хелпхелп
Started by Milenko, 09 Jun 2011 - 18:22:55
7 replies to this topic
Posted 09 June 2011 - 18:22
Колеги , да помоля ако някой има време и желание да ми помогне с издирването на координатите на една фирма . Имам адреса и лицето за контакт но нямам телефон който ми трябва да се свържа . Става въпрос за град Перник , инфорамцията предпочитам на лично че ....
Благодаря
Благодаря
Съншайн
Posted 09 June 2011 - 18:27
Чичко Гугъл нищо ли не обажда???
Posted 10 June 2011 - 08:45
Влизаш тук http://www.brra.bg/ после отиваш на средата на страницата дето пише "По физическо или юридическо лице" и като ти отвори, в полето за името пишеш името на фирмата, маркираш там с отметка за юридическо лице, вкарваш кода и търсиш. Може да ти отвори няколко сходни фирми, но принципно на всяка освен седалище и адрес на управление се оставя и телефон............до колко обаче е актуален, не знам.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Posted 10 June 2011 - 18:54
Ами чичо гугъл не знае нищо за тази селска фирма .... Става въпрос за една фактура .... Издадени са транзитни номера на един кенеф на фирма . И ся човека не можел да я регистрира без фактура ?! Ще пробвам чрез брра , ама последно не работеше ....
Съншайн
Posted 13 June 2011 - 09:11
Фирмата ако е някоа пирамида надали ще е регистрирана и в търговският регистър
Posted 13 June 2011 - 20:26
За сега никъкъв успех нямам с намирането , може би защото съм с 2 леви ръце или наистина фирмата да не фигурира никъде ....
Съншайн
Posted 16 June 2011 - 20:16
Казвай какво търсиш и какво имаш, в Перник все ще я намерим
Обаче сега видях че "гражданина" от Павликени е решил че Перник е село...
Успех в търсенето.
Обаче сега видях че "гражданина" от Павликени е решил че Перник е село...
Успех в търсенето.
Posted 31 July 2011 - 23:17
Да кажем че вече не търсим информация за въпросната фирма. Благодаря ви все пак за помоща
Съншайн
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users