Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Най-добрия автомобил втора ръка за жена ...... или най-добрата жена (но не втора ръка) за автомобил?

• Заключена тема Тази тема е заключена
69 мнения по тази тема

Анкета: Най-добрия автомобил втора ръка за жена ... (64 потребител(и) са гласували)

Кой според вас е най-добрия автомобил втора ръка за жена?

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.
Глас

#61 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Мнения:
  • Град:Gabrovo
  • Интереси:абсолутно всекакви
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юни 2011 - 16:36

Аз съм с гласа за Японката. Не коментирам, защото е излишно (това е форум за Бенцове все пак).

За мен, ако е Мерц, то трябва да е от модерните поколения (най-малко 203 и по-нов). Жените как харесват 124 и компания не искам да коментирам, но ако случайно твоята е от харесващите си късметлия.

Това от мен, Надявам се да е било полезно :)

Ами "мойта" харесва много 124-ката ми, нейни са думите (щото, разбира се, съм и го давал да го кара) - "Абе другояче се слиза от Мерцедес, и като те возят, и като го караш ..." Благодаря ти за мнението, ценно е, тоя Nissan Bluebird го чувам за първи път, и на мен Е36 ми харесва много ... но аз обичам по-големи коли, разбрах го с Пасатите. Даже си спомням, че когато да купувах заместител на Пасата, бая се чудих дали да не взема Е34 520i, щото съм карал такова, и колата е чудесна просто. Но се отказах, най-вече заради по-специфичната и прецизна подръжка, от която има нужда мотора. Въобще за мен BMW е автомобил, който е създаден, за да те предизвиква да го натискаш - седалките те обгръщат, управлението е изключително прецизно ... Не че при МВ е нещо много по-различно, но както някъде казах - едната компания залага малко повече на комфорта и сигурността, а също и на икономичността, а другата - малко повече на пауъра. Откъдето идват и разликите ... И пак това твърдение е обобщение, което не винаги е вярно.

Колкото до мен - аз след катастрофата се промених и си обещах да не се движа вече по ръбчето. Затова Бенца натежа в моята оценка ... Освен това като прочетох историята на W124, ами приятели, нали знаете какво е вълнение, като четеш за неповторимото ... това е легенда, това е златната среда - хем няма спестяване, хем няма преразход.

И за да уважа чувствителността на форума към BMW - вижте, истинския лидер не демострира лидерство и не се конкурира, за него лидерството има значение дотолкова, доколкото е свързано с определени очаквания и нагласи от страна на тези, на които е лидер. Той не го превръща лидерството в самоцел, тъй като му е дадено от хората, и допуска с благородство присъствието на всички останали до себе си. Защото без тях какъв лидер би бил, и лидер на кого би бил? ... Истинските лидери се познават именно по това отношение към нещата, спомнете си Васил Левски.
  • 0

#62 Momchil

Momchil

Напреднал

• Потребители на форума
  • 488 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Specialized Allez - my favorite ride :)
    RAM Podium - off-road adventure :)
    Royal Enfield - Bike that has a soul!
    CLK 280, V6
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юни 2011 - 18:13

@cyanogen78:

Харесва ми нагласата ти (затова и си написах мнението). Тук често добрата дума за друга марка се прима като обида за любимата марка :)

Горното (разбира се) е неуместно, но за съжалене масово явление ...май не само в този форум :)
  • 0

#63 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юни 2011 - 21:37

Публикувано изображение
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#64 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 юни 2011 - 00:10

Аз по-настоятелен човек от бай Васил не съм срещал май ... :) Добре де, добре - имаме още неизвестно време да видим какво ще е и дали ще е, трябва да се повозя аз малко на W202 и на А3, да ги усетя (да се разбира като намек :) ) Накрая, ако се стигне до подарък - дамата ще има добър избор между 2-3 автомобила, ще и бъде обяснено всичко, и колежката, която се включи, ще бъде "задоволена" - човека сам ще направи своя избор ;)

Днес коментирах нашите общувания тук с колегите си, и едната колежка ми каза, че вече няколко месеца събира пари за А3, прочетох в очите и оценката ... и все пак продължавам да твърдя, че жените в България все още са отредили територията на най-добрите неща за мъжете ... просто са го приели това и това е.

И да открехна още малко завесата - дамата, чиято бъдеща кола обсъждаме, е собственик на магазин за цветя, който стартирахме и заработихме заедно, но след това аз си смених работата и вече нямах време да помагам много-много, та тя направи всичко от нищо и сега съвсем скоро ще открие нов, по-голям магазин, с много по-добра локация. Това също може би има някакво значение - че бизнеса и върви на добре ...
  • 0

#65 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 юни 2011 - 09:31

Не,не настоявам и не приемам другите предложения като обида към Бенц! Опази Боже от такъв разсъдък.

Не се натискам да налагам мнението си,просто съм притежавал и ремонтирал мноооого различни автомобили и имам достатъчно наблюдения и опит за да изградя качествено мнение !

Причината за твърденията и активноста ми в темата е че съм технически грамотен човек и рабирам от КАЧЕСТВЕНИ сглобки.

такива запитвания трябва да са отправени към капацитетите и занимаващите се с автомобили. Всички други мнения няма да са верни.

Пожелавам безаварийно с каквато и да е марка,изборът е ваш!

п.с

Позволявам си да отправя полезна критика към теб,понеже чаткам и от жени а пък ти си споделил някой лични неща. :)

тя просто смята, че Бог не я обича достатъчно, за да и позволи да се вози на Мерцедес.

Докато ти не се пребориш с това и чувство,докато не и дадеш опората /нали сега не сте заедно/ от която тя в началото на бизнеса си неистово се нуждае,не го желая но ще има още раздели а желаните от теб събирания ще оредеят с времето до минимум!!!
Намерил си не добро оправдание за живота 'тук и сега' :nono: ,допуснал си наличие на съмнения за теб. Жените търсят опора приятелю,колкото и да се мислят за силни тя им е нужен бонус в изграждането на връзка и каквото друго да било. Поправи грешката си като и вземеш нещо което е направено с акъл,закарай го пред флауршопа и се наслади на усмивките и задоволствата в реакцията и! След като тя твърди горното,на инат за доброто и и да и покажеш че греши,трябва ТИ да и закупиш и подариш именно Мерцедес Бенц.

Аз бих постъпил точно така за да разсея "глупостта" която я е накарала да тиражира пред мен това СИВО мнение.

Поздрави!
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#66 dilqnski

dilqnski

Майстор

• Потребители на форума
  • 1634 Мнения:
  • Град:Димитровград
  • Интереси:Двигатели

Публикувано 23 юни 2011 - 14:02

Публикувано изображение

Всичко е прекалено лъскаво,та доколкото разбрах,мацето вече го е поизоставила,пък може и нищо да не съм разбрал.
  • 0
Никога не оставям магарето си в калта.

#67 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 юни 2011 - 17:09

Всичко е прекалено лъскаво,та доколкото разбрах,мацето вече го е поизоставила,пък може и нищо да не съм разбрал.

:) бро, няма значение дали ме е поизоставила или не (между другото точната дума е "поизоставила" ), аз се опитвам тука да класираме автомобилите по достойнства спрямо заложените в първото мнение критерии. Гласувай! ;)
  • 0

#68 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 юни 2011 - 09:05

17 на 12 за Бенца. Нещата май си идват на мястото ;)
  • 0

#69 Momchil

Momchil

Напреднал

• Потребители на форума
  • 488 Мнения:
  • Автомобил:
    Specialized Allez - my favorite ride :)
    RAM Podium - off-road adventure :)
    Royal Enfield - Bike that has a soul!
    CLK 280, V6
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 юни 2011 - 13:52

17 на 12 за Бенца. Нещата май си идват на мястото ;)

Нали знаеш - когато избираш кого да попиташ, то вече си избрал и отговора :)
  • 0

#70 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 юни 2011 - 11:05

Нали знаеш - когато избираш кого да попиташ, то вече си избрал и отговора :)

Не съм съгласен ... ти не избираш кого да попиташ, просто така се случва, че питаш определен човек или определена група от хора и те ти дават мнението си. Нека не забравяме, че в продължение на 3 дни А3 водеше на С180 ... защото хората просто са научени да мислят по определен начин. А дали е правилния - това рано или късно се разбира ;)
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни