Мнения и впечетленияC 220 CDI w204
Започната от pippo, 01 юни 2011 - 09:59:28
18 мнения по тази тема
Публикувано 01 юни 2011 - 09:59
Здравейте, колеги! Харесах си C 220 CDI w204. Колата е уникална. 2008г., автоматик, черна. ПРОСТО НЕВЕРОЯТНА!!!
Проблема обаче е, че нямам преки впечетления. Ще много много благодарен, ако можете да ми помогне с мнения си и ако някой има впреки впечетления от w204 - слаби места, минуси, плюсове и общо взето какво да очаквам и от колата и какво не. Благодаря много предварително!
Проблема обаче е, че нямам преки впечетления. Ще много много благодарен, ако можете да ми помогне с мнения си и ако някой има впреки впечетления от w204 - слаби места, минуси, плюсове и общо взето какво да очаквам и от колата и какво не. Благодаря много предварително!
Публикувано 01 юни 2011 - 22:06
Мои лични впечатления от Ц220ЦДИ автомат 170 к.с. на колега англичанин, който я купи от БС София с моя помощ през 2008. Покарал съм я доста(2000 км), возил съм се още повече:Здравейте, колеги! Харесах си C 220 CDI w204. Колата е уникална. 2008г., автоматик, черна. ПРОСТО НЕВЕРОЯТНА!!!
Един проблем с побъркани компютри, който не разбрахме от какво е, защото беше отстранен гаранционно и повече не се е появявал.
Колата е карана и с обикновенна нафта и със скъпа. Със скъпата даваше около 0.5 по-нисък разход. Във вървежа разлика нямаше.
Автомобила го бях пуснал тук за продажба на около 30-40 хил.км. , за съжаление никой колега не пожела да му се радва.
Лично според мен материалите в купето изглеждат по-сухи(модерни) от в предишния модел, някак си модерното измества уюута, но в това е само усещане, всъщност материалите са много кчествени и издръжливи. Върви като самолет, гори прилично, задните седалки са по-скоро за деца, ама това си е типично за Ц-класа.
Ако автомобила на колегата беше комби, което е задължително за мен заради малкото дете, щях да я купя аз, защото цената беше умопомрачително ниска, близка до тази на която купих моята през 2009.
Тук имаше и един друг колега с такъв автомобил, с изгорял САМ модул. До колкото си спомням 1500 лева му излезе подмяната, но с търсачката ще намериш точно инфо.
Аз бих си купил такъв автомобил, ако някой успее да вразуми жената да не ми откъсне топките.
На какъв преход е автомобила, който си харесал? От БГ ли е или ще го внасяш?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 01 юни 2011 - 22:54
Благодаря ти много за инфото колега.
Колата е внесена от Германия преди около седмица от предтставителство. Вече я проверих в БС и всичко е достоверно.
Относно копмютъра на двигателя - на тази е сменян софтуера на 20 000 км., а сега е на 86 000 км. Друго сменено е реле на подгравянето на 30 000 км. Общо взето това.
Колата много ми харесва, просто е уникална. Днес я покарах и се влюбих още повече. До сега карах ЦЛК 200, w208 купето, 97г. и разликата е от земята до небето и обратно
.
Днес я капарирах и се надявам до началото на следващата седмица вече да съм горд собственик на Ц Класа.
Ще съм много благодарен и на други колеки ако изкажат мнение.
Колата е внесена от Германия преди около седмица от предтставителство. Вече я проверих в БС и всичко е достоверно.
Относно копмютъра на двигателя - на тази е сменян софтуера на 20 000 км., а сега е на 86 000 км. Друго сменено е реле на подгравянето на 30 000 км. Общо взето това.
Колата много ми харесва, просто е уникална. Днес я покарах и се влюбих още повече. До сега карах ЦЛК 200, w208 купето, 97г. и разликата е от земята до небето и обратно

Днес я капарирах и се надявам до началото на следващата седмица вече да съм горд собственик на Ц Класа.
Ще съм много благодарен и на други колеки ако изкажат мнение.
Публикувано 02 юни 2011 - 13:27
Този модел съм го включил в листа си за следене и аз, но ще "обобщавам резултатите" може би догодина.
Би ли споделил ориентировъчна цена, която ти искаха за автомобила?
Публикувано 02 юни 2011 - 14:16
Ами, колега със всички неща (без каското) ще ми излезе около 40 000 лв. Като се има впредвид обаче, че няма нищо за обслужване, защото е обслужена в Германия преди 5 000 км. и мога да я покарам сега малко така.Този модел съм го включил в листа си за следене и аз, но ще "обобщавам резултатите" може би догодина.
А впечетленията ти до момента какви са

Публикувано 02 юни 2011 - 21:10
Впечатленията са ми много малко, но Ц-класа след 2007-а, Е-класа след фейслифта 2006-а или CLK след 2003-а мисля да е следващата ми кола.
Публикувано 02 юни 2011 - 21:57
Добър избор. Честно казано аз също се чудих между тези три. В началото беше ЦЛК, после реших, че не искам купе, защото досега карах такава и минах на Е класа и след усилено търсена на такава, около 7-8 месеца без успех (само кошници) и вече супер отчаян, хоп изведнъж се появи въпросната Ц класа и просто се влюбих, какво да се прави - Любов от пръв погледВпечатленията са ми много малко, но Ц-класа след 2007-а, Е-класа след фейслифта 2006-а или CLK след 2003-а мисля да е следващата ми кола.

Така, че успех, колега. И твоята любов ще се появи. Те хубавите неща стават внезапно

Публикувано 10 юни 2011 - 11:15
Евала,честито колега със здраве да си я караш и сервиз да не вижда

Публикувано 10 юни 2011 - 11:20
Дай снимки 
На моя таргет са точно
C W204 (но 2.7 нафтичка или по-голямо)
CLK W209 (2.7CDI пак, но такова с абсолютно всички екстри искам, които могат да се набутат в него)
BMW E92 (coupe, с който и да е от дизеловите мотори).
Всичките за автомати и говорим за извън БГ, като му дойде времето да хващам самолета

На моя таргет са точно
CLK W209 (2.7CDI пак, но такова с абсолютно всички екстри искам, които могат да се набутат в него)

Всичките за автомати и говорим за извън БГ, като му дойде времето да хващам самолета

Публикувано 10 юни 2011 - 12:00
W204 май няма 2,7 нафтичка, скачаш от 220ЦДИ на 320ЦДИ.Дай снимки
На моя таргет са точно
Успех в търсенето и като го вземеш искам кръгче с 320-ката.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 10 юни 2011 - 13:00
Честито pippo, със здраве да я караш!
една извадка от TopGear за този модел:
"Quality
Leaps and bounds. Two words that describe Merc's rise from ‘oncewas' into ‘now is'. Fantastic build, great design, solid engine and transmission set-ups; the C-Class is an all-round star. What you were used to feeling in an S-Class, you now get in the ‘lower' orders. Awesome stuff."
една извадка от TopGear за този модел:
"Quality
Leaps and bounds. Two words that describe Merc's rise from ‘oncewas' into ‘now is'. Fantastic build, great design, solid engine and transmission set-ups; the C-Class is an all-round star. What you were used to feeling in an S-Class, you now get in the ‘lower' orders. Awesome stuff."
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 10 юни 2011 - 15:28
Благодаря на всички!
Мога спокойно да кажа, че тази кола няма нужда от по - голям мотор от 220. ВЪРВИ ЗВЕРСКИ. Според мен лично, всичко от горе е само разход в горивото.
Между другото има един интересен факт за вас. Когато я взех бешо още с немската нафта и мо полазваше среден разход 6.9 - 7.0 (горе долу). Снощи я карах цяла вечер и не се промени. Днес заредих (От ШЕЛ) рестартирах показателите и познайте......разхода отиде доста по - високо, около 9.5 - 10.0. Мнооооооооого интересно нали
.
ЕТО И СНИМКИТЕ НА ХУБАВИЦАТА МИ!
Мога спокойно да кажа, че тази кола няма нужда от по - голям мотор от 220. ВЪРВИ ЗВЕРСКИ. Според мен лично, всичко от горе е само разход в горивото.
Между другото има един интересен факт за вас. Когато я взех бешо още с немската нафта и мо полазваше среден разход 6.9 - 7.0 (горе долу). Снощи я карах цяла вечер и не се промени. Днес заредих (От ШЕЛ) рестартирах показателите и познайте......разхода отиде доста по - високо, около 9.5 - 10.0. Мнооооооооого интересно нали

ЕТО И СНИМКИТЕ НА ХУБАВИЦАТА МИ!
Прикачени файлове
Публикувано 10 юни 2011 - 15:42
Честито и от мен! Със здраве да се ползва и т.н. Малко искрено ти завиждам, защото и аз имах честа да покарам такава известно време и бях много впечатлен от колата!
Публикувано 11 юни 2011 - 04:28
Абе с 3.5 бензиновия върви още по-зверски, но пък икономията я няма никакваМога спокойно да кажа, че тази кола няма нужда от по - голям мотор от 220. ВЪРВИ ЗВЕРСКИ.

Със здраве да си я караш, и много безаварийни километри да и навъртиш!

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни