E гледай,че е отврат с тоя лилав цвят и няма нито една екстра. Дори ел.щолра няма.....
Пушка и аз нямам ел.щора.
Публикувано 01 май 2013 - 10:46
E гледай,че е отврат с тоя лилав цвят и няма нито една екстра. Дори ел.щолра няма.....
Пушка и аз нямам ел.щора.
Публикувано 01 май 2013 - 11:01
При теб е добре, защото колата ти е черна и задното стъкло е затъмнено и можеш и без щора да минеш, ама при кола с такъв никакъв цвят, като тази лилавата,
седи супер голо без щора, все едно гледам голяма лада,а ако се затъмни ще изглежда цигански, защото черните стъкла не отиват на всеки цвят кола.
Публикувано 01 май 2013 - 15:45
Колкото и взискателно да гледаш има неща , които няма как да видиш .... за съжаление аз попаднах на такава .
Публикувано 01 май 2013 - 16:06
гледах я от интерес понеже не бях си продал е39ката а имаше опция бартер,пък и бях в нова загора а тоя мина оттук попът и така... не по темата трябва ми колана с механизма за в220 черен,насочете ме моля
а иначе тоя с амг джантити миналата година и искаше 2ка отгоре
Публикувано 18 септември 2013 - 11:00
Здравейте колеги,
Ннякой да има мнение за тази кола, дали е ходил да я гледа - > http://nfs.mobile.bg...ls&slink=45uwqu ?
Поздрави.
Публикувано 18 септември 2013 - 11:11
Като видиш кола с джанти, боядисани със спрей и разпрани седалки, нещо не те ли кара да се замислиш дали наистина я искаш?
Публикувано 18 септември 2013 - 11:15
Здравей колега, благодаря за мнението.
Козметичните неща не ме притесняват, поправими са лесно, за мен е ясно че това са стари и доста карани коли. На едната 124-ка подмених салон, предно стъкло с оригинално, тапицирах волана, смених джантите и стана кола (за съжаление я няма вече ). Интересува ме техническото състояние, но всякакви съвети са от полза.
Поздрави
Публикувано 18 септември 2013 - 11:33
Колегата иска да ти каже , че трябва да намериш кола без тези проблеми и пак да е технически добре
Публикувано 18 септември 2013 - 11:52
Не... просто се замислям за миналото на един автомобил, в който всичко е правено със спрейче и на предния собственик не му е пукало на какви седалки седи.
Иначе ясно, че не е нов автомобил, но и задните толкова захабени... странно.
Косвените ми наблюдения за поддръжката на 140... абе солидна си е!
моите 5ст. по темата, аз бих търсил нещо, което изглежда възхитително добре от всякъде, защото каквото и да е, ще трябва да се налеят много пари за стандартното обслужване, като цената би била на второ място, понеже покупната цена е нищо в сравнение с цената за поддръжка и малки ремонти.
Във форума има собственици на 140ки, които са активни и се надявам да помогнат в избора!
Публикувано 18 септември 2013 - 11:55
Здравейте колеги,
Ннякой да има мнение за тази кола, дали е ходил да я гледа - > http://nfs.mobile.bg...ls&slink=45uwqu ?
Поздрави.
Колата е била без кожа и е слаган такъв салон,явно някой е искал да слага оригинален парктроник ама е стигнал на ниво само дисплеи в купето.Номера на колата е Са 0777 , предишният собственик на колата е жена,колата се караше в Банкя.На снимките не изглежда зле ,а и екстрите които има не са лоши.Виж я на живо и ако не е тотално починала мятай се.
Публикувано 18 септември 2013 - 13:17
шоф седалката е сериозно пръднала вече..
Публикувано 10 октомври 2013 - 10:00
Aз кола от Италия не бих купил.
И с тоя ремус дето са изрязали бронята.
Салона за мене е доста изтормозен от това което се вижда на снимките.
Гумите ми изглеждат като да са с грешен разбирай по малък размер от стандартния.
И отзад не е ли много клекнала като за кола с празен багажник ?
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 10 октомври 2013 - 10:15
От цялата работа само пердетата ме кефят Макар че цената е добра и при желание и не малки финанси може да се стегне.
Публикувано 10 октомври 2013 - 10:44
Чудя се дали не е добре да го преведа и дали ще има интерес
Този пост е редактиран от Bat Andi: 10 октомври 2013 - 10:44
Публикувано 10 октомври 2013 - 13:09
От цялата работа само пердетата ме кефят Макар че цената е добра и при желание и не малки финанси може да се стегне.
Само цената е добра на колата наистина : )
Чудя се дали не е добре да го преведа и дали ще има интерес
Аз си го свалих документа защото за мен е доста полезен.
Ако го преведеш би било супер.
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни