Мерц, то трябва да е от модерните поколения (най-малко 203 и по-нов). Жените как харесват 124 и компания не искам да коментирам, но ако случайно твоята е от харесващите си късметлия.
Това от мен, Надявам се да е било полезно
Ами "мойта" харесва много 124-ката ми, нейни са думите (щото, разбира се, съм и го давал да го кара) - "Абе другояче се слиза от Мерцедес, и като те возят, и като го караш ..." Благодаря ти за мнението, ценно е, тоя Nissan Bluebird го чувам за първи път, и на мен Е36 ми харесва много ... но аз обичам по-големи коли, разбрах го с Пасатите. Даже си спомням, че когато да купувах заместител на Пасата, бая се чудих дали да не взема Е34 520i, щото съм карал такова, и колата е чудесна просто. Но се отказах, най-вече заради по-специфичната и прецизна подръжка, от която има нужда мотора. Въобще за мен BMW е автомобил, който е създаден, за да те предизвиква да го натискаш - седалките те обгръщат, управлението е изключително прецизно ... Не че при МВ е нещо много по-различно, но както някъде казах - едната компания залага малко повече на комфорта и сигурността, а също и на икономичността, а другата - малко повече на пауъра. Откъдето идват и разликите ... И пак това твърдение е обобщение, което не винаги е вярно.
Колкото до мен - аз след катастрофата се промених и си обещах да не се движа вече по ръбчето. Затова Бенца натежа в моята оценка ... Освен това като прочетох историята на W124, ами приятели, нали знаете какво е вълнение, като четеш за неповторимото ... това е легенда, това е златната среда - хем няма спестяване, хем няма преразход.
И за да уважа чувствителността на форума към BMW - вижте, истинския лидер не демострира лидерство и не се конкурира, за него лидерството има значение дотолкова, доколкото е свързано с определени очаквания и нагласи от страна на тези, на които е лидер. Той не го превръща лидерството в самоцел, тъй като му е дадено от хората, и допуска с благородство присъствието на всички останали до себе си. Защото без тях какъв лидер би бил, и лидер на кого би бил? ... Истинските лидери се познават именно по това отношение към нещата, спомнете си Васил Левски.