Какво да гледаме при покупка на w140s300td
Started by mbthepower, 31 May 2011 - 15:40:15
735 replies to this topic
Posted 28 January 2012 - 11:25
дълга,дълга кво ще му е?! аз съм на мнение че си купувам това което ми харесва,всеки има право да си шета на акъла,що пък да си шофер на някой ако си караш С-ка? ако някой ден ми се кара автобус и такъв ще си взема ако мога да си позволя....незнам аз съм на това мнение,човек и в 2 стай да живее ако му стигат и му се кара С-ка що да не си купи Докторе????
Posted 22 February 2012 - 17:17
Здравейте , колеги !
От скоро гледам една w140-ка в мобиле. Цената е ужасно ниска предполагам ,че има защо.Искам да попитам , дали някой е виждал колата или има информация за нея , честно казано външния вид и исправноста на екстрите не е важна за мен - търся кола с здрав двигател и ходова част в добро състояние.Благодаря за вниманието.
http://nfs.mobile.bg...1177&f1=details
От скоро гледам една w140-ка в мобиле. Цената е ужасно ниска предполагам ,че има защо.Искам да попитам , дали някой е виждал колата или има информация за нея , честно казано външния вид и исправноста на екстрите не е важна за мен - търся кола с здрав двигател и ходова част в добро състояние.Благодаря за вниманието.
Posted 22 February 2012 - 17:21
Ще се наиграеш.Точно пък тоя мотор не е от най здравите...Но пък за сметка на това е доста лаком-при сегашната цена на дизела,Не се замисляй изобщо за тая кола.Не ти трябва баш тая..Здравейте , колеги !
Posted 22 February 2012 - 17:41
Ще се наиграеш.Точно пък тоя мотор не е от най здравите...Но пък за сметка на това е доста лаком-при сегашната цена на дизела,Не се замисляй изобщо за тая кола.Не ти трябва баш тая..
Благодаря за бързият отговор. До скоро имах наблюдения върху 3 литров дизелов мотор , не останах очарован и от него...Въпреки ,че го дават по надежден от 3.5.
За бензинов мотор се замислям , но можеби най-малките в гамата. Правя друга кола , която не е удобна за каране , шумна , друса и върви => търся такъв модел главно за извънградско+градско бавно каране.Има няколко коли които се вписват в бюджета за основа.Още една ,с бензинов мотор и Л версия.При тази версия предполагам всички за оборудвани с така говорените задни амортесиори ?
http://nfs.mobile.bg...7457&f1=details
Също така предпочитам да взема кола в НЕперфектно състояние , за да избегна намесата на Н-брой майстори по нея. Благодаря още веднъж !
Posted 22 February 2012 - 19:08
Какво казваш , че 350 е по добре от 300 ли
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 22 February 2012 - 19:11
Също така предпочитам да взема кола в НЕперфектно състояние , за да избегна намесата на Н-брой майстори по нея. Благодаря още веднъж !
Ее, не е така...има 'перфектно състояние' и без намеса, ама са други цени.
Тази от линка не я знам, но допреди месец на Горубляне имаше една добра, нов внос, в доста прилично състояние. Парите и бяха горе долу колкото на тази. Трябва да дебнеш и да оглеждаш......по снимки нищо не става.
Павката ако се сети да каже повече...с него я гледахме.
Относно моторите, при днешните цени на горивата... 320, 420 и 500 на газ са най-добре.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 22 February 2012 - 21:31
4 амортесьора
4 гуми
4 джанти
4 диска щото имат ръб
вакума и централното не работят
стъклото на пасажерския фар е счупено
мога да продължавам ако искаш : )))
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Posted 22 February 2012 - 23:40
Здравейте , колеги !
, честно казано външния вид и исправноста на екстрите не е важна за мен - търся кола с здрав двигател и ходова част в добро състояние.Благодаря за вниманието.
Колега е на тази що не обърнеш внимание http://nfs.mobile.bg...0901&f1=details
внос е от Австрия и човека си е писал че е с ръжди но предполагам окачване мотор и скорости може и да са в добро състояние.
Предишният ми Мерцедес беше внос от Австрия и точно така бяха нещата всичко беше чук но яко ръжда ( до ден днешен го кара един комшия и няма никакви ядове до момента) та затова ти го давам този като пример да го погледнеш.
Posted 23 February 2012 - 09:36
Хайде пак започваме любимата ми тема във форума. Щом не искаш бегачка си търси 320-ка , най-прост мотор ,най-евтин за подръжка и най-икономичен. Цените на S320б300SE са по-ниски и има по-запазени модели. Ориентирай се към М104 и слагай газ ,ако няма ако има още по-добре.
Поздрави!
Поздрави!
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 23 February 2012 - 11:44
Лек да ви е деня колеги.
Станиоле , всичко е уредено братле , говорих с човека , разбрахме се да видя колата , той е в Троян в момента и към 15:00- 16:00h ще ми се обади.
Разбрахме се на паркинга където я е снимал , там е широко и до него направиха околовръстен път с чисто нов асфалт и ще можем да я пробваме
Ще те държа в течение , довечера ще пиша
Станиоле , всичко е уредено братле , говорих с човека , разбрахме се да видя колата , той е в Троян в момента и към 15:00- 16:00h ще ми се обади.
Разбрахме се на паркинга където я е снимал , там е широко и до него направиха околовръстен път с чисто нов асфалт и ще можем да я пробваме
Ще те държа в течение , довечера ще пиша
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 23 February 2012 - 12:12
Брат супер си !!
Posted 23 February 2012 - 12:18
Бира не пия , ама ям пържоли в несвяст и шопска салата по много от всичко
Posted 23 February 2012 - 13:04
Тази изглежда добре - http://www.mobile.bg/11327819990911700
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Posted 23 February 2012 - 14:00
Но само изглежда. Като се загледаш виждаш че предната броня не е цепена лайсна и под бронята на левия калник се вижда ръжда, както и по веждата на калника. Шоферската врата в горната част има подбито.Тази изглежда добре - http://www.mobile.bg/11327819990911700
А и само като видя къде е снимана и.....
Да не говорим че като погледнеш снимката вътре и загледаш и виждаш че има два реда стелки
Edited by staniola, 23 February 2012 - 14:02 .
Posted 23 February 2012 - 19:31
Ей това взимах днеска , 7 литра за кутията Мерцедесово масло и Бмв масло 10/40 , филтри (маслен въздушен , и филтър на кутията и гарнитура + букса ) всичко за 420 лева.
утре ще ги сменим и да ми мирне главата
утре ще ги сменим и да ми мирне главата
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users